23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

KEJ-Tour Leaderboard

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu KEJ-Tour Leaderboard

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Alkaa oleen loppuhuipennuksen paikka!

    Mäkkäri perskules johtaa Champpia todella vahvalla loppukirillä!

    No saihan mäkkäri keväällä simukisassa multa vinkkejä! Vai oliko se just päin vastoin?? 😉

    Mulla loppukiri epäonnistui pahasti ku menin tekeen vikan kisakiekan Kytäjälle aikapulan takia… (selityksiä??)

    raksutiikeristä on kesytetty muromisu, mut Hyvinge vanha mäkikaupunkin Suomen oppikoulujen mestaruuskista 1960 , hypättin vielä Sveitsissä. Eihän asiellä kehanuut sun kanssa ku voittaa se simu- mie puttailin sie draivalit.

    Porvooss Turzi-mäkimiehen kaa tehtiin hyvä kiekka jo. kiitoas siitäkin vetoavuust. Hait papan kotoo. Pikkal on vile auki.

    Mie oon pelant täl kauvel 25 kiekkaa, joista 18 kisaa loput harkkoi.

    talviureheilijana ja viel yli 100 vuotiaana ja 60 kiloisena – eiku 100 kg ja 60 vuot – mull on peliriemu ja ahpenottokyky talleel kunnes lumi miut kangistaa Vuosaaren humisevill. sielt miut sit ens keväämnä haetaan takan ääre sulamaan. senketun koloost. kieltämäti on HCP kii puonnut 16.5 —15,5.

    Niin ku onn sanont miust tullle sinkku ku muja jättää tai pellaan 50 kiekkaa . tavoite 75 v 75 netto tai 80 v 80 netto tai 85 v 83 netto. Minun mirri täytti 60 viimme maanataian oli hulppeet juhlat ja poika män kihloihin – morsian on nätti – pappa pärjäilee kolohvissa. hyvuin menee mut mänköön kerrannii. Onhanm mulla muitahii hybvvii sijotuksiiIH, Rotary, Irish Busieness, KEJ hilside — and name it seniorin kyläkisoja.

    Päivät vähentyvät ja ratkaisun hetket lähestyvät.

    Scratchissa Tomppa on hyvissä asemissa, mutta Johan ja TeeAce kyttäävät eikä virheissin ole varaa.

    Champissa Mäkkäri hyödynsi Bronskin nukahduksen ja on nyt Leader-in-the-clubhouse. Bronski tarvitsee +6 siirtyäkseen johtoon. Alkukierrosten peusteella helppo nakki, mutta onko 11 merkki vakavammista ongelmista? Sen saamme nähdä pian. Myös APExilla on vielä sanottavaa loppukahinoissa. Kaikki kolme yritystä vielä käyttämättä.

    Openissa KHI on rakentanut itselleen vankan aseman, mutta loppuhetken venyminen voi tuoda Tukin rinnalle. Lisäksi alempana listalla väijyy IRON17, jolle kaksi 36 pinnan kierrosta tarkoittaisi huimaa nousua.

    Ladyjen kisassa kaikki riippuu Vallun viimeisestä kierroksesta. 32 pojoo ja GolfBot putoaa kärkipaikalta. Tiukaksi menee.

    Mitä noi punaset ALL -tulokset oikein indikoi?

    PS. Kuudenkymmenen pinnan kierros ei vaadi kuin, että pelaan Pikkulan FarSaidin paariin…

    Tarkoitus merkitä tulokset, jotka omassa parissa tai paremmin. Eilisessä päivityksessä pari väriä jäi päivittämättä. Korjasinkin filen, mutta siirtäminen serverille näköjään unohtui.

    Korjataan.

    eiks kaikiien sarjojen komle paraast vois skabat cviel rundin – vaik skratsiveikkojen kaa samassa paikassa – ajattele jos ppaa- nyyper pesis skratsariit ??

    Jep yllättäen elokuusta eteenpäin alkoi lyönnit olemaan yhtä leveitä kun pitkiä. Kokeillaan kuitenkin tänään nousta Mäkkärin ohi Ringsidessa, siellä _pitäisi_ tila riittää ja 85-95 välille sijoittuva tulos ois hakusessa.

    Ainaskii Bronski valitsi helpon kentän – pelottiko ?

    Mä olin täysin yllättynyt sijoituksestani , koska en harkinnut kenttiä etukäteen ollenkaan tuloksenkannalta .

    Porvoo,

    Forest/ Pikala

    Nokia ja

    Hilside ihan ensi kokemuksia .

    Mut pelaa vaan hyvin tän vuon ens vuonna pappa

    kans taktikoi, mutta

    eiks reilu revanssi kolomen kans samalla kentällä kertois kuka on todella kuka ja vaikka SCRATCHINÄ samalla kentällä skrätsäreitten kaaa.

    Mitä sanot bronski ja ootko jo pelant tulos lealedboardiin.

    Mä pistin vikaan kiekkaan melkein pahimman mahdollisen. Kytäjä NW ja back tee! 😉

    No eihän se ny oikeesti ollu kovin vaikee…

    kisa ei ole vielä ohi ei tarvi pelata kuin -10 viimeisellä kierroksella ja avot;)

    Viimeiselle kiekalle tuli mulle tulos +13. Taisin jäädä toiselle sijalle.

