16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kokemuksia Golf Skyn verkkokaupasta

Etusivu Foorumit Yleistä Kokemuksia Golf Skyn verkkokaupasta

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Eli tilasin tuossa jokin aika sitten Tampereen alueella toimivasta Golf Skyn verkkokaupasta golfpaidan ja toimitus tehtiinkin nopeasti. Paketin saatuani ihmettelin että oli vanhaan kenkälaatikkoon pakattu ja tuote oli väärän kokoinen. Useampi soittoyritys tilausvahvistuksessa olevaan numeroon, ei vastausta.

    Seuraavana päivänä sitten uusi yritys, vastattiin jopa ja pyydettiin lähettämään postin kautta omalla kustannuksella, ei ole kuulemma mitään palautussopimuksia. Ei pahoittelua, saati tarkkoja ohjeita. Väärän kokoinen tuote sitten postin kautta palautuksena annettuun osoitteeseen. Muutaman päivän päästä tuli Golf Skylta sitten sähköpostissa melko sekavat ohjeet, että ei pidäkään lähettää takaisin postissa, vaan matkahuollon kautta. Sitten taas puhelimella yhteys verkkokauppaan asian selvittämiseksi.

    Myöhemmin selviää postin seurannasta että kyseistä lähetystä ei voida toimittaa annettuun osoitteeseen. Otan yhteyttä kuluttajaneuvojaan jonka avustuksella alkaa sähköposteihin tulla ripeämpiä vastauksia. Muutama sähköposti vielä ja asia saadaan selvitettyä.

    Eli jatkossa suosin vain Golf Balancen verkkokauppaa, joka on toiminut moitteetta. Ei sekoiluja, ei kierrätyspakkauksia, ilmaiset palautukset. Pääkaupunkiseudun liikkeissä saanut aina loistavaa palvelua ja alennuksia. Käsittääkseni myös liikevaihdoltaan alan suurin tekijä täällä kotimaassa.

    Muilla kokemuksia kotimaisista verkkokaupoista ja mitä suositte? Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytin Golf Skyn palveluja.

    Itselläni on taas aivan päinvastainen kokemus. Golfsky toiminut aina moitteetta ja oikeat tuotteet ovat tulleet 1-2 päivässä perille.

    Aikaisemmin kesällä tilasin Golf Balancesta tuotteen joka oli sivujen mukaan ”hyllyssä” ja, kun ei vielä reilun viikonkaan jälkeen tilausta oltu lähetetty aloin tiedustelemaan tilauksen perään. Vastasivat, että tilaavat maahantuojalta ja siinä menee vielä hetki. Lopputulemana n. 2.5vk kesti.

    Nyt pistin Golf Balancelta taas tilausta ja näköjään 4pv menee ennen kuin saavat paketin lähetettyä. Heiltä ei kuulemma lähde kuin kahdesti viikkossa lähetyksiä.

    Jatkossa tilaan muualta!

    Noin kolme vuotta sitten olin laittamassa kaikki mailat uusiksi, niin Golf Sky antoi kaikkein kalleimman tarjouksen, melkein 500 euroa kalliimpi kuin mitä muut. Ei tullut kauppoja.

    Siellä Vantaan Tammistossa tuli kerran käytyä, ensimmäinen havainto oli rikkinäiset rullaportaat. Toinen havainto oli että henkilökuntaa oli kolme henkilöä ja olin ainoa asiakas. Rauhassa sai haahuilla, ketään ei kiinnostanut palvella.:)

    Taustalla häärää samaa porukkaa kuin gogolfissa, joka on erikoistunut pelipakettien ja bilematkojen tyrkyttämiseen nuoremmalle kohderyhmälle. Kertonee toiminnan tasosta oleellisen.

    Grippejä jos tarvitsee uusia niin Golf Balancessa on ammattitaitoa, fittauksessa suosittelen pienellä varauksella Tapiolan Golf Centeriä. Sinne tullaan kauempaakin hakemaan sopivat pelivälineet.

    KL1

    Itse käytän golfkauppoja. Niissä saa sovittaa ja kokeilla haluamiaan myyntiartikkeleita varmistuakseen niiden sopivuudesta omaan käyttöön. Olen havainnut tämän metodin kaikkein toimivimmaksi.

