16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kotimaan kesä ja Karkun lomakiinteistöt

Etusivu Foorumit Matkailu Kotimaan kesä ja Karkun lomakiinteistöt

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KH2

    Onko jollain kokemusta Karkun lomakiinteistöistä Lakesiden alueella? Mietin onko kävelymatka kentälle/klubille ja onko mitään pihaa tai rantaa? Kotisivuilta nämä asiat eivät selviä ja ulkokuvia ei oiken ole. Takoitus olisi löytää asu ja pelaa kohde niin, että ei tarvise asua hotellissa ja Pirunpelto kenttänä olisi hyvä vaihtoehto. Sastamala on vielä mukavalla etäisyydellä Helsingistä.

    Varsinaisesti kokemusta ei ole, mutta Lakesidessa pelaavana osaan kertoa, että kävelymatka klubille/Järvenranta-kentälle arvioisin olevan hieman päälle 100 metriä ja Pirunpellon ykköstiille n. 300 metriä. Oleskelupihaa tai rantaa ei lomakiinteistöissä ole.

    Onko ne niitä ysiväylän vieressä harjanteen päällä metsässä olevia? En ole niissä käynyt, mutta sijainti on kyllä pelaamisen kannalta todella hyvä, mitä nyt vähän mäkeä taitaa olla matkalla klubille mennen tullen (mutta niinhän siellä on koko riivatun kentällä 🙂 )

    Ne on juurikin niitä 9. väylän vieressä olevia. 🙂

    Hola

    Pari eri kertaa ko mökeissä yöpyneenä voin varauksetta kertoa että hinta/laatu suhde on kohdallaan 🙂 Ja kun tien toisella puolella odottaa legendaarinen Pirunpelto, nii eiku varauksia sisään vaan. Varustus mm: sauna, kaasugrilli, keittiö varustuksineen, pari makuuhuonetta per mökki jne…

    T:Timo

    ps. kyllä se Järvenrantakin on hyvä kenttä

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Kotimaan kesä ja Karkun lomakiinteistöt

Etusivu Foorumit Matkailu Kotimaan kesä ja Karkun lomakiinteistöt