26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kuka nyt talvisin viitisi hallissa pelata/harjoitella?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka nyt talvisin viitisi hallissa pelata/harjoitella?

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Luin tuon Teemun jutun Hernesaaren ongelmista ja täytyy sanoa ettei kyllä yhtään tullut yllätyksenä – siis nuo ongelmat. Golf on kesälaji, ja sillä siisti. Talvisin hiihdellään ja pelataan esim. tennistä. Tai jos golfia halutaan pelata, niin lähdetään ulkomaille. Sorry vaan, golfhalliyrittäjät, mutta näin asia on lähes kaikkien klubipelaajien kannalta, uskoisin.Itse olen kerran ollut Vermossa, ja se kerta riitti.

    Ainakin minä viitsin. Sekä pelata että harjoitella.

    Viime talvena treenitunteja tuli hallissa paljon, oliskohan välillä tammikuun puolestavälistä vappuun keskimäärin 3 tuntia viikossa? Tuota suuruusluokkaa varmasti. Ja harjoittelu muuten näkyi tämän kesän peleissä, ne asiat mitä harjoittelin olivat kertaluokkaa paremmassa kunnossa koko kauden ajan. Raudoilla en ole lyönyt koskaan yhtä hyvin kuin tänä vuonna.

    Nyt alkavana talvena tulen varmaan lyömään vähemmän tuollaista toistavan jauhavaa rautapeliä. Treenin kannalta keskittyminen tulee olemaan vajaissa wedgeissä, eritoten niiden pituuskontrollissa ja rytmissä. Lisäksi tulen pelaamaan talvella simulaattorissa entistä enemmän.

    Nooh. Minulla nyt on kenties vähän paremmat mahdollisuudet talviharjoitteluun sisätiloissa kuin monella muulla, kun itselläni on tuo paja, jossa on sisälyöntipaikka ja nyt tuo Oulussa oleva simulaattorikin on minun…

    Juu ja minä viitsin myös koska vihdoin jä viimein tänne Tampereellekin tulee kunnon halli missä voi pallia lyödä.

    Nimetön

    Ai Tampereelle tulee halli, jossa lentää palli. Siellä saadaan oppi, jolla vältetään toppi. Ei kun, onkos tuosta hallista jotain informaatiota jossain. Radiossahan sitä on jo mainostettu pitkään, meinaan puskaradiossa.

    On niillä jo nettisivutkin
    linkki

    Juu kyllä hallissa tuun puurtamaan sormet verillä hyödyttömiä toistoja viikkotolkulla. Iteasjassa olis parempi notta muut olis tennistä pelaamassa tai hiihtelemässä nin sais touhuta IHan rauhassa.

    Kyllä meitä klubituuppareitakin on moneen lähtöön ja löytyypä joukosta talviharjoittelustakin kiinnostuneita. Itse asiassa aika paljonkin mukaanlukien allekirjoittanut. Eivätkä nämä mainitsemasi vaihtoehtoiset talvilajit sulje toisiaan pois, kyllähän sitä nyt jostakin napsaissee tunnin, pari pallojen lyömistäkin varten jos on asiasta innostunut. Vaikka sen hiihtolenkin jälkeen. Hiihtäminen on oiva tapa pitää peruskuntoa yllä, ellei jopa suorastaan kehittää sitä. Sittenpä sitä jaksaa kesällä hölkätä kentän jos ei nyt kahteen niin ainakin kolmeen tuntiin. 🙂

    Oma kokemukseni on, että talven matkoilla pelaaminen on paljon mielekkäämpää, kun on edes jonkun verran pitänyt tuntumaa yllä hallissa pitkän ja pimeän talven aikana. Jotenkin paremmin pysyy muistissa, miten sitä mailaa kädessä pidetään. Samaten swingula ei ole aivan sekaisin nurmen vihertäessä kotimaassa, kun on mailaa hallissa heilutellut. Itse en ainakaan vertaisi kolopallon lyömistä polkupyörällä ajoon.

    Kiara kirjoitti: (6.10.2006 9:29:34)
    .. edes jonkun verran pitänyt tuntumaa yllä hallissa pitkän ja pimeän talven aikana. Jotenkin paremmin pysyy muistissa, miten sitä mailaa kädessä pidetään. Samaten swingula ei ole aivan sekaisin nurmen vihertäessä kotimaassa, kun on mailaa hallissa heilutellut.