    Tiitikkuja tai muita sellaisia, jotka ovat ns. yhtä kokoa voin ajatella tilaavani verkkokaupasta.

    Kyllä niitä tiitikkujakin on eri korkeuksisia. Ihan noin huomiona.

    KL1

    Olet kenties noinkin älykkäänä (…) ihmisenä huomannut, että kussakin pakkauksessa tai myynti-ilmoituksessa kerrotaan pakkauksen sisältämien tikkujen pituus ja jopa määrä. Näillä tiedoilla tilaaminen onnistuu mainiosti netistäkin eikä niitä tarvitse sovittaa paikan päällä. Ne ovat siis tuotteita, jotka ovat ’ns. yhtä kokoa’.

    Ymmärsitkö vai pitääkö vielä selittää?

    Niin joo. Miksi sitten kommentoit ketjuun, jos et verkkokauppoja käytä eikä niistä ole sinulla kokemusta? Huonoa palveluahan ei asiakkaiden tarvitse sietää. Oli sitten kivijalkaliikkeessä tai verkkokaupassa.

    Molemmissa on toiminut verkkokauppa ihan ok. Suomesta ei kyllä kannata ostaa ylipäätään verkkokaupasta tuotteita jos on paljon mitään riskiä palautuksesta. Tulee meinaan lähes aina palautuskustannukset sen verran kalliiksi. Suomessa ei varmaankaan kannata pienten volyymien takia investoida palautus-logistiikan prosesseihin vaan homma hoidetaan manuaalisesti ”pienellä sähläyksellä” mutta hoidetaan kuitenkin.

    Uno

    Hei

    Golf Sky verkkokaupassa on hyvä palveluja ja monesti kilpailijoita paremmat hinnat. Tuotteet joiden kokoja ei tiedä, niin voi tilata Vantaalle ja maksaa etukäteen. Samalla, kun hakee tuotteen, niin sovittaa ja tarvittaessa voi palauttaa epäsopivat. Syksyllä Golf Balance ja Golf Center ovat hyviä vaihtoehtoja, kun heille tulee useisiin tuotteisiin tarjouksia.

    Palvelujen taso on täysin kiinni henkilöstä, joka sillä kertaa sattuu olemaan liikkeessä.
    Jokaisessa näissä kolmessa suuressa on hyviä ja ei niin hyviä myyjiä.

    Suomessa on ollut pääsääntöisesti edullisempaa kuin ulkomailla, kun huomio mm. kurssit, (ehkä myös tullit) ja postitus. Jotkin tuotteet Ruotsissa ovat olleet kiinnostavassa tasossa, kun kruunun kurssi on heikko.

    Mailojen osalta liikkeiden palvelu on minusta hintansa arvoista, vaikka kaikkia mailoja ei olisi 100% fitatttu, vain vähän tuunattu pelaajan tarpeisiin.

    Katselin nopeasti Golf Skyn Googlen palveluun annettuja palautteita, niin tuoreimmassa arvostelussa joku kertoo saaneensa pitkän odottelun jälkeen seniorivarret stiffin sijaan. Onhan se eräänlaista palvelua tuokin.:) Molemmissa kun on se S-kirjain.:)

    Itse olen tilannut kengistä isoja kokoja USA:sta asti, leveällä lestillä. Jostain syystä eivät kuulu Euroopan tuontiohjelmaan. PGA-verkkokauppa on toiminut loistavasti, ei sählinkiä.

    Itsellä on pelkkiä hyviä kokemuksia Golfskyn verkkokaupasta sekä Vantaan myymälästä. Mieluinen housumalli on löytynyt paikan päältä sovitettuna niin sen jälkeen olen tilaillut verkkokaupan puolelta samaa täydennykseksi tarjousten ollessa kohdillaan. Toimitukset olleet 2-3 päivässä perillä ja oikeat kamat tulleet aina.

    KL1

    Miksi sitten kommentoit ketjuun, jos et verkkokauppoja käytä eikä niistä ole sinulla kokemusta?

