5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Kenttien erilaisuus…?

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttien erilaisuus…?

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tuli sit kokeiltua st. Laurencen Kalkki-Petteri tänään. Hyvin meni vaikka jotenki tuntu, että lyönti oli vähä hukassa. Draivit slaissas ja raudat tökki. Silti loistotulos. Mutta kenttä oli helppo. Joka ikisellä par4:lla draiveri kädessä, paitsi ekalla W3 ja siinäki ois ihan hyvin voinu olla draiveri… Ei yhtään kertaa tarvinnu lyödä sokkona tai ’välilyöntejä’. Aina vain täysillä. Par5:llaki toka lyönti tais olla joka kerta draiverilla… Eikä metsää oikeestaan missään. Helppo kenttä!!! Vai olikohan mulla vaan niin pirun hyvä päivä..?? Sanovat Pyhä-Lauria vaikeammaksi, vaikka slopelaskurin mukaan se antaa mulle vähemmän lyöntejä kuin tuo Kalkki-Petteri..? Kotikentällä ei mitään mahiksia näillä lyönneillä samoihin tuloksiin… :)

  Kalkki-Petterin griinit ovat ainakin IHan mahdottoman vaikeat putata. Siis tarpeeksi pitkälle. Tai edes suoraan.

  Muuten kyllä samaa mieltä kentästä, mulle tulee yhden pallon kierroksia (siis palloa hukkaamatta) kaudessa noin 2 tai 3, nyt sitten kauden avauskierros yhdellä pallolla.

  Nooh – eipäs kovin moni tämän päivän lyönneistä ollut sellainen, jolla pallo olisi löytämättömän syvälle metsään mennyt ahtammallakaan kentällä. Mutta kyllä oma pelistrategia on merkittävän erilainen leveydestä enemmän rankaisevilla kentillä kuten kotikentällä Paltamossa tai Oulun Vaaralla. En minä oikeasti aina draivaa jokaista parnelosta ja -vitosta.

  Onneksi sentään kauden avauslyönti (draivi) meni suoraan vesiesteeseen kulkematta väylän kautta 🙂

  ’Kalkki-Petterin griinit ovat ainakin IHan mahdottoman vaikeat putata. Siis tarpeeksi pitkälle. Tai edes suoraan.’

  Laskin että mulle tais tulla 28 tai 29 puttia. Helpothan ne oli! 😉

  Muista aloittaa se punttisalitreeni! 😉

  Oisko enempää tietoa, että mitä kisoja on tarjolla? Vai pitääkö kysellä tuolta Juhalta…?

  Tuo KEJ Scratch-sarjan kiekka pitää kyl pelata tuolla (Kalkki-Petteri) kentällä joskus… 🙂

  Lue lisää: St. Laurence

  Olen valitettavasti matkoilla tuolloin 22.5. Kesäkuussa voin lähteä ’emännöimään’ uudestaan Kalkki-Petterille tai Pyhälle Laurille. Pyydä Hekkaselta mun yhteystiedot tai kysy numerotiedustelusta :o).

  Nimetön

  Niin tuota kentän helppoutta voidaan katsoa niin monelta kantilta. Kalkki-Petteri on korkeammalla tasoituksella pelaavalle helppo koska väyläbunkkerit ja vesiesteet ei tule samalla tavalla peliin kuin paremmalla pelaajalla. Kun tavoite on kaikilla par4 väylillä kahdella päälle ja par5 kahdella-kolmella päälle niin haastetta tulee roimasti, kentän layout on tehty sitä silmälläpitäen.

  Olen kyllä silti samaa mieltä että Kalkilla tekee parempaa tulosta koska väylien reuna-alueet ovat pelattavissa.

