27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Kännykkä, tupakka ja räkätys

Etusivu Foorumit Yleistä Kännykkä, tupakka ja räkätys

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Olipa uskomaton kokemus tässä ennen erästä juhlapäiväkierrosta. Tulimme pelikaverin kanssa lähtötiille, jossa kolmas pelikaverimme puhui kovaäänisesti ja nauraen räkättävästi kännykkään, poltti tupakkaa, eikä ilmeisesti nähnyt meitä ollenkaan, vaikka odottelimme kättelyä parin metrin päässä. Arvatkaa, mitä tein?

  Ei missään vaiheessa????Siis huomannut… Omituinen räkättäjä…

  Riuhtaisit kovakouraisesti kännykän höpisijän korvalta ja sulavalla ranneliikkellä viskasit sen viereiseen sivuvesiesteeseen. Kalkattajan suu aukesi hämmästyksestä, jolloin hänen savukkeensa putosi maahan ja sinä mielenosoituksellisesti pompit tasajalkaa savuavan tumpin päällä. Ennenkuin kovaääninen tupakoitsija ehti sanoa mitään, kättelit häntä tiukasti silmiinkatsoen ja esitellen itsesi; Olen Ringo, minun kanssani ennen kierrosta, kierroksen aikana eikä varsinkaan sen jälkeen polteta tupakkaa tai puhuta ilman lupaa. Kaveri tästä hermostuneena jätti kierroksen väliin ja te saitte pelata ’juhlapäiväkierroksen’ kahdestaan.

  Hei ihan aikuisten oikeesti, jos jollakulla on ENNEN kierrosta puhelu (ja ilmeisesti hauska sellainen) kesken, ei ainakaan mulla eikä kellään tuntemistani ole pokkaa vaatia lopettamaan ko. puhelua. Jotain rajaa!

  Sinä tietysti olit kiltisti hiljaa odottelit, että kolmas sai puhelunsa päätökseen. Tämän jälkeen arvoitte lyöntivuorot ja aloititte kierroksen. Kukaan ei polttanut, puhunut kännykkään eikä tietenkään nauranut. Händäri tippui sinulla ja pelikaverillasi hieman. Olutta ette juoneet, birdiepullosta kieltäydyitte, eikä teitä edes hymyilyttänyt kaverin hutilyönti. Backspinni, fade yms oli kunnossa. Kierros kesti vain 3h 20min koko porukaltanne. Tämän jälkeen ajoitte suoraan kotiinne käymättä klubilla…………………………….

  Tää on kyllä ihan villi arvaus mutta..

  Olit hiljaa, mökötit koko kierroksen, kotiin mennessä haukuit akan ja menit nettiin keksimään eri keskustelupalstoihin hauskoja tupakanvastaisia kokkapuheita?

  Jopas nyt jotakin…Tuskin hän ketään siinä häiritsi, kun kerran olitte seuraavina lähtijöinä ja edelliset kait jo kaukana. Jos toi tapahtuisi kesken pelin, niin voisi jo jotain mainita.

  Ehkä sen röökaamisen olisi voinut jättää muualle.

  Kyllä se teidät varmasti näki kun teillä oli ne Osuuspankin tuulipuvut ja sitähän se sitten nauraa räkätteli.

  Onhan se kumma jos ykköstiillä ei saa puhua hauskoja puhelimessa. Ja sitä paitsi, jos on puhelu kesken, ei silloin tulla ketään kättelemään varsinkaan tupakka suussa. Ei kai pelaaman lähteminen niin pyhä toimitus ole etteikö voisi puhelua hoitaa loppuun. Ja sitten luuri mykäksi jne.

  Ai mitä teit? Annoit tietysti kaverin puhua puhelunsa loppuun sillä mikäs kiire teillä oli; kesä parhaimmillaan, kaunis päivä, lyönti kunnossa ja tunnelma muutenkin korkealla!

  Poistit liipasimen?

  BZ

  Ringo, mä en malta odottaa. Päästä piinasta…

  No kerrot nyt jo, mitä teit, niin pääsemme jännityksestä…

  Tietysti kävelit pää punaisena autolle, kaahasit kotiin, hait työkalupakista tongit jolla kaivoit sen melonin kokoisen herneen nenästäsi ja syöksyit sänkyyn peiton alle vannoen, ettet enää ikinä pelaa golfia kenenkään muun kanssa, kuin parhaitten ystäviesi.

  Get a life

  Vastaus: Tuhahdit kaverillesi: ’Taas näitä LOKKEJA. Taitaa varmaan olla joku KAUKOJÄSEN!’

  Upeata, haluaisin pelata kaikkien arvanneiden kanssa ainakin yhden reiän!

  Vastaukset olivat hauskoja, tositilanne oli normaalin tylsä.

