23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Lipsahdus…

Etusivu Foorumit Yleistä Lipsahdus…

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • -X-

    Hauska osakkeen myynti-ilmoitus… Myydään Kaksi Hill Siden henkilöosaketta. Hinta 6400 euroa/kpl tai 12500 euroa molemmat. (Tarvittaessa myös juniorin saa mukaan edullisesti.)[/I] Ilon kautta!

    Kieltämättä, onhan nuo hinnat niin yläkanttiin. Ei varmasti mene kaupaksi kun St.Laurencen hinta 4500 euroa ja Nurmijärven 3450 euroa (molempiin vielä lyhyempi matka Helsingistä). Mutta vaikka nämä hinnat tuntuvat hauskoilta edelleen, niin 3-4 vuoden takaiset pyynnit vasta hauskoja olivatkin.

    Nyt taisi Kari M. Todellakin osua hauskuuden ytimeen!!!

    Anteeksi vinoiluni heti samalla, mutta näin aamulla on pakko, väsyttää…

    Onkohan juniori aito vai kiinalainen piraatti kun niin edullisesti saisi? Ei millään pahalla mutta pitää jotenkin yrittää piristyä kun taas piti aamulla lumiharjaa käyttää.

    Murrosiässä. Silloin niitä saa halvalla, joskus jopa maksaisi vähän kun joku veisi.

    Minä toivon vilpittömästi, ettei kukaan maksaisi alaikäisestä.

    minä toivon vilpittömästi että pakkanen hellitäisi. hyvät ihmiset; asiat tärkeysjärjestykseen

    No siis tuolla hintapyynnöllä aika lipsasdus…vai kuka eri mieltä?

    Siis lisassus…kuin lipsahdus! Eli turha puuttua kirjoitus virheeseen…

    Mutta hinta karsea ja kerta kaikkiaan lipsahdus…Tai lipsassus…sanalla ei väliä…mutta…karsea pyynti mikä ei ikinä toteudu! Osakkeiden hinta on romahtamassa ja varsinainen romahdus vasta tulossa, kiitos St.Laurence golfin ja Kulloon päätöksien!

    Kari M. ei nyt tainnut ymmärtää, että se lipsahdus oli tuossa laskutoimituksessa. 6400×2=12800, ei 12500. Olisit -X- vaikka lihavoinut tuon kohdan, missä lipsahdus oli niin se olisi huomattu 😉

    sinällänsä laskutoimituksessa ei liene vikaa… molemmat yhdessä ostettuna voi hyvinkin tulla halvemmaksi kun kaksi yksittäistä erikseen? Mikä nyt sitten kenstäkin hauskaa on, mutta kun juniorin saa edullisesti kaupanpäällisiksi mukaan, niin kyllähän Vileenin Sulo tarttuu täkyyn / junioriin kiinni heti ja vie bensikselle vaikka kassatytöksi. Tosin juniorin sukupuolinen identiteetti jäi myynti-ilmoituksessa hämärän peittoon… eli tuleeko nyt ostettua sika säkissä vai piraatti Kiinasta?

    Kyllä on paha lipsahdus, siis tuo UBB-koodin kirjoitusvirhe lopussa: [/I]
    Hintakin on kova…

    Kobo kirjoitti: (24.3.2006 13:09:34)
    Tosin juniorin sukupuolinen identiteetti jäi myynti-ilmoituksessa hämärän peittoon… eli tuleeko nyt ostettua sika säkissä vai piraatti Kiinasta?

    Eipä juniorista anneta muitakaan olennaisia tietoja, ilman lisätiedusteluja kannattaa melkein jättää ’junnu etu’ käyttämättä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Lipsahdus…

Etusivu Foorumit Yleistä Lipsahdus…