Aihe: Kuinka tilaan RockBottomGolffilta tavaraa? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Kuinka tilaan RockBottomGolffilta tavaraa?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka tilaan RockBottomGolffilta tavaraa?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184786 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hämmästyttää ja kummastuttaa tuotteiden hinta ero suomalaisten ja jenkkiläisten golf kauppojen välillä. Osaisko joku neuvoo yksityiskohtaisesti miten tilaus esim.RockBottomgolffilta netin kautta käyttännössä tapahtuu? -siis kuinka teen tilauksen? -millä maksan? luotto kortilla vai muulla tavalla? ja pitääkö maksaa ennen kun saa tavaran vai vasta sen jälkeen? -miten saan vahvistuksen että tilaukseni on mennyt perille? -miten saan ilmoituksen siitä kun tavara saapuu suomeen? -mitä maksuja tulee netti sivulla näkyvän listahinnan lisäksi?kuljetus kustannukset+muut? Kiitos jo etukäteen neuvoista ja hyvää alkavaa kevättä kaikille.

  #383023 Ilmoita asiaton viesti

  EI kannata vielä riemastua liikaa halvoista hinnoista. Kun tilaat Usasta joltain yritykseltä, tulee paketti aina tullin kautta ja hinnan päälle lätkäistään 22% Suomen arvonlisäveroa (hinnat nettisivuilla ovat verottomia hintoja) + mahdollisesti joitakin prosentteja tullimaksua (en tiedä mikä on golftarvikkeiden tarkka tullimaksu).

  Lisäksi päälle tietysti postituskulut, mitkä näkyvät heidän nettisivuillaan osoitteessa http://www.rockbottomgolf.com/international.php?sid=&sort=&sortdir=

  (kohta all other countries). Esimerkiksi rautasettiin lisätään näköjään 55taalaa postikuluja.

  Näin mailojen hinnaksi tuleekin jo aika lähelle Suomen hintatasoa. Joistakin erikoistarjouksista tilaamalla arvokkaita tuotteita saatat säästää jonkun kympin, mutta onko se sitten sen arvoista?

  Jos euro nousee yli 1,30 dollarin, niin hommaa kannattaa ehkä jo ruveta harkitsemaan.

  #383024 Ilmoita asiaton viesti

  Vielä sellainen tarkennus PeliMannen viestiin, että alv pitää maksaa myös tuosta rahdista ja tullista (eli lopullisesta kokonaishinnasta)! Eli kaava on:

  ((hinta+rahti)*tulli)*alv+muut kulut, jossa tulli on jotain luokkaa 2% (enpä muista tarkasti) ja alv tietysti tuttu 22%…. Muut kulut sisältävät sitten esimerkiksi kuriiripalven tullaus- ja käsittelykulut (ei kaikilla ja yleensä kiinteä summa) yms… Eli kannattaa tilata PALJON että saa tuon rahdin suhteellisen osuuden pieneksi, ja sitä mukaa tuotteet riittävän halvoiksi…

  #383025 Ilmoita asiaton viesti

  noissa maksuissa voit säästää tilaamalla paljon tavaraa kerralla ja/tai tekemällä kimpan joten rahti halventuu…

  #383026 Ilmoita asiaton viesti

  Suoriudut Rockbottomgolffin sivuille ja seuraat siellä olevia ohjeita. Luotettavaa toimintaa on, sen verran olen sieltä tilaillut.

  Jos et heidän seikkaperäisten ohjeidensa avulla pysty tilaamaan, suosittelen englanninkielen kurssia ja internetin käytön hallinnan lisäämistä..

  Ei Tää oo oikeesti niin vaikeeta.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka tilaan RockBottomGolffilta tavaraa?