    Tämän lisäksi olen itse havainnut että ensimmäisen ulkokierroksen jälkeen ei löydy niitä uusia lihaksia pitkin kroppaa joita kolottaa. Siis kun on talvella hallissa huitonna.

    Myy

    Viime talvi oli ensimmäinen, jolloin jotakuinkin säännöllisesti tuli hallilla asioitua. Pääosin kävin Malmilla. Kausi lähtikin hyvin käyntiin (mitä nyt kentän ulkopuolella itseäni teloin…) ja vasta nyt syksyllä on hieman tökkinyt, kun en ole harjoittelemaan juuri päässyt.

    Ensi talvena olisi tarkoitus tehdä sama temppu. Ei tosin Hernesaaressa, sillä sinne keskustan ruuhkiin ei ole kiinnostusta lähteä tökkimään.

    Nimetön

    Turha on syyttää keliä,
    kun hallissa voi jatkaa peliä

    Onhan griinit saaneet lannoitetta,
    eikä tarvitse nostaa vastiketta

    Sanovat, että lähipeli ratkaisee
    ja talvipäivän muutama svingi katkaisee

    Svingin kaaresta ei ole hajua,
    mutta pron oppia en ottaa tajua

    Keväällä on ulkona taas kiva kiertää,
    vaikka aluksi kenkä vähän hiertää

    Vielä kun hallis ois hyvä bunkkeri,
    niin kaus ei matkata tarvis, tuomisena sankkeri…..

    Herbus kirjoitti: (7.10.2006 0:45:46)
    Vielä kun hallis ois hyvä bunkkeri,
    niin kaus ei matkata tarvis, tuomisena sankkeri…..

    Joo ei. Eikä tule.

    Nimetön

    sixties kirjoitti: (6.10.2006 0:49:41)
    Luin tuon Teemun jutun Hernesaaren ongelmista ja täytyy sanoa ettei kyllä yhtään tullut yllätyksenä – siis nuo ongelmat. Golf on kesälaji, ja sillä siisti. Talvisin hiihdellään ja pelataan esim. tennistä. Tai jos golfia halutaan pelata, niin lähdetään ulkomaille. Sorry vaan, golfhalliyrittäjät, mutta näin asia on lähes kaikkien klubipelaajien kannalta, uskoisin.Itse olen kerran ollut Vermossa, ja se kerta riitti.

    Viesti tuli selväksi, mutta sen sisältö jäi pikkuisen vajaaksi. Klubipelaajien äänitorvi ei nyt kyllä soi – vaikka kuinka uskoisit.

    sixties kirjoitti: (6.10.2006 0:49:41)
    Sorry vaan, golfhalliyrittäjät, mutta näin asia on lähes kaikkien klubipelaajien kannalta, uskoisin.

    Tai sitten ei. Season Golfissa meitä poikkeavia oli viime talvena välillä jonoksi saakka. Tosin kun toinen kerros valmistui niin sitten mahtui paremmin.

    Juu, talvella treenataan ja kesällä pelataan. Hauskaa touhua molemmat.

    Ps. Suosittelisin Golfsatamalle houkuttelevampaa hinnoittelutaktiikkaa, nyt se on yksinkertaisesti liian kallis. Hyvänä alkuna voisi aikaisin aamulla ja loppuillasta Happy Hour, jolloin tunnin hinnalla saisi mättää niin pitkään kun haluaa.

    Kyllä Satama on upee paikka – todellinen kesäkolohvi –
    talven keskellä.

    Swingin veto ; milloin , pojan , broidin, kummipojan tai
    jonkun muun frendin kaa- ja frenedejähän siellä on muutennnii.

    .. niin veto muistuttaa budhalaisten munkkien jousiammunta- harjoitteluuu –
    näin Kiotossa temppelin 200m pitkä ampumarat – jousta vain venytetään useita
    vuosia ennenkuin laakastaan.

    Eikä Satamas pahemmin kiirejengit häiritse -sitäkin kyllä tapahtu.

    Tossa Sataman 50 – 100 swingin vedossa on vähän sama juoni kuii tyhjän jousen vedossa – – ei tartte turhautua tuloksesta- kattoo vaan ja tuntee oman ikiswinginsä.

    Välillä käy lyömässä bunkkeriin, puttailee 3 eri karheisella puttlustalla ia swingailee
    Tom Wishoneilla 52- 56 ja 60 astetta.

