26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kokemuksia Niken driverista?

Etusivu Foorumit Yleistä Kokemuksia Niken driverista?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kellään hyviä/huonoja kokemuksia Niken 350 cc titaniumdriverista grafiittivarrella (10.5 astetta)?

    mulla on kyseinen peli ja oon tyytyväinen ollut tosin osa kaveristani jotka kokeilleet valittaneet että lyönti karkaa helposti oikealle, varsinkin tm omistajat. Kokeilemallahan toi selviää sopiiko sulle

    Nimetön

    ’tosin osa kaveristani jotka kokeilleet valittaneet että lyönti karkaa helposti oikealle, varsinkin tm omistajat.’ <—– no jos osaa lyödä niin kyllä sitä lyö mailalla millä mailla ja toi niken draiveri on hyvä keppi vieläpä. Veikkaan vaan että sun kaverit ei osaa lyödä.. tai sit sun varsi on niille liian jäykkä/löysä.

    Yhdyn edelliseen. Jos taito riittää niin melkein draiveri ku draiveri on sopiva.

    Tilasin just uuden draiverin sokkona ja maanantaina pitäis saapua. Ei oo koskaan ollu paria palloo enempää ongelmia per maila.

    P.S.

    HYVÄÄ JUHANNUSTA!

    10,5 nostaa liian korkealle,ja lapa on liian suljettu

    ->*******mainen lyödä!jos nämä asiat korjataan,maila on ok.

    Nike itse kehottaa sivuillaan valitsemaan 1-1.5 astetta suuremman loftin kuin mitä on aiemmin itse käyttänyt vanhalla driverilla…

    Phil Micklesonin mielestä ainoastaan Tiger Woods on riittävän lahjakas pärjätäkseen niillä vehkeillä, joilla pelaamisesta hänelle maksetaan.

    Mä vaihdoin ERC2:n keväällä Nike 350 10,5 stiffiin kun kyllästyin kuunteleen ’trampoliinikommentteja’ pitkistä avauksistani. Eikä ole kaduttanut. Pituudet pysyi samana ja tarkkuus parani – ja vihjailut loppui.

    Kokeilin monia muitakin; R540/580, SS430, TiSi Tec jne, mutta mulle toi Nike sopi parhaiten. Mikään maila ei tietenkään toimi ihan alussa tai muutamalla ekalla pallolla täydellisesti, mutta sitten kun sen ominaisuudet on oppinu niin en voi muuta ku suositella.

    Nää on tietysti yksilöllisiä juttuja. Yks sopii toiselle ja toinen taas jollekin muulle. Yleensä kuitenkin, jos maila(t) ei toimi niin ukossa on itessään vikaa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Kokemuksia Niken driverista?

Etusivu Foorumit Yleistä Kokemuksia Niken driverista?