16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Mailojen määrä bägissä?

Etusivu Foorumit Välineet Mailojen määrä bägissä?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Näen usein vakavsti harjoitteluun suhtautuvien pelaajien käyttävän linjauksen / suuntauksen ja pallon paikan havainnollistamiseen treeneissään käyttävän apuvälineenä mailanvarren ’riisutun’ mallin tai tarkoitukseen erikseen suunnitellun suoran, usein grafiittivartta muistuttavan ’työkalun’. Mikäli leikkaan esim. vanhan draiverini nupin pois (grippi jää) ja käytän tätä vartta harjoittelussa mm. stanssin apuna, mutta otankin sen rangesession jälkeen mukaani kisakierrokselle. Tulkitaanko tämän ’tekeleen’ olevan 15. maila, jos normisti on jo mukana 14 mailaa?

    Millähän perusteella mailan varren voisi tulkita olevan MAILA? Jos niin olisi, mailaksi voisi tulkita myös sateenvarjon, pallo-ongen yms.

    Lipulle kirjoitti: (2.4.2010 1:40:51)
    Näen usein vakavsti harjoitteluun suhtautuvien pelaajien käyttävän linjauksen / suuntauksen ja pallon paikan havainnollistamiseen treeneissään käyttävän apuvälineenä mailanvarren ’riisutun’ mallin tai tarkoitukseen erikseen suunnitellun suoran, usein grafiittivartta muistuttavan ’työkalun’.

    Mikäli leikkaan esim. vanhan draiverini nupin pois (grippi jää) ja käytän tätä vartta harjoittelussa mm. stanssin apuna, mutta otankin sen rangesession jälkeen mukaani kisakierrokselle.

    Tulkitaanko tämän ’tekeleen’ olevan 15. maila, jos normisti on jo mukana 14 mailaa?

    Varsi ei ole maila, joten sen kuljettaminen bägissä on sallittua. Kuitenkin, jos sitä voi jotenkin käyttää kierroksen aikana harjoittelussa, vartalon linjauksessa tms., niin sen käyttäminen ei ole sallittua säännön 14-3 perusteella. Asiaa on käsitelty deccareissa 14-3/10 ja 14-3/10.3.

    Luin tarinan jostain PGA tourin ammattilaisesta joka sai rangaistuksen koska bägin pohjalle oli unohtunut hänen alle 7 vuotiaan poikansa maila. Tuomarit katsoivat mailaa ja totesivat että siinä on varsi ja lapa joten se on ihan toimiva maila, vaikkakin pituutta on vain muutama kymmenen senttiä.

    16 mailaa ja 14 mukaan. Tasoitus n. 30 ja kolmas kausi alkamassa.
    Usein on sellainen tunne että juuri se takakonttiin jätetty maila puuttuu.
    Minulla on:
    Draiveri. puu 3 ja 5, hybr 21 ja 26°, raudat 3-9 (7 kpl), PW, SW, W60° ja putteri.

    Mitä enemmän pelaavat suosittelee kotiin jätetäväksi (tai myytäväksi).
    Onko 14 mailaa jopa likaa kuskata mukana?

    Pelaan alle 20 kierrosta kaudessa ja korkeintaan 2 kierrosta samalla radalla.
    Tavoite on saada tasuri lähelle 20.
    Kannataisiko kiertää samaa rataa 5 kertaa peräkkäin?

    PG

    Kotiin kannattaa jättää raudat 3,4 ja 5 sekä W60. Tilalle puu 9. Tasoitus ei välttämättä alene tuolla kierrosmäärällä (tosin palloilutaustaisille se ei olisi vaikeaa). Rataa, jolla saat parhaat tulokset, kannattaa kiertää koko kesä, mielellään vähintään kolme kertaa viikossa. Näillä eväillä tasurisi tippuu jopa alle kahdenkympin ensi kesänä edellyttäen, että harjoittelet joskus myös lähipeliä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Mailojen määrä bägissä?

Etusivu Foorumit Välineet Mailojen määrä bägissä?