  Tuon Kalkki-Petterin väyläbunkkereiden ja vesiesteiden sijoittelun huomasin (ja siitä pari kertaa pelikavereille mainitsinkin) lauantaina ko. kentän ensimmäistä kertaa kiertäessäni. Tällaiselle lyhytlyöntiselle tuupparille, joka mieluiten kaivaa avauspaikalla bägistä draiverin, olivat draivit kohtuullisen haastavia. Yleensä siellä alastuloalueella oli jotain muuta kuin lentokenttä odottamassa. Omat draivini ovat luokkaa 200 metriä, +/- jotakin – lauantaina pisin carry oli 10-väylällä sen lammen yli (juups. ei ollut tarkoitus lyödä ihan tuohon linjaan…) ja pisin total 17. väylän myötätuuleen lyöty noin 220-230 metriä.

  Pitkälyöntisempi pelaaja paukuttaa kyllä järjestään noiden esteiden yli. Joku 220 carry taitaa riittää lähes joka paikassa.

  Oon Mikan kanssa samoilla linjoilla, että nuo isommalla händärillä pelaavat ovat juuri tuolla kentällä vaikeuksissa ja singelin miehillä aika helppoa. Useimmat väyläbunkkerit (ja vesiesteet) oli etäisyydellä 180m-210m. Niistä kun löi yli oli loppu helppoa…

  Itse pelasin ekaa kertaa kentällä eikä lyöntikään kovin mallikkaasti kulkenu. Silti sivusin tulosennätystäni.

  ts

  Takaa pelattaessa tulee sitten jo pelimiehillekin esteet peliin.

  Totta. Eipäs tullut itse hetimmiten ajateltua tuota.

  Nimetön

  Itselläni alastuloalueella 200-230 + rullit on usein esteitä nimenomaan valkoisilta pelattaessa, sorry tätä unohtui painottaa.

  Sama ongelma tulee eteen kun lyö keltaisilta lyhkäsempiä.

  Lyhytlyöntinen joka lyö esim. par4 kolmella päälle ei yllä esteisiin asti edes keltaisilta, this was my point:)

  Onhan meitä erilaisia tuuppareita joka lähtöön ja vielä monelle eri tiillekin…

  Itse en vielä harrasta takatiiltä pelaamista. On tää kotikenttä sen verta paha sieltä pelattuna… masentuu vain. Mut ehkä viel joku päivä…

  ts

  Raksu, kyllä toi ’pahuus’ kotikentällämme on kovasti henkistä laatua. Suurin osa väylistä ei juurikaan muutu vaikka taakse menisikin.

  Joo, mä oon liian henkinen pelaaja… 😉

  Ja muilta kentiltä ei mulla sit kokemuksia takatiistä olekaan, joten…

  Rohkeasti vaan Raksu bäkärille. Itsekin surkeana lähipelaajana käyn hakemassa sieltä ne tarvittavat lisälyönnit tasoitukseen, jotta edes joskus tekisin kortin.

  Viimevuoden kolmesta alle tasoituksen menneestä kierroksesta, tuli kaksi pelattua bäkäriltä. Toinen niistä tuli pelattua Kalkki-Petterillä.

  Rohkeasti vaan Raksu bäkärille. Itsekin surkeana lähipelaajana käyn hakemassa sieltä ne tarvittavat lisälyönnit tasoitukseen, jotta edes joskus tekisin kortin.

  Viimevuoden kolmesta alle tasoituksen menneestä kierroksesta, tuli kaksi pelattua bäkäriltä. Toinen niistä tuli pelattua Kalkki-Petterillä.

  Soon vaan gum,ma jyytty , ett eri kentill pelaa eri tavalla ja seo on henkistä laatua.

  se voi olla Wicca noiota joka väänttä mailat ennen kierrosta ja kieroilla mailoila ei pelaa hyvin.

  Meri- teijossa on Wiccoja, samoin taliis, Lakistos,

  Lahees kaikilla kentiöllä .

  Kotkasas.

  Sit on lempeit kentti. Kurk, Pikkala, Vuosaari, Espoo, sarfvik, tahko , Katinkulta, Nevaaas,

  Masters, Kungsbana, Gävle,

  Niin ne vaan vaihtelee- katelkaa vaikka skooricaardei.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Kenttien erilaisuus…?

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttien erilaisuus…?