22.–29.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista

Julkkisten golf-mainostus

Etusivu Foorumit Yleistä Julkkisten golf-mainostus

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 49)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1321178 Ilmoita asiaton viesti

  Olin aikeissa kirjoittaa otsikoksi räppäreiden golf-mainostus, mutta en halunnut rajata aihetta.

  Katsoin Possea ja JVG:n Jare heilui siellä Titun lippis päässä ja wedge kädessä. (Nolottaa vähän kyllä Titun ja Jaren puolesta tuo mainos pläjäys.)

  Mutta muutenkin on vähän ristiriitaiset fiilikset, kun Jaret ja Mikael Gabrielit jne. vähän väliä kertovat kuinka golf on makeeta ja eivät ikinä uskoneet alkavansa pelata golfia.

  Ihan heti ei tule mieleen kuinka joku julkkis hehkuttaa, että hän ei olisi ikinä uskonut aloittavansa pelaamaan biljardia, sulkapalloa, shakkia jne.

  Mikä siinä on, että golfin pelaaminen tarvitsee tai aiheuttaa sen esiintuomisen?

  #1321232 Ilmoita asiaton viesti

  Eiks luistelijan pitäny tulla singeliksi kolmessa kuukaudessa? Joko on tavoitteessaan, tästähän on jo pari vuotta kun oikein sai Mika Piltzin hiljaiseksi.

  Ei samanlainen julkkis mutta samanlainen hehkutus. Joka vuosi joku.

  #1321260 Ilmoita asiaton viesti

  Tässä lienee mukana kahdensuuntaisia tavoitteita..

  Onhan tunnettua että eräät julkkikset hakevat itselleen näkyvyyttä kaikissa mahdollisissa käänteissä.
  – toki suurimmalle osalle golf lienee lähtökohtaisesti samanlainen ulkoiluharrastus kuin meille muillekin.
  – mukavaa että harrastavat olipa sitten syynä mikä tahansa.
  – varsinkin urheilijoiden parissa golf on jo pitkään ollut kovassa suosiossa.
  – minusta erilaiset julkkikset, urheilijat jne. ovat ihan yhtä tervetulleita harrastamaan kuin muutkin.
  – sen verran mitä heitä tunnen ovat varsin mukavaa porukkaa.

  Toinen juttu on se että eräissä tapauksissa urheilijoiden ja julkkisten myötä seurat/kentät haluaa myös markkinoida golf-liiketoimintaa. Erityisesti nuorisosta löytyy potentiaalista kohderyhmää.
  – julkkiksia tuodaan esille siinä tarkoituksessa että ajatellaan heidän houkuttelevan uusia harrastajia lajin pariin.
  – tuskin tästä on mitään kielteistä sanottavaa. Julkkis-idolit houkuttelee omalla esimerkillään varsinkin nuorisoa.

  Yleisellä tasolla uusin alue media-julkisuuden puittessa on ollut se että erilaisia rikollisia, ”huumekuninkaita”, heidän seuralaisiaan sekä elintapaansa/elämäänsä on ryhdytty hehkuttamaan erilaisissa iltapäivämedioissa ja TV-tuotannoissa.
  – näitä avoimesti rikollista elämäntapaa harjoittavia ”julkkiksia” tai ”speedy-jengiä” en erityisemmin kaipaa golfkentille tai klubeille notkumaan.

  #1321386 Ilmoita asiaton viesti

  Se on Gloffare juuri näin miten kirjoitat.

  Golfia tulisi markkinoida juurikin näiden kaverien ja monen muun, hyvien esikuvien toimesta. Somevaikuttajat, räppärit, rokkarit, näyttelijät yms jotka kiinnostavat kansaa ja nuorisoa. On aivan turha polttaa euroja laittamalla mainoksia golfalan julkaisuihin tai mihinkään muuhun vastaavaan kanavaan, joka ei vuoren varmasti tavoita nuoria, potentiaalisia uusia harrastajia. Turha meille vanhoille jäärä-golfareille on lajia markkinoida, me ollaan jo koukussa.

