23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Lempipeliseurueesi?

Etusivu Foorumit Yleistä Lempipeliseurueesi?

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Missä kokoonpanossa pelaat mieluisimmin? Vieraassa, tutussa, naisia, miehiä, junioreita, senioreita, homo- vai heterogeenisessä porukassa? Itseäni miellyttää ehdottomasti eniten heterogeeninen porukka: eri ikäisiä ja eri sukupuolta oleva porukka. Jos on samaa sukupuolta ja saman ikäinen poppoo, menee usein säätämiseks…

    Emmä mennykkään vielä pois koneen äärestä. Hain vaan uuden viskilasin ja jatkan tekstin suoltamista.

    Hyvä peliseurue vähän vaihtelee. Joskun on kiva pelata itseään paremmassa seurassa ja keskittyä vain skooriin. Joskus on kiva pelata sosiaalisessa seurassa ja unohtaa tuloksen tekeminen. Sitten on vielä niinkin, että jotkut tyypit on aina hyvää peliseuraa. Esim Partin kanssa pari rundia pelanneena voin sanoa, että se kuuluu tohon ryhmään. Barckin Antilla tuntuu kanssa olevan elämänarvot kohdallaan. En oo pelannu sen kanssa, mutta ens kesäksi on sovittu rundi.

    Nyt mä hain jo toisen mukin – homma riistäytyy – adios!

    Joo ite hain äsken shamppanjaa joku oli meillä avannu pullon ja muuten se menis huomiseksi pilalle joten otetaan pois.

    Mutta asiaan.

    Ihan kuka vaan kelpaa peliseuraksi. Minä en ole ranttu peliseurasta. Yleensä kyllä pelaaminen menee kavereiden kanssa lyömiseksi (pakosta).

    Nimetön

    Ei mua kiinnosta kanssa pelaajien ikä eikä sukupuoli sen enempää. Kunhan ovat mukavia eikä paineita purkamassa muihin kentällä. Eli sosiaaliset kyvyt mukaan kentälle niin hyvä tulee.

    Mutta jos pelaan joidenkin nuorehkojen miesten kanssa joilla hyvä händäri niin oma peli kulkee silloin jostain syystä hyvin, ei haittaa ollenkaan vaan päinvastoin sais enemmän noita kierroksia tulla.

    Ilo on ollut kokomaan minun puolellani. Ensi kesänä odotan innolla kutsua korkkaaman Talma. Olen kuullu paljon hyvää kentästänne.

    Kyllä kesän hauskimmat pelikaverit ovat olleet niitä joiden kanssa on tullut väännettyä skinejä ja pientä vittuilua viimeiselle reiälle asti.

    Ylivoimaisesti parasta peliseuraa on kolme parasta kaveria, joiden kanssa käytiin yhtäaikaa greencard kurssi 7 vuotta sitten. Hauskaa on ja läppä lentää.

    Kyllähän tutussa ja turvallisessa peliseurassa on yleensä hauskinta pelata. Esim. 3 eri ikäistä ja eri sukupuolta olevaa iIHoota on ollut tosi hauskaa peliseuraa. Siltikin, kuka tahansa kelpaa. Eipä ole paljon ikävää peliseuraa ollut näiden 16 kesän aikana, jotka olen pelannut ja tällä vuosituhannella 130-160 kierrosta vuodessa.

    Golfarit tuntuvat olevan mukavaa porukkaa, vaikkei sitä tällä palstalla viime aikoina ole aina huomannutkaan.

    Helppo vastaus – kaikki käyp. Mää tuun yleensä kaikkien kaa toimeen.

    Ai perskutas. Noilta kierroksilta sais kyllä poistaa yhen tyypin. Se ei osaa pelata, vetää ajurin nenuunsa, kun avaus on outissa, chippaa kernin yli ja puttaa kome metrisen viis metrii ylitten. Ai kukako se o? Vinkki: On aina pelaamassa samaan aikaan ku mää 🙁

    Tarkentaisitko hieman, ymmärrän kolme eri ikäistä, mutta kolme eri sukupuolta meni jo ohi ymmärryksen. (:-) )

    1. piste Bulls Hitille! Huomasin tuon pikku mokan, mutta jätin tahallani. Mulle on IHan sama, vaikka pelikaverina olisi homo, lesbo tai vaikka transu, jos IHminen on mukava. Yleensä on.

    Lempivaimoni ja yleensä kaverit. Kyllä kaikki muutkin asialliset ja huumorintajuiset golfarit kelpaavat.

    Nimetön

    Kaikki käy paitsi ylipositiiviset leidit, jotka yrittää kehua kaikki surkeimmatkin lyönnit (-> onhan se aina eteenpäin…) + (keskenään) höpöttävät varusteniilot + sääntökirja-besserwisserit.

    Nimetön

    Kolme kanaa!

    IHan mielellän pelaan sekavassa… öö.. sekalaisessa seurakunnassa. Kaikki käy. Kunhan pääsen pelaan. Ja heti.

    Nimetön

    Se edellinen oli vitsi. Oikeasti haluaisin kolme taotuilla komponenttimailoilla – siis bleidit tietysti – pelaavaa kaukojäsen singeliä.

    Siinäpä olisi Onnille peliseuraa kerrakseen. Vielä kun nuuskaa käyttäisivät kaikki, niin se olis Onnin taivas.

    Pitää koittaa järjestää sulle sellanen ryhmä.

    Mun paras seura olisi pallokauhan kanssa heiluva Onni sekä hänen kaksi parasta kaveriaan.

    Nimetön

    Kyllä oikein hävettää, että unohdin tuon nuuskan. Hyvä kun muistutit. On nuo kiinalaiset komponentit olleet niin hallitsevia liiman raapimisineen tällä palstalla, että kaikki muut pyhät arvot ovat jäädä unholaan. Samalla tietysti voisin lisätä lippalakin, tietysti väärinpäin päässä, toivelistaan.

    Nimetön

    Täytän kaikki kriteerit miten olis pari kiekkaa ens kesänä ja tietysti sun kotikentällä?? =)

    vieraat naiset ja LARMO!

    jep, minäki täytän kaikki tuntomerkit lippalakkia myöten, kaukojäsenyys vaan vielä puuttuu.

    Millon pelataan??

    Käyn kentällä erittäin mielelläni vaimoni kanssa.

    Erinomaista peliseuraa on löytynyt kyllä muutakin, kuitenkin haluan nostaa punamustiin pukeutuvat avohoitopotilaat. Reissut täältä kylmästä lumisesta pohjolasta sinne kauas Eteläsuomeen saavat aina erityistä merkitystä, kun tietää että mukavaa peliseuraa löytyy joka reissulle. Oli kyseessä toukokuu, marraskuu tai mitä tahansa siltä väliltä. Tai vaikka tammikuu.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Lempipeliseurueesi?

Etusivu Foorumit Yleistä Lempipeliseurueesi?