    Lopuksi juo hyvät pullatsufet tai syö kasvismakkakrekeiton – avot toivottavasti homma jatkuu – tällain paikka pitäis olla jo yhteiskunnan tukemaa – kolohvikesä on Suomessa lyhyt – liian lyhyt – vaikka taukoki on hyvä – mutaa swingii on syytä vähän venytellä – ja se tekee seniorin selälle hyvee.

    Onhan futaajillakin jo talvikuplat.

    Huomaan , että ajatteluni on hieman talvikolohvista muuttunut, mutta ei ole ennen ollu näin hienoo kolohvikesää talven keskellä kokenut — ja jos joskus pääsis jatkaan kesää uudelle San Agustinin lomakeskuskentälle, jossa ilmastossa voi pelata kuumempaaankin sesonkiaikaan- San Agustin sijaitsee sen verta vuoristossa. Jahyy.

    Mäkisuksi hoi !!!!

    Satama on saannut jo yhteiskunnan tukea ( Stadi on lainannut hankkeeseen ison
    kasan yhteiskunnan rahaa)

    Näin sivustakatsojana täytyy ihmetellä että onko tämä busines kun pitää hakea
    velkasaneeraukseen heti kalkkiviivoilla

    Toivotaan parasta

    Joo niin muuten saikin jo Stadin rahaa ainaskii – sen pitäisi saada
    lisäks Veikkiksen rahaa ja Suomen valtion rahaa ja EU-rahaa.
    Tää sää tääl Kyytö -Suomessa on sen verta kolohvivihamielinen, et
    tätä talven läpi pellaamista suojassa tarvitaan.

    Tiettty muutki kuplat tarttee sit saada samaa tukee.

    Mun pitää rehellisesti sanoa, että Sataman tapaiseen talvilyöntipaikkaan lähtee meilellään – se lisää halua reenat talvella. Vaikka oon sitä mieltä, että kolohvia ei jaksa pelat ymbär vuoden jaksaa kumminkin käydä ahkerammin , jos paikka on sopiva – jopa imponoiva.

    Toivotaan ,että mahdollisimman moni tukeee Satamaa tai ainaskii käy ens tsekkaamassa millaine kehto se on. Tukee käyttämällä satamaaa – et pysyis kondiksesssa ja pystyssä.

    Ja tietty kunnallista linkskentttää sais myös pukata enemmän.

    Ehdottomasti:o)!

    Viime talvenakin tuli hallissa käytyä noin 1-3 kertaa viikossa – kerran kuussa pron tunti ja päälle omatoimista har… har… harjoittelua :o). Lisäksi talvella on hyvä tehdä swingiremonttia, niin ei pääse sitten kesällä sotkemaan pelejä ja tuntumakin säilyy.

    Niin kuin on huomattu, niin kyllähän moni klubipelaajakin haluaa harjoitella talvisin. Mutta kuitenkin asia lienee niin, että nämä golfhalliyrittäjät ovat arvioneet määrän huomattavasti toteutunutta suuremmaksi. Yhtä asiaa kyllä ihmettelen: Miksi esim. juuri nyt (lokakuun puoliväli) joku haluaa mennä halliin, kun ulkona on vielä ihan hyvät golfilmat ja kentätkin vielä ainakin täällä etelässä hyvässä kunnossa. Yleensä lyöntejä on voinut harjoitella ulkona (edelleen täällä etelässä) noin itsenäisyyspäivän tienoille, ja jälleen huhtikuun alusta – joskus aikaisemminkin. Kyllähän Skotlannissakin pelataan hieman viileissä olosuhteissa, vai?
    Itse olen suunnattomasti nauttinut joistain kauniista lopputalven päivästä siten, että olen lyönyt oman klubin joltain lumettomalta mattotiiltä omia surkeita löytöpalloja, ja kerännyt sitten pois ne jotka olen uudelleen löytänyt lumen seasta. Mukana termos, ja usein myös suksipari + sauvat. Suosittelen!

    KL

    sixties kirjoitti: (9.10.2006 0:38:52)
    Yhtä asiaa kyllä ihmettelen: Miksi esim. juuri nyt (lokakuun puoliväli) joku haluaa mennä halliin, kun ulkona on vielä ihan hyvät golfilmat ja kentätkin vielä ainakin täällä etelässä hyvässä kunnossa.

