23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Kierrosmäärät keväällä 2022

Etusivu Foorumit Yleistä Kierrosmäärät keväällä 2022

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Uno

    Onko julkistettu tilastoja kevään ja alkukesän kierrosmääristä.

    Vaikuttaa, että kenttien kunnon paraneminenkaan ei ole merkittävästi lisännyt pelimääriä, vai onko tämä subjektiivinen havainto?

    Kenttien heikkokunto on Etelä-Suomen ongelma.

    Olemmeko palaamassa …2017, 2018, 2019 kierrosmääriin.
    Kun viime vuosina kierrosmäärissä oli voimakasta suurenemista, niin erilasia tilastoja oli käytettävissä ja nyt paljon vähemmän.

    Etelä-Suomessa on isoja eroja kenttien kunnossa, esim. Talma golf on täydelliset 5/5 viheriöt ja sitten taas joku Porvoo golf viheriöt olivat alkuviikosta ala-arvoisia:

    View post on imgur.com

    KL1

    Talman viheriöt eivät todellakaan ole tällä hetkellä kunnossa, en käsitä mistä Greenkeeper on moisen tiedon ammentanut. Par3-kenttää en ole pelannut, mutta Laakson ja Masterin viheriöillä puttaaminen on täysin arpapeliä vielä toistaiseksi pinnan ja ruohon kasvun epätasaisuuksien vuoksi.

    Komppaan. Just tulin pelaamasta Laaksosta ja oli kyllä aivan järkyttävässä kunnossa. Lohjalla on myös aika surkeassa kunnossa. Ilmeisesti myös pickalassa (en ole itse käynyt, mutta kuullut)

    Talman klubin terassin viereinen harjoitus greeni näytti hyvä kuntoiselle, kentän greenit max 2/5 arvosana, mutta kyllä niistä vielä hyvät tulee.

    Talma golfin Master oli kyllä pari viikkoa sitten karussa kunnossa, samoin ihmetyttää se jatkuva remontointi. Eikö voi laittaa paikkaa kiinni esim. vuodeksi ja tekee kaiken kerralla? Kierrosmäärät kyllä vähenevät jokaisella kentällä, se on selvä.

    Jotenkin tämän BungaBungan aatokset ja verbaliikka muistuttavat eräästä nyttemmin vaienneesta nimimerkistä.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Kierrosmäärät keväällä 2022

Etusivu Foorumit Yleistä Kierrosmäärät keväällä 2022