16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kytäjä golf?

Etusivu Foorumit Yleistä Kytäjä golf?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Onko tietoa green fee hinnoittelusta, vieraspelaamisen mahdolliisuuksista yleensä?

    Nimetön

    Klikkaa golfpisteen Kytäjä golf-banneria. Eiköhän siellä ole tietoa.

    Nimetön

    En ainakaan minä löytänyt muuta kuin tiedon siitä, että osakkaat ovat saanet tietoa.

    Nimetön

    Hei, minuakin kiinnostaa Kytäjä golfin green feen hinta – erityisesti se ko. kentän www-sivujen q&a palstalla liian halvaksi haukuttu opiskelijahinta:-)

    Tuolla Q & A palstalla näytti tosiaan olevan hätäinen mies, joka ilmasi huolensa opiskeliajkortin väärentäjiä kohtaan. Taisipa mainita jopa sen, että joku hakisi opiskelemaan sen takia, että voisi pelata Kytäjällä halvemmalla.

    Toki osakkeenomistajilla on oikeus ’suojella’ kenttäänsä, varsinkin kun osakkeen hinta on noin suuri. Itse opiskelijana en kuitenkaan ymmärrä täysin tuota vouhotusta, että halvemmat opiskelija greefeet tuovat muka jonkun ’ei-tyylikkään’ sakin kentälle ja sitä kautta alentaa kentän tasoa.

    Muutamalla kentällä, jolla opiskelija greenfee on halvempi, en ole huomannut mitään omituista ryntäystä. Mielestäni on hienoa, että Kytäjällä otetaan opiskelijat huomioon, vaikka TJ huomauttikin, että ajanvaraus tulee olemaan vaikeaa ulkopuolisille.

    Toivottavasti myös normaali greenfee hinnoitellaan kohtuudella. Luotan kentän johdon kokemukseen hinnoittelussa ja jos omistajat eivät vaadi mahdottomia niin hinta asettuu varmasti kohdalleen.

    Uskon, että halvoista opiskelijahinnoista huolissaan ollut kirjoittaja ei halunnut missään mielessä estää opiskelijoiden pelaamista kentällä. En myöskään usko kenenkään muunkaan vähänkään täysijärkisen golfarin olevan huolissaan siitä, että millekään kentälle eksyisi ’väärää sakkia’. Luulenpa, että kirjoituksen motiivina on estää itseni kaltaisten – jo kolme vuotta työelämässä, opiskelijakortti vielä taskussa ja voimassa elokuun loppuun (kuitenkin vihdoinkin valmistunut) – pelaaminen kentällä. Kyllähän se kieltämättä harmittaa, jos olen maksanut paljon osakkeesta, vastikkeesta puhumattakaan ja hyvin toimeentulevat ’opiskelijat’ pääsevät kentälle halvemmalla kuin vastikkeen maksaneet ja sitä kautta pelilippunsa lunastaneet. En halua estää kenenkään pelaamista kentällä vaan päinvastoin. Kytäjälle kannattaa varmasti tulla pelaamaan, maksoi siitä sitten enemmän tai vähemmän.

    DFF

    Viimeisiä opintojani suorittavalla osakkeenomistajalla ei ole mitään opiskelevia golfareita vastaan. Tervetuloa vaan Kytäjälle kentän asettamin ehdoin. Mielelläni pelaisin tämän vuoden Pykälä golfin mestaruuskilpailut Kytäjällä, sillä 25 Euroa ei olis paha hinta kyseisestä tapahtumasta. Ai niin, normaali green fee taitaa olla 55 euron paikkeilla. Osakkaan/pelioikeutetun seurassa n. 35 Euroa. Se milloin normaali green fee pelaajat pääsevät varaamaan aikoja selvinee huomen illalla, joten malttia.

    Tilanne opiskelijahinnan kanssa on todella kinkkinen. Itse olen osakkeenomistaja ja opiskelija. Jos muutan pelikausimaksuni tänä vuonna pelilipuiksi tulee niiden hinta kalliimmaksi kuin opiskelija gf. Eli mielestäni tässä kohtaa hinnoittelu ei ole onnistunut.

    En tietenkään moiti opiskelijahintaa liian halvaksi vaan saatavaa pelilippujen määrää liian pieneksi 🙂

    Nimetön

    Mitkä ne hinnat ovat?

    En pikasilmäyksellä nähnyt vastausta kysymykseeni (voi olla että luin liian hätäisesti;)

    Mutta kysymys on tärkeä.

    Kyy

    Maa-alueen omistaa Laakkoset ei golfyhtiö (valitettavasti)

    Kentän maa-alueet omistaa Laakkoset, golfyhtiö maksaa maista kohtuullista vuokraa. Yhtiöllä on myös optio kenttäalueen maanostosta. Uskoisin että ko. optio käytetään muutaman vuoden päästä. Tässä (rakennus)vaiheessa maiden osto olisi ollut turha lisäkustannus. Kentän rakentamiseen on niimittäin sijoitettu pitkä penni. Hyvä näin.

    Nimetön

    Osake on varmasti jo arvokas, taitaa olla jossain 20000 euron paikkeilla. Greenfee kuulemani mukaan 50 euron luokkaa. Vuokrapelioikeuksia ei käsitykseni ole, mutta useamman osakkeen omistavat varmasti vuokraavat niitä. Hinnasta ei ole hajua. Sen verran voin paikanpäällä käyneenä sanoa että en ole eläissäni nähnyt mitään niin hienoa ja hyväkuntoista kenttää. Olen sentään kiertänyt jenkeissä saakka huippukentillä ja huiskinut kohta 15 vuotta. Takaan, ettei raha mene hukkaan jos sen Kytäjään sijoittaa!! Itse en vielä omista mitään oikeuksia kyseiselle kentälle, mutta jos luoja suo, niin siihen TULEE muutos.

    Joo, maat eivät tosiaankaan kuulu golfyhtiölle. Vuokrahinta tosin on kiinteä seuraavat 50 vuotta (ainoastaan elintasoindeksi korjaus) ja myyntihintakin on jo asetettu. Kuten Jylan tuossa jo epäili myyntioptio tullaan varmaan käyttämään jonkun vuoden sisällä.

    Myyntihinta on alle 100€/osake, eli hinta on erittäin kohtuullinen.

    Hups hinta taisi tulla väärin siis alle 1000€/osake

    Käsittääkseni hinta on noin 400/ osakas. Siis maille…

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Kytäjä golf?

Etusivu Foorumit Yleistä Kytäjä golf?