16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

mäkisuksi huom

Etusivu Foorumit Säännöt mäkisuksi huom

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Käväisit kytäjällä pelailemassa ja tapasit ainakin joitakin vanhoja frendejä, joista yhdelle lupasit toimittaa kirjallista materiaalia ja kutsunkin järjestämääsi golftapahtumaan. Missä viipynevät vai kadotitko osoitteet? Utelee Sheriffi

    Niinpä onhan se nyt vähintään sääntö että tuollaiset pitää toimittaa jos on luvannut!! Rulebookkiin on saatava!

    Juu Seriffi – High Noon jonnain hellepäivänä tapaamme taas Kytäjän Rankella suola-aavikkobubnkkerilla – samalla . jossa menetin 35 astehen heltehessä muistini – menetinkö maanantaina 6.8.2007. Muistan, että Ritari ilmaantui juri ennen tajunnan laajentumista. On muute Suoomme paras ranke.

    Kyl se sun osoite on sen hanskakotelon sisässä, johon ystäväni sun osoitteen panin. Ny on vaan hanskakotelo hukassa.

    Tiistain 7.8. oli Mastersissa Major kakoseni – TKKK -69 – ( kisa Ykönen on mäkimiesten kisa – ol tänvuon Nivaalassa ). Keksiviikkona 9.8 pelasimme aamulla Seagolfrönnäsin aamulla Broidin ja kummipoikan kaa 18 reikee ja illaal 18 reikkee heletehessä- ilta lähös – lissää ol viel poeka liitty porukkaan 17.40 tiille.
    Torstain sama kenttä ja samat 36 reike Broidi ja Kumipoika – setä oli kadinä ja meinas simahtaa. Perstaiana pakollinen väpä – 2 t sienessä. Lauantaina 11.8 taas Seagolf – kello 8 ja 14.10 a`16 reikee. No tänää su 12.8 luen jo nettii kelli 14.00 . Siis oon pelant kolohvii koko viikon. Extreem kolohvii.

    Juu seriffi lähetä ny ustavallisesti vielä se osoitetieto varmuuven välttämiseksi nettiini – en voi sit ennee selitellä. Willehard 1919@yahoo.com.

    Juu ja

    Il Krande Katastrof nummero quatro 19.10 . 2007

    on varattu Vuosaaren nummimaisilla linkseillä lähöt klo 10 – 12.00 . Ravintolan kans neuvotellaan viel menusta. teemme entsieen malliin kivan paketin. Näprääjä onks kiertoopalkinto jo hahmottumassa. Sisäpiiri on jo tiedotettu mm. seriffin , Seniorin, Raimo Kainulaisen, Broidin, Pojan , Kummi- pojan lisäksi kutsu edellisten kolmen mukana olleiden lisäski tulee täs julkisuuteen. Ylläoleva nettiosoite käytössä tai tää palsta toimikoon myös. Uusi halukas ilmaise halukkuuttesi .

    P.S Seriffi luin just vanhoja urheilutietoja, että Jalo Grönlund voitti peräti 13 suomen mestaruutta golfissa. Mie oon joskus kertonut , jotta 7. Mutta 1957 – 63 – siis seittemän kertaa peräkkäin !!!!! ja Jusa H. ( 3) Ja Harry S. ( kerran ) katkaisivat kolme kertaa Jalo-kolohvarin kuningastien 1957 – 1972.- . Sitten tul se mailan hiontarongleema ja Jalo lopetti – rakens talonsa ja palas viel voittaan SR-Suomen mestaruuden. Vaimo Helenakin vei kaks naiste kultaa – vaikka puhu kökssvenskaa. . Eliitti ja Ukko nummero UUNO – eikö ??

    Juu perusinfo IV IL ( siis jo neljäs kerta ) KRANDESTA KATASTROFISTA 19.10 .2007
    tiitimies 10.00 – 12.00 Vuosaaressa.

    – siirretty KL:n hyvästä vinkistä tälät palstalta ’Kilpailu ja harjoittelu / palstalle.

    Siirry sinähii. Pliis.

    Karkka Mäkkäri

    Seriffi Kytäjän – kiitos kutsun välittämisestä Lassi Tilanderille – hän on 19.10 klo 10.00 jo ekassa Flightissa Mäkkärin ja Staffani kaa lähössä – myös golfantiikkiosasto on paikalla Antti Paatola ja aianski Ville Nurmen kaa pelaa antiikkimailoilla – ja sit tuplatusina muita golffrendei pelaa

    IL KRANDE KATASTROF NUMMERO QUATROA

    19.10 kello 10 -12.00 Vuosaaren linkseill,

    joita on Hellsbunkkereilla ja St Andrew-greeneillä paranneltu.

    Tuutko taas paikalle kuten oli 2004 – saat varamsti Mäkiveteraanilehtesi siellä tai sitten lähetän postissa – kutsu jo näin annetaan.

    Raimo Kainulainen tuli Thaimaasta ja lupautui alustavasti tulemaan myös 19.01 2007 Il Krandeen. Siellä voinee myös swingin tasapainolaitetta kokeilla – on kyllä vavahduttava kokemus nähdä graafisesti screeenillä heiluriswinginsä – useimmat meistä ammattilaisia myöte heiluvat kui heinämiehet – yritä nyt sitä golfpalloo lyödä ku oot liikkeessä kui hevospoolon pelaaja hevoisen satulassa.
    Kyl mun pelini on parantuntu MethodRamin swingia-analyyseilä ja vasaragrippiotteilla enemmän 1 vuodessa kui edesmenneissä 10 v perinteistä kolohvihinkkaamista.

    Toivottavasti pääsen viel Kytäjän kiertään udestaan tän vuon – on se niin hieno kenttä.

    Meinasin mutta en viittinyt no olkoon.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: mäkisuksi huom

Etusivu Foorumit Säännöt mäkisuksi huom