    Bronski vapisiko maila – vai oliko masu pipi. No mä pelasin lau Rönnäsin 99 uusi kenttä, Pickalan la aamun Seaside 94 ja ip Forest valkoisilta. 103 . Että onko jo kausi takan.

    Mulle tää on tosi yllätys – kiitos rehdistä kisasta. Miten ois kolmenkeskeinen loppukisa – otaisko ne mejät sine Vanajalle??

    No Näprääjä viel näprää ..

    Joo.. kyllähän tässä oli vielä saumoja lauantain jälkeen itse kullakin voittoon, mutta noin kuukauden paussi teki ihmeitä aikaan swingille 🙂

    Mäkkärille (alustavasti) onnittelut Champin voitosta.

    Mikäs se leaderboardin linkki oli? Vaihtu konees profiili ja kaik linkit hukku.

    Löytyykö se jostain glubhousesta?

    Enkä saa noita vanhoja viestejäkään millään esiin..??

    Kiitosta vaan onnitteluista,

    Joo olen ylenhämästyny sijoituksestani – lupasin kauen aluus parempaa sijoitusta ku viim vuon ja sinkkutasoa,

    muta se vaatisi tupalsti enemmän kierroksia eli 50 nyt oon pelannnu 25 , muta ne on kaikiki ollut kuin ensi-ihastuksen kanss kuhertyeluu – erli touch säilyy sen parempana mitä vähemmän pelaa. niinkö. ooon kyll katellu PGA ja eT kisoi ja nähnyt hyvii svingejä enemmän kui huonoi.

    Hjoka ilta teen kuivaswingei ilotajumpan yhteydessä – lintu bongaus 80 kertaa 2- 5 h Viikissä ja sauvakävely sekä sienestys antaa nägöi myös puhtii.

    Palkintojenjakotilaisuus?

    Joko viralliset tulokset on julkaistu?

    Raksu ,elä hemroile kyl kilpailu on ratkennut ja keritään ooyttaa, ett kolme parasta kustakin sarjasta lähettäåä kortit Partille tarkistettaviksi – vastahan virallinen kilapiluaika 11.9 päättyi.

    Eiks oo muuten ramaattrinen aikatayulu – WTC tornit kaatu NELJÄ VUOTTA SITTEN – 11.9-. TulIN SILLOIN NEVAKSESSA SENIORIN KISAN MAALIIN –

    TELKUSSA OLI KUIN SARJAFILMISSÄ ’# TORNIT tulESSA ’.

    Olis muuten kiva , jos kaikissa sarjoisssa komle paraast sais vielä kisata – tietyst Vanajass, joka useimmalle on uusi . vai mitä murokisu alias rakustaiger ??

    ÄÄÄ…teen rotestin jos ’kolme’ parasta pääsee vanajalle…..;-)

    Mäkkärille tiedoksi. Tuun tänään korkkaan Vuosaaren linksit. Katotaan onx siitä kentästä mihinkään…

    Itse en henk-kohtaisesti tuosta nikistä ’murokisu ’ kovin ihastunu ole… (sori kimmo) liika neitimäinen näinki lihaksiikkaalle urokselle ); , vaik mikään homofobisti en olekaan! Tosin jostaki käsittämättömästä syystä meikäläisen nikkiä on luultu naaraaksi sen n. 13 vuotisen olemassaolon jälkeen ainaki sata kertaa.. lienee aika unisex-nikki?, vaikka mulle itselle se on ihan selkee juttu… No Hyvä niin tai sit näin…

    Kannatan ’kerta kielon päälle’ kisaa, mutta hyvä mäkkäri…. olet jo vottanu, joten elä kyseenalaista sitä! Mestari on mestari vaikka et voittoon ois uskonukaan!!!

    Ny oli kyse palkintojenjakotilaisuudesta, jotta oisin sua päässy onnittelemaan kädestä pitäen..

    p.s. voitin tänään hyg:in scramblessa pisin draivi-kisan! 😉 vapise lavis! No oikeesti sun mittoihin ei mul ole mitään mahiksia…

    Joo – muro kisu ei oo sua kuvaava termi ollekkaan – sorry – mehän ollaan jo Hyvinkään simulaattorimestareit t’ält vuuelt – sä voitit IH-simulaattorikisan malmin musitioalistenteltas ja ny viel dreivikisan.

    Timpparant järkkää ensteks scaratch kisaa – jos se hyväksyy mejät kolome tai viisi mukkaan on hänest kii – kai me iete maksettais aianskii jottain.

    Mutt epävirallisesti voimme joka tapauksessa pittää

    kisat vaikka 19.10 kutäytän 61 vuota. Vuosaares, jossa viimme vuonna pirin 60 vuotiskisani.

    Katotaan ny ensteks mitä Parti tuumaa ja toimitaan sitteen mukavalla tavaaall. heitetään toi murroo mirru rommu kpoppaan. tänään pelasin broidin kaa Santa laurencessa Puhan laurin ja huommen kistataan Seniorin kaa Kytäjän uusi kenttä. kaiki halukaat pääsee kul hakkaan mut – ei se peli nu kulje – mut mul ol onnee kus ekulk silooin ku kilk.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: KEJ-Tour Leaderboard

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu KEJ-Tour Leaderboard