16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kilpailu palkinnot, millä kentällä huonoimmat?

Etusivu Foorumit Yleistä Kilpailu palkinnot, millä kentällä huonoimmat?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onkohan jossain ala-arvoisempia palkintoja kun vihtigolffissa. pelaajia yli 100. palkittiin 3 joukkuetta + paras scr
    Kirjekuoressa oli neljä kopio paperia, pelilippu vihtiin (samaan aikaan oli voimassa tarjous 13,90)
    pääsylippu puuhaparkkiin, elekeläiset 15€
    Iltalippu ski sentteriin, (ei käytettävissä ennakkovarauksiin) Lunastettava ensin Keycard hinta 7€
    peuramaa ski iltalippu (voimassa arkisin 16.30-21.00. (AVOINNA jos sattuu satamaan lunta)

    Sea Golf Rönnäs listan toisessa päässä, pelaajia 116, Palkittiin 5 parasta joukkuetta hcp sarjasta sekä 3 parasta scr tulosta.

    Jos kyseessä oli kilpailu, jossa huomioitiin tasoitukset jollain lailla, niin mainitut palkinnot oli täysin yli mitoitettu.

    GolffiAri, jos pelaat golffia palkintojen takia, harjoittele enemmän ja liity PGA tourille.

    KL1

    Sea Golf Rönnäs listan toisessa päässä, pelaajia 116, Palkittiin 5 parasta joukkuetta hcp sarjasta sekä 3 parasta scr tulosta.

    Millaisia palkintoja Rönnäsissä jaettiin?

    Rönnesissä palkintoina oli wedgejä (I), golfpaitoja (II) ja palloja (III), jokaiselle 3 hengen joukkueessa.

    Golfiin on pesiytynyt kummallinen sairaus nimeltä tavarapalkinnot, jonka vielä vaarallisempi muoto on tietenkin pokaalit. Pitkään golfanneilla on kaapit täynnä lippiksiä, sateenvarjoja, huonoja palloja ja hassuja golfpyyhkeitä. Eihän ne paljoa kustanna, mutta jotenkin niin kasaria

    Minusta olisi fiksumpaa, jos alennettaisiin kilpailumaksuja ja luovuttaisiin näistä tavara- yms palkinnoista kokonaan. Voitto tuo sinänsä hyvää mieltä, eikö se riitä?

    En pelaa golffia palkintojen takia, mutta jos järjestetään kilpailu niin oletan että on mahdollista saada Palkinto.
    Vaikka kuinka vaatimaton pokaali palkintona, olisi aina parempi kun lippu paikkaan johon en koskaan enään mene tökkimään palloa.
    Kun ikää on jo lähes 60v ei PGA Tour tunnu mahdolliselta. Minulle kilpaileminen itsessään tuo hyvän mielen, vaikka olen ollut tuloslistan viimeinen, seuraavaan kisaan parempaa peliä odottaen.
    Putti-Possulle, olisi fiksumpaa poistaa maksut kokonaan, ja kilpailisi vaan itseään vastaan, tosin possulla olisi paha mieli koko ajan koska ei koskaan voittaisi edes itseään.

    No voihan sentään, jos ei ole tammikuisessa golftapahtumassa kriteerit täyttäviä palkintoja…

    Se on jo palkinto itsessään, että jokin seura järjestää kilpailun tammikuussa Suomessa! Ja kysehän oli ilmeisesti tasoituksellisesta scramblestä, millä ei ole oikeasti mitään tekemistä kilpailemisen kanssa.

    Mikä olisi golffiAri ollut mielestäsi sopiva palkittavien määrä? Antaisitko myös esimerkin, että mitä olisi voinut olla palkintoina.

    Entä minkälaisia palkintoja petankissa jaetaan? Saako voittaja kahvipaketin ja jos saa, niin ei kai vaan sentään mitään Saludoa?

    Palkittavien määrä oli ihan ok, hcp kisa 3 parasta palkittiin + paras scr tulos.
    Mikä tahansa muu, vaikka muovi lusikka jossa lukisi kilpailun nimi ja sijoitus, olisi ollut parempi.
    Nyt jaetut oli pelaajien halveksuntaa, lippu puuhaparkkiin no voi v…u.
    Pelkästään se että kenttä on auki ei saa paikalle sataa pelaajaa.

    KL1

    Pelkästään se että kenttä on auki ei saa paikalle sataa pelaajaa.

    Ilmeisesti sai, ja voin sen hyvin uskoa. Itsekin olisin tullut paikalle, jos ei olisi pitänyt olla tekemässä sarjaa nälän aiheuttamia pakkoliikkeitä.

    Vihdissä 1.2.2020 helmikuun scramble 7 joukkuuetta! Mistähän mahtaa kato johtua? Ei kai kaikilla ole niitä pakkoliikkeitä.
    Jos kilpailusta ei saa minkäänlaista palkintoa niin ei se kiinnostakkaan.
    Rönnäisissä 2.2.2020 48 joukkuetta. Ymmärrän että Possua ei kiinnosta koska kilpailu maksaa ja parhaan tuuloksen tehneet palkitaan.

    Noo, ehkä seuraavassa Vihdin kisassa palkintona niitä ämpäreitä..

    Eräällä nimeltä mainitsemattomalla kentällä voitti ryhmässäni pelannut vieraspelaaja (itse myös vieraspelaaja tuossa kisassa) koko kisan, mutta palkintojenjakotilaisuuden aikana tämä 1. Palkinto (Titleistin vokey wedget arvo 300-400€) luovutettiinkin 2. Sijoittuneelle, joka sattui olla kyseisen klubin varakapteenikin,ja pelikaverilleni annettiin 2. Palkinto (golfbägi arvo 150€). Tästä hän närkästyneenä alkoi kysellä, kovaäänisesti palkintojenjakajilta sekä toiseksi sijoittuneilta pelaajalta että ”Mitä pelleilyä tämä on!” Mutta koska missään paperilla ei lukenut palkkioista että kelle ne virallisesti kuuluu (Vaikka kisan avajaispuheessa ääneen hehkutettiin ensimmäiselle tulevia hienoja Vokkey-wedgejä) niin klubilaiset sanoivat että ei voi mitään. Kaveriani vielä uhattiin porttikiellolla ja poliisin soittamisella agressiivisesta käytöksestä, vaikka hän vain korotti ääntää kun menetti useamman satasen arvosta tavaraa.

    :quotes:

    ”Put them in a straightjacket”- Norman Hollander

    :quotesstop:

    KL1

    Nyt kuulostaa ZZ Topin kertoma ihan pikkaisen legendalta!! Jos itse olisin ollut tuossa tilanteessa kaltoin kohdellun roolissa, niin meteli olisi ollut merkittävästi isompi eikä olisi rajoittunut palkintojenjakotilaisuuteen, vaan kyllä siinä vaiheessa olisi otettu valtion virkamiehet mukaan kuvioihin tavalla tai toisella.

    Mitähän muuten oikeusoppineet tuosta sanoisivat, jos paperilla ei ole mitään palkintojen jakosuhteesta, mutta avajaispuheessa jakosuhteeseen on otettu kanta, niin päteekö tuossa ns. suullinen sopimus vai saako avajaispuheessa puhua puutaheinää joutumatta vastaamaan puheistaan?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Kilpailu palkinnot, millä kentällä huonoimmat?

Etusivu Foorumit Yleistä Kilpailu palkinnot, millä kentällä huonoimmat?