    En ole missään sanonut, ettei minulla ole kokemusta verkkokaupoista. Mistä kummasta sinä taas olet moisen väitteen tempaissut? Siitäkö, että sanoin käyttäväni golfkauppoja?

    Jos minä sanoisin, etten käytä pitkiä kalsareita, niin väittäisitkö siihenkin, ettei minulla ole niistä kokemusta?

    Niin noissa jatkuvissa alennuskampanjoissa pitää olla tarkkana, muuten voi käydä kuten huonekaluja myyvillä yrityksillä. Onneksi kuluttaja- ja kilpailuvirasto on valppaana ja Suomessa näitä valvotaan. Artikkelin mukaan urheiluvälinealalla on samanlaista ilmiötä havaittavissa:

    Kuluttaja-asiamies huomautti seuraamilleen yrityksille niiden markkinoinnin lainvastaisuudesta ja edellytti, että ne korjaavat puutteet määräaikaan mennessä. Finsoffat, Kruunukaluste, Stemma ja Vepsäläinen eivät silti muuttaneet käytäntöjään.
    Kuluttaja-asiamiehen mukaan on kuluttajien kannalta hyvä, että hintakilpailu toimii ja että tuotteita saa alennuksella. Harhaanjohtavat vertailuhinnat ja alennusprosentit hämärtävät kuitenkin kuluttajien käsitystä siitä, mikä on kaupan normaali hintataso ja miten suuri mainostettu alennus todellisuudessa on. Sama ilmiö on näkynyt myös urheiluvälinealalla.

    https://www.ess.fi/uutiset/talous/art2407186

    Niin se Golf Skyn Tammiston myymälä muistuttaa tunnelmaltaan lähinnä virttynyttä kirpputoria. Kävin joskus viime vuonna siellä ja Outlet-osastolla oli vuoden 2010 mallistosta Niken housut puoleen hintaan. En tiedä mistä sisäänostaja oikein tuollaisen tuotteen on repäissyt tai sitten on varaston kierrossa hitautta.:) Otin vielä kuvan merkkilapusta todisteeksi.

    Minä en kyseisen yrityksen kanssa joka tapauksessa enää asioi, ensi viikolla taas Golf Balancelta hakemaan uutta tavaraa ja Paloheinään testaamaan maksutta tuoreimmat mailauutuudet. Syksymmällä voisin uusia mailani, aina asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Suoraselkäistä golfvälinekauppaa, ilman selityksiä ja viivyttelyjä. Golf Balance on paras ja luotettavin kotimainen golfvälinekauppa!

    Nyt kun Holari10 olet esittänyt melko epämääräisen casen täällä yrityksen verkkokaupan ongelmista ja päätynyt myös yllättäen siinä sivussa myös myymälään sisään niin täytyy todeta, että kehumasi Golf Balance yhtiö näyttäisi olevan taloudellisesti aika kuralla ainakin omavaraisuusasteen kautta katsottuna. Ehkä nuo melko korkeat verkkokaupan hinnat ja ketjussa mainitut viiveet toimituksissa aiheutuvat osittain tästä.

    Ei se omavaraisuusaste Golf Skylla ole sen kummempi. Jostain syystä puuttuu vielä vuosien 2017 ja 2018 taloustiedot, jotka kilpailijoilta löytyy asiallisesti julkaistuina.

    Vähän on vanhahko ketju, mutta ajattelin kertoa ensimmäisen oman kokemuksen Golf Skyn verkkokaupasta. Tilasin kengät toissa iltana 22.30 ja äsken kävin noutamassa Matkahuollon normaalin, ilmaisen toimituksen täällä Keski-Suomessa. En ole käynyt heidän kivijalkaliikkeissään, mutta verkkokauppaa aion käyttää jatkossakin. Kaikenkaikkiaan hyvä ostokokemus, Eccon kengät edulliseen hintaan ja tuotehan on aivan mahtava!

    Golf Balance kannattaa jättää kokonaan pois mielestä.
    Ehdottomasti muualta kaikki hankinnat.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Kokemuksia Golf Skyn verkkokaupasta

Etusivu Foorumit Yleistä Kokemuksia Golf Skyn verkkokaupasta