23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Kajaanin kentät

Etusivu Foorumit Yleistä Kajaanin kentät

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen muuttamassa työn perässä Kajaaniin. Osaako joku kertoa Kaajani Golf:sta, Paltamosta tai Katinkullasta? Mikä on kenttien jäsenten ikä jakauma? Mistä kannattaa ottaa pelioikeus? Pelaan paljon.

    Minun suosikkini noista on ehdottomasti Paltamo.
    Paltamon plussana on erityisesti hieno kenttä. Muistaakseni rankattu joskus Suomen viiden parhaan kentän joukkoon. Miinuksena pitempi matka Kajaanista katsoen.

    Paltamolle ääni myös täältä. Pidän kentästä erittäin paljon jossa on tarpeeksi vaikeutta, mutta josta löytyy myös miellyttävän ’helppoja’ väyliä. Eri tiiltä pelattaessa kenttä muokkaantuu paljon. Klubitalo/kahvila/pro shop on viihtyisä ja täytyy sanoa, että aina on tullut pelattua eripelaajien kanssa ja kaiken kaikkiaan jokainen kierros on ollut mukava… 🙂

    KL

    torres72 kirjoitti: (9.2.2015 13:37:20)
    Olen muuttamassa työn perässä Kajaaniin.
    Osaako joku kertoa Kaajani Golf:sta, Paltamosta tai Katinkullasta?

    Mikä on kenttien jäsenten ikä jakauma?
    Mistä kannattaa ottaa pelioikeus?
    Pelaan paljon.

    Kajaanin kenttä on semmoinen perusysireikäinen ilman sen kummempia elämyksiä.

    Paltamo on tietenkin layoutiltaan seudun kentistä ylivoimainen ykkönen. Jos pelkän kentän osalta valinnan tekee, niin valinta on ilmeinen. Paltamo on alueen kentistä myös selvästi vaikein.

    Katinkullan isot plussat ovat kokonaisuus (18+9+9 reikää), harjoitusalueet ja palvelut, ongelmana loma-ajan ruuhkaisuus ja nykyisin myös pysäköinti, joka on maksullista. Alle satasella saat vuokrattua viikon rajattoman pelioikeuden, joten se tarjoaa ihan varteenotettavan lisän, jos valitset Paltamon pelioikeuden.

    Joku jo mainitsikin etäisyydet, niillä on myös merkitystä. Kannattaa siis arvioida tarpeet hyvin, ts. pelaatko aina 18 reikää vai kuuluuko tapoihin pelata iltaysejä, mihin aikaan vuorokaudesta pelaat, oletko enemmän arki- kuin viikonloppupelaaja, jne.

    Kiitoksia tiedoista.

    Taidanpa liittyä Paltamon jäseneksi.

    Onko vielä käsitystä Kainuulaisiata, että saako heistä hyvin peli seuraa 😉
    Ei tarvitsisi yksin pelailla 😄

    Tuota Seppälän projektia olen seurannut mielenkiinnolla. Tulisiko tuonne joskus pelimahdollisuuksia Kajaanin seudulle…(?)
    Seppälän urheilunurmialueen rakentaminen

    torres72 kirjoitti: (15.2.2015 12:28:24)
    Kiitoksia tiedoista.

    Taidanpa liittyä Paltamon jäseneksi.

    Onko vielä käsitystä Kainuulaisiata, että saako heistä hyvin peli seuraa 😉
    Ei tarvitsisi yksin pelailla 😄

    Puhelimella aikoja varatessa herkästi ehdottelevat tyhjää aikaa yksinäisellekin, mutta jäsenenähän varaukset voi tehdä netissä itse. Montaa kertaa ei ole vuosien varrella tarvinnut yksin pelata, kun loma-aikoina muutaman kerran olen vuosittain Paltamossa pelannut. Siellä ei juuri tarvi pelätä kohtaavansa snobbailijoita, ja seura on lähes poikkeuksetta ollut mukavaa, vaikka olen tunkenut vieraaseenkin ryhmään.

    Toki kellonaika vaikuttaa erityisesti Paltamossa paljon siihen, miten peliseuraa löytyy, kenttää ei voi pahalla tahdollakaan haukkua ruuhkaiseksi. Loma-ajan ulkopuolella kentällä todellakin on tilaa.

    KL toikin hyvin jo esille perustilannetta sekä pointteja päätöksenteolle, aakoo64 taas kiteytti hyvin että kentille kyllä mahtuu.

    Jos itse olisin nyt samanlaisessa tilanteessa harkitsisin vakavasti pelioikeuden hommaamista sekä Kajaaniin että Paltamoon. Kajaanin kenttä on ollut viime vuodet tosi hyvässä kunnossa ja jos lähelläkään kaupunkia asuu niin matka kentälle on joka tapauksessa lyhyt ja ysireikäisiä tulee varmasti pelattua enemmän jos sellaisiin on tottunut. Paljon pelaavalla palaa siihen Kajaani-Paltamo -väleille aika lailla rahaa polttoaineisiinkin.

    Arki-iltoina pelit siis pääsääntöisesti Kajaanin kentällä, viikonloput ja loma-ajat sitten innokkaammin Paltamossa. Molemmilla kentillä on vakioporukkaa joten yksin ei varmasti paljon tarvitse pelata, arki-iltoina kuvittelisin peliseuran saamisen Paltamoon olevan se suurin kysymysmerkki.

    ’arki-iltoina kuvittelisin peliseuran saamisen Paltamoon olevan se suurin kysymysmerkki. ’

    Näppis ainakin pelaa joka päivä Paltamossa 🙂

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Kajaanin kentät

Etusivu Foorumit Yleistä Kajaanin kentät