16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Laajasalon PuistoGolf?

Etusivu Foorumit Yleistä Laajasalon PuistoGolf?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko monikin vieraillu? Olisiko kyseessä se Suomen Huonoin kenttä? Kävin eilen kiertämässä, HUHHUH! Mm. 3. väylällä avataan 1. ja 6. väylän yli… ei Helv***i, pallot viuhi pään vierestä useaan otteeseen… Ensi kerta kun Golfkentälläkin pelotti oikeesti!

    Suomen Huonoin Kenttä ?? Ehkä jossain mielessä, mutta ainoita VAPAITA kenttiä kelle tahansa. Vaarallinen, joo kyllä. Mutta uskon, että tälläkin foorumilla on useita, jotka ovat saaneet ensi kosketuksen golfiin Laajasalossa. Itse kuulun tähän joukkoon. Yksi kerta vähän varautuneena koko lajiin ja se oli laakista selvä. Nyt tätä on kestänyt jo 15 vuotta

    Olen vieraillut vuosia sitten, kun käytin poikaani ja hänen kavereitaan siellä pelaamassa. Sellaiseen hupipelailuun aivan toimiva kenttä. No ehkä hieman riskejä ahtaasta alueesta johtuen.

    Sieltä kuitenkin sekä poikani että minä saimme kipinän lajiin ja hakeuduimme par 3-kenttien kautta isoille kentille.

    Kaikenlaisia kenttiä tarvitaan. Laajasalon etu on se, että se on lähellä asutusta. Julkisella liikenteellä pääsee lähelle. Mailat voi vuokrata ja mitään kortteja ei kysellä. Riittää kun on intoa ja rahaa, niin kentälle vaan. Uskoisin että sieltä aika moni Helsinkiläinen on ensikosketuksensa lajiin saanut, varsinkin nuoret.

    On ainaki paljon paremmassakunnossa kun paloheinän voikukka väylät ja aivan surkeet (griinit)

    jähipelin treenaamiseen aivan kurko kenttä laajasalo on siellä olen minäkin aloittanut tämän kuningaslajin

    15 vuotta sitten työkaverini vei minut ja kolme ystävääni Laajasaloon pelaamaan elämäni ensimmäisen golf-kierroksen. Puisesta kioskista vuokrasimme pari mailaa ja palloa, sitten muutama opettelulyönti pressuun (silloinen range), ja sitten vaan ekalle tiiauspaikalle. Samalla tiellä olen vieläkin. Ilman Laajasalon kaltaisia pay&play kenttiä en minäkään (niin kuin ei varmaan moni muukaan) olisi koskaan päässyt tähän jaloon lajiin tutustumaan. Myönnetään, että kenttä ei ole turvallisimmasta päästä (ei se ollut sitä 15 vuotta sittenkään), mutta se hyvä puoli siinäkin oli, että kun sitten pääsin ensimmäistä kertaa ’oikealle’ golf-kentälle pelaamaan, niin Fore-huuto tuli ihan luonnostaan.

    Kaikkea hyvää Laajasalon golfkentän parissa työskenteleville, kentällänne on pysyvä paikka sydämmessäni.

    Mikä hiton Laajasalon Puistogolf? Miks mä en oo ikinä moisesta kuullut? Toihan kuulostaa ihka aidolta, pesunkestävältä extreme -golfauspaikalta! Lätkäkypärä päähän ja baanalle. Missä tuo sijaitsee? (No okei varmaan Laajasalossa duh… mutta löytääkö sinne?)

    Siellä minäkin olen kiertänyt ensimmäiset golfkierrokseni 15 v. sitten.

    Laajasalohan on juuri sellainen kaikille avoin kenttä, jollaista on suomeen kuulutettu tälläkin palstalla. Siellä voi aloittelija ottaa ensikosketuksen golfiin, olematta muitten harmina oikealla kentällä. Taitojen kehittyessä sieltä on hyvä siirtyä vihremmille nurmille.

    Laajasalon kenttä on varmasti vastuussa monen pk.seudun golffarin uran alusta, mukaanlukien itseni. Eli turha dissata hyvää aloittelukenttää!

    Golfin tulevaisuuden kannalta olisi ehdottoman tärkeätä saada laajiksen kaltaisia kenttiä lisää, joissa ihmiset voivat tutustua ’oikeaan’ golffiin ilman turhia kiemuroita ja sen jälkeen vasta tehdä päätöksensä lajin jatkamisesta.

    Jos golfliitto jakaa jotain kunniamerkkejä ’ansioituneille’ golfareille ja golfin edistämiselle, niin Laajasalon golfkentän tulisi ehdottomasti saada sellainen.

    Hei miettikää golfarit, onko Helsingissä vieläkään muuta mahdollisuutta käydä kokeilemassa erittäin edullisesti ja ilman mitään koulutusta/valmisteluja golfia. Sieltä Laajasalon kentältä on vuosien varrella innostunut erittäin monta ihmistä pelaamaan/kilpailemaan tässä lajissa.

    Kyseinen kenttähän on niin helppo, että tosi singeli golfari tulisi pelata se pelkkänä birdienä :), mutta ei se vaan ole niin helppoa. Suosittelen, että otatte mukaan rautaseiskan tai rautaysin ja putterin, ja sitten vaan pelaamaan Laajasalon liikuntapuistoon Reposaarentien varteen.

    Jos pallot viuhuu ohitse, niin oppii ainakin huutamaan fore luonnostaan isommillakin kentillä 🙂

    Laajasalon kenttä on ainakin omalla kohdallani ajanut asiansa eli houkutellut minut lajin pariin tuolloin joskus 15 v sitten.

    ’Oikealle’ kentälle päästyäni en ole sitä juurikaan kaipaillut ja tuskin sinne palaankaan, mutta uusia ja innostuneita golffareita se varmasti synnyttää!

    Nimetön

    Vaikka en ole pelannut Laajasalossa niin kovasti tuo muistuttaa Puijon par3 kenttää :I

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Laajasalon PuistoGolf?

Etusivu Foorumit Yleistä Laajasalon PuistoGolf?