26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kilpailujen tasoitusrajat?

Etusivu Foorumit Yleistä Kilpailujen tasoitusrajat?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Usein joukkuekilpailuissa rajoitetaan joukkueen slopea leikkaamalla ylintä slope rajaa max 36. Ehdotan että myös alintarajaa leikattaisiin seuraavasti: henkilökohtaisen hcp:n rajaksi esim 12, eli sen parempiem joukkueenjäsenten slopeksi annetaan 1. Tiedän että nykyiset järjestelmät eivät tue tätä ja tietysti joku henkilökohtaisesti voi pitää vääränä karsia ns hyvien pelaajien slopea, yhtälailla kuin saattavat hcp 36 tai yli jo nyt pitää vääränä rajata slopea. Mutta miltä ehdotus kuulostaa?

    Hmm

    Mitä tällä yritettäisiin saavuttaa?

    36+ rajan leikkaamista voisi perustella siten, että suuremmat tasoitukset sisältävät todella paljon epävarmuutta jos tasoitusta pidetään ennustavana kisamenestyksen suhteen.

    54 pelaaja on paria viikkoa vaille 36. Tai jos 54 ja 42 pelaajat pelaavat kymmenen kierrosta reikäpeliä, voi lopputulos olla kumpi vaan, mutta jos toistetaan sama 0 ja 12 pelaajilla, on lopputulos lähes varma. Vaikka tasoitusero on sama 12 lyöntiä.

    KL1

    Mitä tällä yritettäisiin saavuttaa?

    Samaa kysyn minäkin.

    Yleisenä linjana on jo vuosikausia ollut pelaajien kannustaminen taitojensa kehittämiseen, joten tasoitusrajamaksimin asettaminen on varsin paikallaan kannustamaan pelaajia harjoittelemaan ja laskemaan tasoitustaan. Sen sijaan pelaajan rankaiseminen siitä, että hän on taitava kuulostaa kovin nurinkuriselta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Kilpailujen tasoitusrajat?

Etusivu Foorumit Yleistä Kilpailujen tasoitusrajat?