Aihe: Lapa irtoaa…kuinka kiinni ? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Lapa irtoaa…kuinka kiinni ?

Etusivu Foorumit Välineet Lapa irtoaa…kuinka kiinni ?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #339757 Ilmoita asiaton viesti

  I8 lapa irtosi hallilla eilen ei katkennut vaan irti liimauksista…tuleeko liimata kaikki lavat uusiksi vai onko tämä tavallista ja kuinka näppärimmin korjaan tuon ? Hoseli on ehjä.

  #304926 Ilmoita asiaton viesti

  Matolta lyömisessä on aina riskinsä varsinkin teillä big hittereillä, käytät ihan maalaisjärkeä eli putsaat paikat vanhan liiman jämistä ja liimaat uudelleen 24h super epoxyllä.

  #304927 Ilmoita asiaton viesti

  Ja muista laittaa oikean merkkistä liimaa ja oikea määrä, muuten SW voi muuttua kohtalokkaasti erilaiseksi kuin muissa mailoissa ja pituuskontrolli häviää sekä selkä saattaa mennä jumiin.

  #304928 Ilmoita asiaton viesti

  Ainoa oikea ratkaisu pienhiukkasten kannalta on tässä tapauksessa M1-päästöluokan liima. Voit sitten myöhemmin hakea mailallesi vaikka LEED-luokitusta.

  #304929 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  No juokse perään! Tai jos lapa menee oikein kovaa, niin ota lentokone alle…

  #304930 Ilmoita asiaton viesti

  Niin se oli jännä fiilis se irtos heti pallo-osumassa…ja ilmeisesti hiukka mattoon..lapa ei lentänyt mutta ikään kuin antoi hiukan periksi..ja irtoshan se tarkemmin hypisteltyäni sitä.

  #304931 Ilmoita asiaton viesti

  Hoseli hoonataan ja varsi hiotaan. Sitten vaan liimaa (ja ehkä bedding’iä = hienoa lasijauhoa sekaan) niin tulee parempi kuin uutena.

  Asennuksessa kannattaa olla tarkkana ettei mene varsi/grippi vinoon ja lyöntiin tule slaissia..

  #304932 Ilmoita asiaton viesti

  Nuorena teologina olin pelaamassa Tammerin kentällä. Eräällä väylällä lyönnin (jälleen kerran) hieman duffattuani, kuului lyönnin jälkeen ääni, jota yritän kuvailla sanoin ’vauh vauh vauh vauh…’ Lapa pyöri iloisesti ilmassa. Katsoessani käteen jäänyttä karttakeppiä tunsin lievää harmistusta miettiessäni, kuinka vahinko korjataan. Uusiin rautoihin ei ollut likviidejä pääomia. Päätin kokeilla kemiallisella metallilla, eli jotain näitä komponenttijuttuja. Ottaen huomioon, etten todel-LA-kaan ole mikään käsityön ihmelapsi, niin lopputulos oli oivallinen. Slaissiakaan ei tullut yhtään lisää.

  Yst. terv. Mika A. 48 v.

  #304933 Ilmoita asiaton viesti

  Äläkä unohda varmistaa, ettei vanha epoxi ole muodostanut tulppaa varren paasan. Jos on, varsi ei ehkä mene kyllin syvälle sokettiin. Jos varressa on tulppa, poraa se pois.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Lapa irtoaa…kuinka kiinni ?