23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Kanavapaketti golfin katseluun

Etusivu Foorumit Yleistä Kanavapaketti golfin katseluun

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 30)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moi,

    Koitin katsella mikä olisi paras kanavapaketti golfin katseluun, mutta jäi itselle vähän epäselväksi.

    C-more, Viasat ?

    KL1

    Ota molemmat ja tee vertailu! Valinnan tehtyäsi luovut siitä huonommasta.

    Kukaan ei voi kertoa sinulle mistä sinä pidät, teet sen päätöksen ihan itse.

    P.S. Kaverini hankki C-Moren ja tykkää. Tosin hän saattaa tykätä aivan eri asioista kuin sinä.

    No onhan tuossa perustavaa laatua oleva ero, joka toki pitäisi selvitä ihan esitteistä. cMore näyttää PGA Touria ja Viasat Euro touria ja LPGAta. Viasatilla on lisäksi (tai ainakin on ollut) oikeudet Majoreihin jotka taas puuttuu cMorelta. Mutta tietty kannattaa hankkia se, jonka tarjonta enempi miellyttää

    Jari5:n Viasat-listaukseen pitää lisätä vielä World Tourin kisat eli Viasatilta näkee myös vähän PGA-tourin kisoja. Valinta on tietenkin Viasat, jos pääkiinnostuksen kohde on ET ja haluaa valvoa öisin vain muutaman PGA-tourin (WTour ja 2 majoria) kisan kanssa. Jos kuitenkin on niin suuri PGA-fani, etteivät muut golfkiertueet kiinosta, valinta on tietysti cMore.

    Ei kumpikaan edellä mainituista, vaan GolfTV. Hintakin paljon edullisempi. OK, vaatii vpn:n (esim Freedom) jotta voi katsoa ”kaikki” toureja…

    golftv

    KL1

    Voiko GolfTV:stä tallentaa ilman todellista harjaantumista IT-teknologiaan?

    Ei ole tullut tarvetta tutkia GolfTV:n tallennusmahdollisuutta, sillä lähetykset ovat katsottavissa jälkeenpäin ilmeisesti(?) ilman aikarajoitusta.

    KL1

    Ilmeisesti vai varmasti?

    Ei kokemusta kuin muutaman päivän vanhoista tallenteista.

    Help Center:
    Good news! There is no expiry date on the content that is available on GOLFTV . Sit back, relax and enjoy our full golf experience for as long as you like.
    Gute Nachrichten! Die auf GOLFTV angebotenen Inhalte haben kein Ablaufdatum, jedoch hängt Ihr Zugang zu diesen von dem Abonnement ab, das Sie erworben haben. Lehnen Sie sich zurück, entspannen Sie sich und genießen Sie unser gesamtes Golf-Paket, solange Sie möchten.

    Austrian Open 9-12.7. ei taida näkyä mistään?

    Eipä taida näkyä. GolfTV:n sivullakin todetaan ET:stä:
    The restart of LIVE golf is near!
    Betfred British Masters coming up in two weeks

    Aika heikkoa on Cmoren tarjonta. Workday Charity Openin viimeinen kierros on käynnissä, niin sen näyttämisen sijaan tarjolla on Timanttiliigan klassikko vuodelta 2014 ja Formulakausi vuodelta 2007.

    Jaa, kyllä minulla näkyy läppärillä (onko se nyt sitten C Moren suoratoistopalvelu) kyseisen kisan Featured Groups nyt, ja päälähetys alkaen 22.00. Mutta mutta, toisiaankin, siellähän kärki jo 10 reiällä, ja päälähetyksestä ei tietoakaan. Totta puhut!

    GolfTV:llä mennään. 6e kuussa ei paljoa köyhdytä, mutta toisaalta lauantain ja sunnuntain kierroksia ei juurikaan tarvitse seurata (featured holes x2, eli seurataan samoja väyliä koko lähetyksen ajan).

    Mutta nyt esim. Memorialiin tulossa to-pe featured ryhmiin Tiger, Rory, Phil yms.

    Selostukset on näissä myös kohdillaan ja lähetyksiä helppo seurailla eri systeemeistä.

    Cmore Sports paketilla näkee suorana nyt esim. Tigerin paluun. Hinta on 24,95 euroa/kuukausi ja englanninkielinen selostus.

    Eiköhän C More, MTV ja omistaja Telia kohta keksi jotakin jolla estetään kaikki mahdolliset striimit joilla golfia voi katsella 6 eurolla/kk sen sijaan että C More veloittaa 24.95/kk.Suomi on ihana Formulamaa.

    Onneksi Formula 1 oikeudet siirtyvät Viasatille ensi kauden jälkeen. Jos sitten saataisiin kunnon teräväpiirtokuvaa ja jonkun järkevän tuotteistuksen.

    Löysin uuden reitin katsoa golfia – ehkä muutakin.
    Sitä varten tarvitset VPN yhteyden (esim Freedome/F-Secure), jolla valitset sijainniksi Itävallan.
    Itävallan TV lähettää streemiä urheiluista netissä https://tvthek.orf.at/live.
    Eilen ja tänään näkyi ETn kisa, jossa Lindellkin vilahti kuvissa. Selostus on tietenkin saksaksi itävaltalaisittain murtaen eikä tuloksia näy kuin lopussa.
    Mutta peliä pystyy seuraamaan.

    Kiitos Kuukkelille osoitteesta!
    samalta kanavalta näkyy nyt Unkarin Formula kilpailu suorana! Saattaa näkyä myös kaikki loputkin ajot.

    Nonni! Viasat -golf sitten lakkasi näkymästä. Onkohan muilla sama tilanne vai olisiko kyse jostain meikäläisen omista säädöistä. Kanavakortin muut kanavat kyllä toimivat moitteetta, tilauskin on voimassa ja maksettu, kanavien haku uudelleen ei tuota tulosta eikä tv:n potkimisestakaan ollut hyötyä. Sikäli kärsivällisyyttä koetteleva tilanne kun olisi voinut vaikka Korhosen vikaa kierrosta tänäänkin seurailla (mieluummin kuin alastomia selviytyjiä 🙄)…

    Olisikohan tällä kertaa ollut syynä omat virityksesi? Ainakin minä tuijotin tuntikausia Viasatilta niin Korhosen kisaa kuin World touriakin.

    PGA Championship tulee kyllä niin ikävään aikaan (keskellä yötä, aamuyöllä), että hattu täytyy nostaa heille, jotka jaksavat/pystyvät nyt viikonloppuna lähetykset suorana katsomaan.

    Onpahan sujuvaa, asiantuntevaa ja hyvin taustoitettua kahden Antin (Vaalas ja Ahokas) PGA Championship -selostusta. Harmi, että vaimo pakottaa nukkumaan jo pian puolenyön jälkeen.

    Mistä maasta katsotte GolfTV:n PGA Championship-lähetystä?

    Vastaanpa itselleni:
    Japani
    * PGA Championship, Featured Groups 14-02 GMT (englanninkielinen selostus)
    * PGA Championship, Live (japaninkielinen selostus)
    * PGA Championship, Live 20-02 GMT (ei selostusta)
    lisäksi
    * Marathon LPGA Classic, Live 20-03 GMT (englanninkielinen selostus)
    Castren pelaa hyvin

    Ihan hyvä valikoima japanilaisilla.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 30)
Vastaa aiheeseen: Kanavapaketti golfin katseluun

Etusivu Foorumit Yleistä Kanavapaketti golfin katseluun