23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Malesia, Langawi

Etusivu Foorumit Matkailu Malesia, Langawi

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Suunnitteilla B+ reissu (Kaksi paria. Vaimot ei pelaa 🙂 Langawiin, ensi lopputalvena.

    Onko kenelläkään kokemusta Langawin, tai Malesian golf kentistä. Vaimot, pahukset kun eivät oikein lämmenneet meidän miesten Hua Hin / muut Thaimaan ’golfparatiisikohteet’ idealle.

    Kenttiä Langawin saarella on tietojeni mukaan kolme, joista kaksi ensin mainittua, parempi tasoisia.

    Kentät: Datai bay, Gunung Raya ja Langkawi Golf.

    Olin ite siellä keväällä 2000..

    Datai Bay sijaitsee saaren pohjoisosassa, keskellä viidakkoa. Erittäin hieno kenttä jossa kannattaa pysyä väylällä. Kentän yhteydessä myös viiden tähden hotelli.

    Gunung Raya oli siihen aikaan vielä 9 reikäinen,(tänään ilmeisestikin 18) ihan mukava lomakenttä, ei kuitenkaan yhtä haastava kuin datai.

    Langkawi golf puolestaan erittäin kehnossa kunnossa oleva kenttä joka myös on saaren vanhin.

    Greenfee todella edullinen.

    Golflehdessä oli muutama numero takaperin esittely langkawista.

    Hotelleista voin lämpimästi suositella Pelangi beach resortia, jossa mekin asuimme. Sijaitsee saaren parhaalla hiekkarannalla, kävelymatkan päässä ostoskeskuksesta ja aasian suurimmasta(?) meriakvaariosta.

    Gunung Raya helpohko, mutta pitkä puistokenttä, rakennettu kumipuuplantaasille. Greenit, väylät ja tee-off paikat aivan loistavassa kunnossa (marraskuu 2001).

    Datai Bay on kokemus sinänsä. Apinoita väylillä ja viidakko ympärillä. Väyliltä ei kannata metsään mennä palloja etsimään. Varo punaisia muurahaisia raffeissa, purevat vähän pirun kipeästi.

    Greeneille lähestyminen haasteellista, kapeita, bunkkereilla suojattua. Matka muualta kuin Datai-baystä kestää 40-60 min!

    Langkawi golf on paikallisten RAMBO-kenttä. Etuysillä mäkiä ylös ja alas. Täälläkin viidakkoa ympärillä. Halpa bulkkikenttä, mutta varmaan sopiva ekalle kierrokselle.

    Lue lisää: Langkawi travel

    Kyy

    Henkka, lisää dataa kentistä ja saaresta yleensäkin saat soittamalla allekirjoittaneelle.Kävimme millenium vuodenvaihteessa joten tiedot eivät ole ihan eilisiä ,mutta..

    Nimetön

    Herätelläänpäs nyt sitten tämäkin ketju uinumasta. Eli voisiko joku kertoa näiden em. kolmen kentän greenfee hinnoista ja onko niissä auto tai caddie pakkoa? Lisäksi haluaisin tietää onko lähtöajat varattava etukäteen kotimaasta vai toimiiko hyvin paikan päällä, ja miten varaukset kaanttaa tehdä? Kentille kannattaa ilmeisesti mennä taksilla eikä kenttien itse järjestämillä kyydityksillä?

    Nimetön

    Tsekkaa vanha stringi samasta aiheesta.

    Kyy

    Oikea kirjoitusasu paikalle on Langkawi; helpottaa ton vanhan stringin löytämistä.

    Olimme Langkawilla joulukuussa 2005 – tammikuussa 2006. Kiersimme kaikki kolme kenttää.

    Kunnallinen Langkawin kenttä hieman räjähtänyt, nähnyt jo parhaimmat päivänsä, kapeita väyliä, kaunis kenttä kuitenkin, greenit eivät kovin liukkaita. Pallot hukkuivat jopa väylälle, raffeista lähes mahdotonta löytää palloja. Clubitaloa ei ollut lainkaan, ilmeisesti korjauksen alla tai uusi rakenteilla, lähtöaika saatiin ns. työmaakopista. Hinta oli ensimmäisellä kerralla muutaman euron kalliimpi kuin toisella kerralla.

    Gunung kenttä oli siisti. Väylät kapeita, myös pallot hukkuivat helposti. Kunnoltaa parempi kuin Langkawi. Kauniit maisemat.

    Datai upea, hyvin hoidettu, mutta myös kapeita väyliä. Greenit todella liukkaita ja haastavia.

    Hinnat:

    Langkawi n. 33 eur

    Gunung n. 57 eur

    Datai n. 77 eur

    Caddiepakkoa ei ollut, eivät edes tarjonneet mahdollisuutta, autopakkoa ei myöskään ollut, se vain tuli automaattisesti. Suosittelen autoa, koska ilma on todella kostean kuumaa. Myös sadekuuroja tulee ajoittain (myös joulukuussa), joten tarjosi mukavan suojan.

    Lähtöaikoja ei todellakaan tarvi varata etukäteen, menimme vain paikanpäälle ja aina oli tilaa. Tosin soitin kahdelle kentälle mutta aina vastasivat että tilaa on.

    Langkawi golfin kentällä ei juuri muita pelaajia näkynyt, todella ruhtinaallista pelata lähes tyhjällä kentällä. Gunungissä oli muutama pelaaja, eniten oli Dataissa mutta sielläkään ei ollut minkäänlaista ruuhkaa.

    Varsinaisia lähtöaikoja ei millään kentällä edes annettu. Tiiata sai kun oli valmis.

    Kentillä palvelu pelasi, bägit vietiin autoon ja nostettiin autosta, Dataissa myös mailat pestiin pelin jälkeen, siellä myös vesipullot olivat valmiina autossa.

    Emme käyttäneet golfkenttien kuljetusta, otimme taksin hotellin edestä, hinnan kysyimme etukäteen. Joko sama taksikuski oli odottamassa pelin jälkeen tai kentällä oli jo valmiina odottamassa kuljettaja. Kyydin sai aina hienosti ja taksimatkathan eivät kalliita siellä saarella ole. Paluumatka oli aina muutaman lantin hintavampi.

    Kaikki kentät omalla tavallaan hienoja pelata ja kokea, apinoita oli kentillä, mutta eivät häirinneet millään tavalla.

    Lue lisää: Malesia, Langkawi

    Nimetön

    Kiitos Pantteri, näillä pärjätään kyllä

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Malesia, Langawi

Etusivu Foorumit Matkailu Malesia, Langawi