  Se että JVG:n kundit ovat Titun-lippikset päässä on merkille pelkkää positiivista mainosta. Jos olisin jonkun golf-merkin edustaja Suomessa alkaisin selvittämään ketkä näistä nuorisoidoleista pelaavat golfia ja mielelläni vaatettaisin heidät merkin varusteisiin. Jos vilkaisee Suomen seuratuimmat sometähdet top 50 listaa, niin tästä porukasta n. 20% pelaa golfia. Seuraajamäärässä tämä tekee reilu 7 000 000 seuraajaa. Ehkäpä tosta porukasta muutama saattaisi kiinnostua golfista..

  #1321403 Ilmoita asiaton viesti

  Parasta markkinointia on kun Välimäki ja kumppanit menestyy. Silloin ihmiset alkavat seurata lajia ja ennen pitkää kokeilla itsekkin.

  Julkkiset on eliittiä. Räppäritkin. No kai niitäkin joku seuraa. Julkkiksilla on tapana tulla ja mennä, eikä muoti-ilmiöt kestä yleensä kauaa. Kohta ne voi olla surffamassa. Ei niiden varaan kannata paljoa laskea.

  #1321423 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Seuraajamäärässä tämä tekee reilu 7 000 000 seuraajaa. Ehkäpä tosta porukasta muutama saattaisi kiinnostua golfista..

  On näköjään maamme väkiluku kasvanut sitten viime laskennan jälkeen aika reippaasti… tai sitten seuraajia on miljoonatolkulla ulkomailla.

  #1321457 Ilmoita asiaton viesti

  Golfia tulisi markkinoida juurikin näiden kaverien ja monen muun, hyvien esikuvien toimesta. Somevaikuttajat, räppärit, rokkarit, näyttelijät yms jotka kiinnostavat kansaa ja nuorisoa.

  Mikael Gabrielia syytetään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Eikä ole ensimmäinen kerta. Varovasti näiden esikuvien kanssa. Ettei tule leimatuksi siinä samalla. Sami V nuorison esikuvaksi.

  #1321459 Ilmoita asiaton viesti

  Seuraajamäärät lasketaan kaikki somekanavat huomoiden. Varmaan päällekkäisyyksiä löytyy ja onkin, mikä toisaalta tuo toistoa ja tehoa mainontaan.

  MG;n rattikäry on ikävä ja tuomittava, mutta toivottavasti hoitaa jatkossa asiansa paremmin. En lähtisi kuitenkaan ihan kovalla kädellä lyömään kaveria maanrakoon, jos muistelee maailman suurinta golfesikuvaa Tigeria ja hänen tekosiaan.

  Toki Völimäen menestys olisi lajille hyvää markkiointia, mutta ei se yhtään uutta nuorta tuo lajin pariin. Pahaa vain pelkään, että se mahdollinen menestys jää jälleen kerran täysin vaille median suurta huomiota. Jos 20 vuotiaalta nuorelta kysyy kuka on Sami Välimäki, niin veikkaan että 95% ei tiedä. Mutta jos kysytään kuka on tai mikä bändi on JVG 99% tietää.

  Mutta ainahan voidaan spekuloida mikä on oikea tapa ja mikä ei. Toivotaan että Sami pärjää ja menestyy.

  #1321460 Ilmoita asiaton viesti

  Mölli: Mikael Gabrielia syytetään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Eikä ole ensimmäinen kerta. Varovasti näiden esikuvien kanssa. Ettei tule leimatuksi siinä samalla. Sami V nuorison esikuvaksi.

  Aina ja kaikkialta löytyy näitä huonoja esimerkkejä, myös golfista. Viimeisinhän oli T. Olesenin lentomatka. Valitset mahdolliseksi kansikuvaksi kenet tahansa, niin huonosti voi käydä tai sitten hyvin. Joskus vaan on otettava riski.

  #1321467 Ilmoita asiaton viesti

  Toki Völimäen menestys olisi lajille hyvää markkiointia, mutta ei se yhtään uutta nuorta tuo lajin pariin.

  Tuosta olen kyllä eri mieltä. Aina on urheilussa ollut niin että lajiin tulee buumi jos suomalaiset menestyvät. Menestys ruokkii itseään. Toki vielä ei olla huipulla, katsotaan. Kyllä media huomioi kun ollaan tarpeeksi korkealla. Hieman viiveellä toki. Ei popparit ole nostaneet yhtään lajia huipulle eikä suosioon eikä nosta nytkään.

