25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

Kelikamerat golf-kentillä

Etusivu Foorumit Yleistä Kelikamerat golf-kentillä

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • IXC

  Lumitilanne vaihtelee suuresti alueittain. Onkohan millä muilla kentillä kuin Rönnäs’llä kelikamera?
  Lumien sulamista tässä odotellessa…

  Onhan niitä aika monellakin.

  PG

  Tällä hetkellä aktiivisina ainakin Pickalassa, Nurmijärvellä, Hangossa, Kultarannassa, Laukaalla, Kymen Golfissa ja Tarina Golfissa.

  Lumien sulettua sään näkee katsomalla ulos ja ennusteen saa sääpalveluista. Kysyin muutama vuosi sitten, voisiko kotikenttieni ykköstiitä kuvaavat kamerat laittaa avoimeksi nettiin, nyt kuvat näkyvät vain caddiemastereiden tiskin takana. Kun klubillani ei ole lähtöaikojen varausta kummallekaan kentälle, voisi jo kotona katsoa, onko useampi ryhmä tai yksittäinen pelaaja jonottamassa. ”Ei voi, yksityisyyden suoja. Eivätkä jäsenet halua, että tulee laajemmin tietoon, ketkä ovat pelaamassa”. Tämän jälkeen jäsenille kehitettiin app, josta voi reaaliajassa katsoa, montako pelaajaa on lähtenyt kierrokselle/kenttä, kummakin kentän pallorännin tilanteen, kenttäkohtaisesti greenien stimpin sekä leikkauskorkeudet, sääennusteen jne. Eikä pelaajien yksityisyys vaarannu.

  @Harmo: mitenkäs toi äppi toimii eli millä se rekisteröi kierrokselle lähtijät kun kyseessä on palloränni…?

  ArnoldPalmer, pelaamaan täytyy tietenkin ilmoittautua, vaikka pallorännit ovatkin molemmilla kentillä. Ilmoittaudutaan joko klubin äppin avulla (kohdassa ”Ilmoittaudu pelaamaan”), kun ollaan lähdössä kierrokselle tai käydään ilmoittautumassa cädärin tiskillä. Cädärillä pitää tietysti aina käydä, jos jäsenellä on mukanaan vieraita, joiden green feet pitää maksaa ja tasoitukset/jäsenyydet tarkistaa. Sama koskee niitä vieraspelaajia, jotka maksavat täyden green feen, näitä on vuodessa noin 100. Tämä data siirtyy äppiin, josta näkee reaaliaikaisen jonotilanteen (useimmiten ei jonoa, mutta voi olla myös 2 ryhmää jonossa jne). Cädärit tuntevat liki kaikki jäsenet ja kyllä seuraavat, ketkä lähtevät pelaamaan, jää kyllä kiinni, jos ei ole ilmoittautunut. Klubilla on pelaajia, jotka haluavat pelata aamulla todella aikaisin, aamukuudelta ennen töihin menoa, pikaisen ysin tai jopa 18 r, ja äppillä nämäkin kierrokset saadaan kirjattua.

  No niipäs tietenkin. Äppi hoitaa ja cädäri loput. Pitäisiköhän joskus tulla katsomaan miten pian jää kiinni jos kiipeää varhain aamulla aidan yli ja lähtee jäniksenä kentälle… 😁😁😁 Kun valvojia ei juurikaan enää ole niin näitä yrittäjiä ja onnistujia on monilla kentillä mutta ei tosiaan taida koskea teidän kenttää…

  ArnoldPalmer, ei äppi ja cadäri tietenkään pysty valvomaan kuin ykkösteetä. Juuri kevätkokouksessa keskusteltiin, mitä green feen maksamatta jääneille pitäisi tehdä, kun ovat jääneet kiinni. Viime kaudella näitä oli jonkin verran. Jos on ollut täysin ulkopuolinen, on poistettu kentältä ja maksatettu green fee. Jos on green fee unohtunut jäsenen vieraalta, on veloitettu vieraalta green fee ja annettu vieraan tuoneelle jäsenelle muutama viikko pelikieltoa. Kentillä on kyllä valvontaa, mutta kaikkia ei saada kiinni, siinä olet oikeassa.

  Muistan ku kavereiden kanssa viimejuhannuksena tehtiin källit ja pari henkilöä meni munasilleen kelikameraan patsastelemaan eräälle korkealuokkaiselle etelä-suomalaiselle kentälle. Kello oli jotain klo 02 yöllä ja toivon mukaan lähetystä ei kukaan katsonut tai jos katsoi niin rauha heidän verkkokalvoilleen

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Kelikamerat golf-kentillä

Etusivu Foorumit Yleistä Kelikamerat golf-kentillä