23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Lyöntimattoja etsitään

Etusivu Foorumit Välineet Lyöntimattoja etsitään

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Keuruun Golf suunnittelee hankkivansa käytettyjä lyöntimattoja enimmillään 12 kpl. Hyvät käytetyt kohtuuhintaiset haemme mielellään esim. keväällä. Kysymys kuuluukin, onko Teillä jollakin tietoa, että joku kenttä olisi vaihtamassa ensi kaudelle uudet matot.
    Mielellään saisimme tarvittavat yhteystiedot asioiden hoitamista varten suoraan tai tämän foorumin kautta. Tiedän jo valmiiksi, että hyvä ja halpa eivät ole samassa korissa. Pienen kentättömän yhdistyksen budjetti on kuitenkin sangen rajallinen. Meillä on jo 2011 alkaen ollut erinomainen ja tilava harjoituspaikka lähellä Keuruun taajamaa. Yhteistietoja löydät esim. sihteerille http://www.keuruungolf.com sivustoilta.

    KL1

    Otapas yhteys semmoiseen firmaan kuin Golden Pro, Huovitie 7, Helsinki. Firma myy lyöntimattoja ja kenties sieltä saisi jotakin vinkkiä.

    Kiitos avusta ja muistutuksesta. Golden Pron kanssa olemme olleetkin kaupoissa matto ja lyöntiverkkoasioissa. Saimme myös suoraan kentiltä hyviä yhteydenottoja. Enää vaan rahaa jostakin?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Lyöntimattoja etsitään

Etusivu Foorumit Välineet Lyöntimattoja etsitään