23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Lena tule takaisin!

Etusivu Foorumit Yleistä Lena tule takaisin!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Eipä löytynyt palstallakin keskustelua herättäneen daamin kirjoitusta enää golf-lehdestä…oikein odotin että mitähän kärkevän provosoivaa tällä kertaa… mutta ei. Lena tule takaisin!

    Huomasin saman asian, mutta enpä itse jäänyt kuitenkaan kaipaamaan. Toivottavasti tämä ei ole väliaikaista…

    Kyllä Tilander paikkasi Lenan jättämän aukon aivan suvereenisti! Tilander ja Severiano kimppaan rakentamaan unelmiensa clubia kauas pahasta maailmasta !

    Älkää hyvät ystävät ’manatko’ Lenaa takaisin. Onhan se vanha suomalainen uskomuskin, että KARHUn nimeäkään ei saa edes mainita, se voi kuulla ja tulla vierailulle !!!!!! Sen tilalla voi käyttää vaikkapa nimeä Mesikämmen.

    Älä please tule !

    En muista lukeneeni sinulta yhtään positiivista juttua. Milloin olit saanut vääriä joululahjoja, milloin olit pelannut golfia vähemmän aikaa harrastaneiden kanssa, milloin olit nähnyt jollakin liian kalliit mailat bägissä, jne, jne.

    Kiitos vaan mutta riittää jo, olen saanut kystä kyllin.

    Joo, kivahan teidän on herkutella tällä palstalla, mutta tiedättekö minkä klubin jäsenet saavat nykyään ’hands-on’ tuntumaa Lenan ja Lassi-Pekan vaikutteista?

    t: ex-Keskolainen

    Minä en olisi sortunut enää lukemaan jatkuvaa ruikutusta, mutta jo kuvan puuttuminen paransi mielialaani lehteä lukiessani.

    Mielestäni Lenan kirjoituksissa ei ollut nuuta vikaa kuin jatkuva negatiivinen sävy.

    Silti ne olivat ehdottomasti golflehden parhaita kolumneja. Esim. viime lehden Pen Houkani ei mennyt oikein jakeluun.

    Varmasti Suomestakin (miksei ulkomailtakin) löytyy melkoinen määrä kokeneita golfareita, joiden tarinoita golfin alueelta olisi varmasti mukava lukea. Mukavia tarinoita varmasti löytyy.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Lena tule takaisin!

Etusivu Foorumit Yleistä Lena tule takaisin!