Aihe: Langkawin kentät (Malesia) - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Langkawin kentät (Malesia)

Etusivu Foorumit Matkailu Langkawin kentät (Malesia)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632767 Ilmoita asiaton viesti

  Kerro kokemuksiasi Langkawin golfkentiltä. Miten kuljetukset hoitu.

  #640719 Ilmoita asiaton viesti
  Kyy

  Pistä Langkawi hakusanaksi tohon ylläolevaan laatikkoon niin sieltä lyötyy pari aikaisempaa ketjua.

  Ps. edullisesti ja luotettavasti taksilla.

  #640720 Ilmoita asiaton viesti

  Kaikki löytämäni malesia-aiheiset ketjut luettuani ja Langkawiin ensi viikolla matkaavana kysyisin paikallisista golf-tottumuksista. Nettisurffailulla tulin käsitykseen, ettei auto- ja caddiepakkoa Langkawissa olisi, olenkohan oikeassa? Onko tuolla päin maailmaa epäsuomalaisia golffiin liittyviä tapoja tai tottumuksia, joita olisi kiva tietää? Kaikki omakohtaiset kokemukset olisivat erittäin tervetulleita.

  #640721 Ilmoita asiaton viesti
  Kyy

  Auto- tai caddiepakkoa ei ainakaan v. -00 ollut mutta voithan teeaikaa varatessasi kysäistä. Siellä on suhtkot lämmintä että saattais olla kyllä toi auto ihan paikallaan. Golfauton hinta aika edullinen jos vertaat esim Espanjan hintoihin.

  Peli sujuu aivan normaalisti kuten Suomessa paitsi että Saksalaiset turistit ei todennäköisesti päästä ohi vaikka ne kuinka kuppais mutta toisaalta kentillä ei ainakaan silloin ollut montaakaan pelaajaa samanaikaisesti.

  Gunung Rayn kentän huivipäiset rikkaruohonkitkijänaiset eivät juuri siirry greeninviereltä syrjään vaikka kuinka viittoi.Toivottavasti saat tälläisen porukan sattuessa greeniosuman ettei kopsahda kipeästi !

  Taksikuskin kanssa voit sopia paluun johonkin sovittuun aikaan tai pyytää cädäriä tilaamaan kun tarve vaatii , ovat edullisia enivei kuten koko saaren hintataso muutenkin. Hauskaa matkaa !

  #640722 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kävin -00 ja silloin toiminnassa oli kolme kenttää. Näistä Datai Bay oli haastavin, hyväkuntoisin ja antoisin. Kentän lähistöllä on mm. Schumin ja Ecclestonen kämpät. Gunung Raya oli tuolloin 9-reikäinen ja laajennusta odotettiin lähiaikoina. Kenttä on turistityyppisempi, helpompi ja lyhyempi, mutta ihan ok. Pelasin myös kunnallisen kentän, jonka nimeä en muista, mutta se oli päässyt huonoon kuntoon. Hoito oli minimissään ja kaikesta näki, että kenttä oli loistonsa päivinä ollut melkoisen mielenkiintoinen kokonaisuus. Suosittelen auton käyttöä, koska keli on sangen uuvuttava. Taksit toimivat Langkawilla aivan loistavasti ja hinnat ovat edulliset. Kuski tuli nakutettuna noutamaan sovittuna ajankohtana, eikä ongelmia esiintynyt. Liekö muslimien Ramadan vaikuttanut asiaan. Datai Bayssä on vielä yksi erikoisuus: 19. reikä, jota silloin tällöin kuulemma pelataan. Avauslyönti veden yli suoraan griinille ja matkaa on riittävästi. Muistaakseni löytyy myös 18-reikäinen puttirata.

  #640723 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen itse lähdössä 3.1.06 Langkawiin,ehditkö Jöpö

  tulla pois reissusta ennen sitä? Olisi kiva kuulla kentistä,hinnoista,säästä realiaikaista tietoa.

  #640724 Ilmoita asiaton viesti

  Jos 3.1. lähdet Langkawille, niin me taidamme tulla sillä samalla koneella sitten takaisinpäin.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Langkawin kentät (Malesia)