16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kenttäoppaan kehittäminen

Etusivu Foorumit Matkailu Kenttäoppaan kehittäminen

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Yritin tutkia nykyistä Golfpisteen kenttäopasta ja se on valitettavan heikko esitys. Ilmeisesti se on rakennettu kerran vuodessa päivitettäväksi eli vanha vihkonen on viety sellaisenaan nettiin. Siitä puuttuu kaikki ajantasaisuus ja interaktiivisuus, jotka ovat toimivan nettipalvelun perusedellytyksiä. Luulen, että palvelun käyttömäärät ovat hyviä vähäisiä, mutta tarve suuri etenkin ajatellen kotimaan golfmatkailua. Ehdotankin, että kyseistä palvelua kehitetään seuraavasti:

    – Forumilla käydään keskustelua siitä, mitä toiminnallisuuksia palveluun pitäisi liittää
    – Golfpisteen kehittäjät tekisivät palvelusta konsepteja, joita testattaisiin forumilla tai ainakin forumin aktiivisilla käyttäjillä
    – Golfkenttien perustiedot päivitettäisiin ajantasaisiksi
    – Golfkenttien tapahtumakalentereista poimittaisiin kenttien tapahtumia, joita voisi lisäksi hakea alueittain (tyyliin, mitä avoimia kilpailuja Pirkanmaalla)
    – Lisäksi palvelussa olisi osio, jossa olisi ajantasaisin tarjouksia, esim. ravintoloista, ”stay & play” -paketeista, proshopista, jne (tähän olisi helppo liittää myytävää mediaa)
    – Olennainen osio olisi käyttäjien kommentit … siis sekä kenttärating että vapaat kommentit, jonne nimimerkillä voisi kirjoittaa ko kenttää liittyviä asioita, josta asiattomuudet moderoitaisiin pois

    KL1

    Erinomainen päänavaus. Toivottavasti joku taho ottaa siitä kopin.

    Oikein kivoja ehdotuksia. Voisi kuitenkin aloittaa ihan siitä, että siellä olisi kaikki kentät. Esim SHG: kartalla näkyy vain Luukki, ei Lakistoa. Osoitetietona kuitenkin Lakisto. Tai Viipuri golf, ainoastaan Kahilanniemi mukana.

    Eipä taida Golfpisteen kenttäoppaan päivittäminen olla kenenkään ykköstehtävä. Esim kotikenttäni slope-laskuri on jostain kolmen vuoden takaa ja toisen kentän tiedot puuttuvat kokonaan. Mitä tulee ko palvelun kehittämiseen, eivät odotusarvot ole järin korkealla tämän forumin kehityshistorian perusteella.

    Mielestäni ajan tasalla olevat perustiedot ja ehdotetut lisätiedot pitäisi löytyä eBirdie-sovelluksen Kentät-osiosta.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Kenttäoppaan kehittäminen

Etusivu Foorumit Matkailu Kenttäoppaan kehittäminen