    Vaikka itse en tähän aikaan vuodesta hallissa käykään, voin keksiä muutamia syitä:
    – hallissa ei sada, ulkona voi sataa
    – arkena ei illalla ehdi kentälle pimeyden takia
    – hallissa on lämpimämpi harjoitella (ainakin yleensä)

    Menneiltä vuosilta muistan, kun kävin hallissa koko talven, joskin harvakseltaan. Ennen vuodenvaihdetta hallissa oli varsin väljää, mutta tammikuulta alkoivat paikat nopeasti täyttyä. Hallien kulta-aikaa on kiistatta lopputalvi ja alkukevät, mutta kun se halli on joka tapauksessa pystyssä, niin yrittäjät kaiketi pyrkivät maksimoimaan sijoituksensa avaamalla hallinsa heti, kun kelit ulkona huononevat, sen sijään, että pitäisivät sen suljettuna alhaisen käyttöasteen takia.

    ’Vaikka itse en tähän aikaan vuodesta hallissa käykään, voin keksiä muutamia syitä:
    – hallissa ei sada, ulkona voi sataa
    – arkena ei illalla ehdi kentälle pimeyden takia
    – hallissa on lämpimämpi harjoitella (ainakin yleensä)’

    kohta yksi: Ulkona voi aina sataa
    kohta kaksi: Tämä voi olla hyvä syy
    kohta kolme: Vaatetuksesta se on kiinni

    KL

    sixties kirjoitti: (9.10.2006 12:45:44)
    ’Vaikka itse en tähän aikaan vuodesta hallissa käykään, voin keksiä muutamia syitä:
    – hallissa ei sada, ulkona voi sataa
    – arkena ei illalla ehdi kentälle pimeyden takia
    – hallissa on lämpimämpi harjoitella (ainakin yleensä)’

    kohta yksi: Ulkona voi aina sataa
    kohta kaksi: Tämä voi olla hyvä syy
    kohta kolme: Vaatetuksesta se on kiinni

    Niin, aina voi sataa, mutta syksyllä yleensä sataa useammin kuin kesällä. Toisaalta kevyessä vaatetuksessa on mukavampi ja helpompi svingailla kuin toppatakissa. Mutta olet oikeassa, sateessakin voi pelata ja kylmässäkin. Jostain kumman syystä monet vain eivät pidä pelaamisesta kylmässä ja sateessa ja hakeutuvat mieluummin halliin tai jäävät kotiin mentaaliharjoituksia tekemään tai puttimattoa kuluttamaan. Sallittakoon se heille, valinnanvapaus on yksi perusoikeuksistamme tässä maassa.

    P.S. Noita tekstilainauksia varten on ihan oma painikkeensa, siinä lukee ’LAINAA ALKUPERÄISTÄ’. Toimii aika kivasti ainakin omasta mielestäni.

    #485910 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kuten mainitsin aikaisemmin, niin ymmärrän tämän ketjun aloittajan asiasisällön, mutta tarkoitusperä jää hämäräksi. Miksi kummassa tällaisesta asiasta pitää väitellä? Mielestäni tämä menee kohtaan ”vuoden turhimmat väittelyt golfpisteessä”.

    Jos Golfsataman vaikeudet jatkuvat, niin saako nimimerkki sixties siitä kiksejä?

    Kriittistä keskustelua pitää olla, mutta sen voi tehdä mielestäni huomattavasti älykkäämmin ja paneutuen johonkin todelliseen epäkohtaan. Tässä tapauksessa kirjoittaja (keskustelun aloittaja) yleistää, yksinkertaistaa ja harrastaa turhaa vahingoniloa. Siitä ei kukaan saa sisältöä.

    #485911 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tänä talvena ainakin itse tulen käyttämään enemmän noita sisähallipalveluita kuin koskaan aikaisemmin. Hyvin menneen kauden siivittämänä.=)

    Tervehdys Leftslice,

    Tuosta Stadin lainasta sen verran, että laina oli myönnetty, mutta GolfSatama ei sitä ollut nostanut. Eli ainakaan niitä kuuluisia veromarkkoja ei ole käytetty.

    Toivotaan että GS säilyy ja voi hyvin

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
Vastaa aiheeseen: Kuka nyt talvisin viitisi hallissa pelata/harjoitella?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka nyt talvisin viitisi hallissa pelata/harjoitella?