  En mene yksityiskohtiin, mutta kyllä peli lähti siitä käyntiin, ja meni vielä (kumma kyllä minultakin) hyvin.

  Kertaakaan tämä pelikaverimme ei kuitenkaan kysynyt, saisiko kierroksella polttaa. Se kuuluu mielestäni hyviin tapoihin, jos muut eivät tupakoi. Samaten tervehtiminen ennea kierroksen alkua kuuluu hyviin tapoihin, kun pelikaverit tulevat paikalle, eikö niin?

  Älkääkä nyt turhaan vedelkö herneitä nenään siitä tupakoinnista. Sen voi aina lopettaa.

  Nimetön

  Keneltä tämän tupakoitsijan olisi pitänyt pyytää lupa tupakanpolttoon.Omistatko mahdollisesti ko.kentän.Tutustuppa tupakkalakiin.Siinä säädellään ,missä ei saa polttaa ja milloin.Tupakoimattoman ei pidä mennä sellaisiin paikkoihin,joissa saa polttaa.Pitää pysyä kotona tai mennä tupaikoimattomien kentille pelaamaan.Minulle ei tulisi mieleenkään kysyä lupaa keneltäkään,jos minä polttaisin kentällä.Tervehtiminen kuuluu ennen kierrosta asiaan.Mutta eri asia on ,missä vaiheessa.Paskantärkeitä tyyppejä löytyy joka paikasta,myös golfkentiltä.

  En minäkään ole kysynyt, enkä tule kysymään lupaa tupakointiin ulkona. Olen silti meilestäni hyvän kasvatuksen saanut.

  Voi Teitä!?

  Nimetön

  Kukin taablaa tyylillään ja ei kannata mennä muutenkaan sekaantumaan kenenkään asioihin koska loppu pelissä itse siitä kaikki saa päälle mikä on ihan oikein.

  Ja mun mielestä just tollaista rentoa meininkiä se pitää ollakin jos rupee pipoa kiristämään jo tollaisesta niin on aika pieni pää.

  Nimetön

  Voi sua pientä RINGOA.

  Olen todella pahoillani, jos tämä tupakoiva öykkäri pilasi sinun ja kaverisi hartaan kierroksen tämän lähes uskonnollisen harrastuksen parissa. Itsekin golf uskovana pyrin suureen hartauteen kentällä. Kuulun kuitenkin eri lahkoon, siihen iloiseen, ennen kierrosta range-kaljat juovaan kännykkäporukkaan.

  Olisiko nyt teidän lahkonne tunnistamiseksi kehitettävä Esim. rintamerkit tai lippikset joissa lukee suurin kirjaimin NO SMOKE, NO TALK, NO FUN. Meidän lahkommehan tuntee tupakansavusta, birdiepullon kilinästä, röhönaurusta ja kännykästä (jonka uskallamme pitää esillä ennen kierroksen alkua). Näin tunnistaisimme toisemme jo ennen kierroksen alkua ja voisimme kunnioittaa toistemme tapaa harjoittaa Golf-hartautta.

  VINKKI: Meikäläiset porukat kannattaa jättää kättelemättä suosiolla, muuten ruvetaan tuttavalliseksi, jutellaan, tarjotaan sauhut, tyrkytetään birdiehuikkaa kaikista tuplabogia paremmista tuloksista,kehutaan väärässä paikassa, tauolla kerrotaan vitsi ja kaiken kukkuraksi ehdotetaan kaljanjuontia kierroksen päälle.

  Jeh, tuo rintamerkkihän on hyvä idea, tietää heti, kuinka käyttäytyä seurassa. Tietysti pitäisi olla vielä jokin vaihtuva merkki, esim. liikennevalot lippahttuun kiinnitettynä, jotta tietäisi, milloin kaverin lyöntiä saa kehua ja milloin ei. Toki olisi parasta, jos cm jo alunperin osaisi laittaa hartaat omiin ryhmiinsä ja räkättäjät omiinsa. Niin, ja vielä tarvittaisiin tutkain, jolla voisi arvioida sieraimen kokoa. Jotta juuttuko herne sinne vai ei.

  En itse polta, mutta en ole kyllä ikinä ajatellut, että jonkun pitäisi kentällä siihen kysyä lupa.. Mun puolesta polttakoot ne, ken sitä tarvitsevat. ilman mitään luvankyselyjä.

  Sama pätee mun puolesta kännykän käyttöönkin, kunhan se ei häiritse pelinopeutta. Vaikka itse kyllä jätän yleensä puhelimen kotiin tai ainakin äänettömäksi bägiin, niin ei ne muiden kännykät silti häiritse.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Kännykkä, tupakka ja räkätys

Etusivu Foorumit Yleistä Kännykkä, tupakka ja räkätys