23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Kainaloon.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikähän ois se pääsyy tohon prkl…..een. kainaloon vetoon, ja justiinsa sillon, kun tuntuu että kulkee.

    Mulla kun ei koskaan kulje niin kainaloinnilla on joku muu syy. Oon huomannut että tämä tapahtuu kun oikein yritän lyödä palloa silleen mukamas oikein. Kainalointia ei saa aikaiseksi jos antaa vaan mennä…

    Tää on ihan uus: parempi kainaloon, kuin…

    Mä veikkaisin että tässäkin tapauksessa voidaan hyvällä omalla tunnolla hakea kuulusteluihin tavalliset epäillyt: Herrat Aika ja Tila.

    Eli nyt ku sä oot kaikessa rauhassa tehny sen täydellisen backsvingin niin sitten saat kuningasajatuksen että ’Nyt mä jumalauta tapan sen pallon lyömällä sitä niin maan perkeleesti!’

    Mutta sitten ennenkuin tajuatkaan sulle käy niin että liipaiset liian ylhäältä ku sulla tuli yhtäkkiä kiire (aika) ja siitä johtuen sun kroppa ei ehdi alta pois (tila).

    Kaikesta tästä johtuen riuhtaiset palloa kaikien voimin klassisella ’ouver tö top’ lämärillä, joka kaikesta näyttävyydestään huolimatta jättää sekä pituudessa, että tarkkudessa enemmän tai vähemmän toivomisen varaa.

    Tässä pikafixi: (Perävalotakuu!) järjestä alakerta tieltä ensin veke, jotta kädet saa tilaa pudota siihen kuuluisaan slottiin. Nyt sitä palloa voikin sitten lyödä kovempaa kuin ikinä kukaan koskaan milloinkaan!

    Tai sitten olen täysin väärässä, ja homma menee puihin jo ennen kuin bäkäri on edes alkanut. Mutta se onkin jo ihan toisen stoori, eikä mulla oikeastaan riitä kompetenssi edes antaa tota ekaa ehdotelmaa.

    Ota yhteys lähimpään opettavaan ammattilaiseen.

    [OT]
    Mä alan ymmärtää joitain tänne kirjoittavia tyyppejä! Mä nimittäin oon juonut tässä iltapäivän mittaan about pullollisen 16v Lagavulinia (Vaikka Lapro taitaa olla klubin virallinen juoma…) ja ihan vilpittömästi mun mielestä oli hyvä idea kirjoittaa toi yllä oleva ’ohje’ tänne! VÄhän ajan päästä kujn toi on torpattu idioottimaisena ja isot pojat kertoo miten asia oikeasti on, niin sitten mua hävettää ja itkettää yhtä aikaa! Mutta tällä hetkellä olen maailman valtias ja the Man koska olen kirjoittanut OHJEEN! LOL!!!! :o)

    Sori typot, mä en enää oiken nää selvästi.

    Tetsa puhuu ’vähän’ mutta asiaa ,just noin mää oon tappanu pallon silloin tällöin. Joskus siihen olkapäälle istuu joku pikkupiru ja sanoo että lyöppä ny varsin voimakkaasti.

    Se sama piru on mun vanha kaveri. Miten se mulkku ehtii joka paikkaan?

    Tetsa kirjoitti: (15.7.2007 21:27:22)
    Se sama piru on mun vanha kaveri. Miten se mulkku ehtii joka paikkaan?

    Vielä vähän Tetsa Lagavulinia, niin niitä on kaks…

    Ps. Ohjekin on ihan hyvä (ei ehkä ainoa, eikä välttämättä juuri Buugille toimiva/oikea korjaus/syy – varsinkin, kun ei ole ihan selkeää havaintoa siittä, mitä tuo kainaloon veto on. Ainakaan se ole sitä, mitä tuo pervo Viran Omainen het kuvittelee). Eikä fixisi ole quickfix, vaan ihan fundjamenthaali operaazio.

    Scoop kirjoitti: (15.7.2007 22:08:51)

    Eikä fixisi ole quickfix, vaan ihan fundjamenthaali operaazio.

    On se pikafixi, jos sen tekee tosi nopeesti!

    *Etsiskelee vaivihkaa takkiaan*

    Jaahans. Täällä taas koitetaan tehä fixistä asiaa muttei päästä tikkua lähemmäksi. Pikakelauksella: etsii tilan josta voi antaa mennä! Ajalle ei voi tehdä mitään, se ainoastaan kuluu.

    Nimetön

    Joo, säätämisen tarvetta voi olla monessa kohtaa. Jos kaikki on muuten kunnossa, jää jäljelle Tetsan mainitsema tila ja aika. Niitä yhdistää aiemmin käsitelty termi Timing, vaikka se huvittavaa olisikin paikallaan olevaa kuulaa lyötäessä.
    Jos Timing tosian on aikoa, joka on hukassa, löytyy se useimmille vaikkapa SW-llä hyvän session rangella huitoessa Muukin lyhyt luottokeppi käy.

    Olen oman osani näistä pulleista omakohtaisesti saanut. Kyllä näihin aika usein tämä maksimaalisen voimantuoton ajatus on liittynyt. Kun kaikki voimaliikkeet yhdistää, antaa lopuksi käsillä krossaten vauhtia ja lisämausteksi pistetään alkuasennossa tahaton suljettu lapa niin kyllä lähtee.
    Vasemmalle.
    Paljon vasemmalle.

    Vieläkin pistää hiljaiseksi kun ajattelee päivää jolloin nakkasin kaksi palloa rautakasilla peräkkäin jonkun Pepen terassille tai uimaltaaseen. Miten voi ihminen lyödä niin pitkälle sellaiseen suuntaan…

    Nimetön

    Parti PersiMonni kirjoitti: (16.7.2007 1:21:39) Miten voi ihminen lyödä niin pitkälle sellaiseen suuntaan…

    30-40 astetta kainaloon ja luulen, että moni muukin on hämmästynyt, kuinka suoraan ja kuinka pitkälle kuulaa voikaan lennättää.

    Bosco kirjoitti: (16.7.2007 1:32:54)

    Parti PersiMonni kirjoitti: (16.7.2007 1:21:39) Miten voi ihminen lyödä niin pitkälle sellaiseen suuntaan…

    30-40 astetta kainaloon ja luulen, että moni muukin on hämmästynyt, kuinka suoraan ja kuinka pitkälle kuulaa voikaan lennättää.

    Nii-in. Ja jotkut tekevät sitä jopa tahallaan. Goosen ja Snead (ellen väärin muista) muidenmuassa… No ei tietenkään 30-40 astetta, mutta kuiteskin.

    Minkä ihmeen takia se lentää sieltä kainalosta pisimmälle?

    MakeeK kirjoitti: (16.7.2007 9:54:17)
    Minkä ihmeen takia se lentää sieltä kainalosta pisimmälle?

    En tiedä meneekö se pisimmälle tonne suuntaan, mutta yksi pituutta lyhyillä raudoilla lisää tuova tekijä on sujetun lavan aiheuttama deloftaus. Se pistää palloa matalammalle ja sitäkautta pidemmälle lentoradalle.

    Pitkillä mailoilla se onkin sitten sellainen todella ruma pullihook.

    Omana ajatuksena noiden lyöntien karsimisessa on ollut yrittää luottaa swingiinsä: jättää käsilläavittaminen ja kohteensuuntainen toiminta pois.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Kainaloon.