  #1321496 Ilmoita asiaton viesti

  Ihmettelin minäkin kun jäsenlehden kannessa oli tämä yksi artisti joka kehuskeli golfin pelaamisellaan:

  https://golfpiste.com/wp-content/uploads/golflehti/2020/3/#page=1

  Eilen oli sitten vähän toisenlaisissa otsikoissa, Seiska ja iltapäivälehdet uutisoi varsin näyttävästi. Täytyy nyt toivoa että näille ”julkkiksille” ei ole mainostamisesta mitään maksettu, ainakaan meidän tavallisten harrastajien taskuista. Ihmetellä täytyy kenen idea tämä on ollut, tuskin aloite on lähtenyt itse ”julkkiksilta”?

  Itse en usko tuollaiseen markkinointiin ja tuskin moni muukaan suomalainen. Kukaan ei edes tunne näitä kavereita maan rajojen ulkopuolella.

  #1321501 Ilmoita asiaton viesti
  #1321521 Ilmoita asiaton viesti

  Jotkut uskoo siihenkin että lippa takana, farkut tee-paita ja lenkkarit on nuorekkuutta ja nuo sallimalla nuoriso ryntää kentälle. Jos kävisi katsomassa lumilautailijoita niin ymmärtäisi ett nuorisolle releet on tärkeitä. Taitaa olla noin 4-kymppisten nuorekkuutta.. räitään vielä mällit greenille. Mitä tuskin juniorit tekee. Kurkissa luvattiin että bikineissä voi pelata. Yhtään niin tyhmää en ole siellä nähnyt, että siis polttaisi itsensä auringossa.

  Kikat eivät vaan toimi.

  #1321523 Ilmoita asiaton viesti

  Koitan löytää negatiivista tubettajien/artistien golfboomista mutta en oikein keksi mitään. Mitä haittaa siitä siis varsinaisesti on lajille? Valistakaa?

  #1321531 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä noista tulee ihan päinvastainen reaktio, lähinnä sellainen ”ei helvetti” olo. Voihan sitä harrastaa, mutta pitäisi omana tietonaan. Kuinka epätoivoisesti liitto yrittää kosiskella uusia jäseniä?

  #1321537 Ilmoita asiaton viesti

  Brooklynelle kysymys, miksi?

  Ihmettelin minäkin kun jäsenlehden kannessa oli tämä yksi artisti joka kehuskeli golfin pelaamisellaan:

  https://golfpiste.com/wp-content/uploads/golflehti/2020/3/#page=1

  Eilen oli sitten vähän toisenlaisissa otsikoissa, Seiska ja iltapäivälehdet uutisoi varsin näyttävästi. Täytyy nyt toivoa että näille ”julkkiksille” ei ole mainostamisesta mitään maksettu, ainakaan meidän tavallisten harrastajien taskuista. Ihmetellä täytyy kenen idea tämä on ollut, tuskin aloite on lähtenyt itse ”julkkiksilta”?

  Itse en usko tuollaiseen markkinointiin ja tuskin moni muukaan suomalainen. Kukaan ei edes tunne näitä kavereita maan rajojen ulkopuolella.

  Et siis usko markkinointiin, jossa julkkiksia käytetään jonkin tuotteen mannekiinina? Jännä juttu, että näin kuitenkin tehdään koko ajan. Sekä täällä Suomessa, että ympäri Telluksen. No, ne markkinavoimat ei varmaan ymmärrä niin hyvin näitä juttuja kuin SINÄ.

  Kukaan ei edes tunne näitä kavereita maan rajojen ulkopuolella.

  Ja tämä liittyy kyseiseen aiheeseen miten? Uskoisin, että tämä suomenkielinen golf-julkaisu on pääosin kohdennettu meille suomalaisille, jotka siis asumme täällä rajojen sisäpuolella. Vai mitä sä veikkaat..?

  #1321563 Ilmoita asiaton viesti

  No kysytään näin päin että ostaisitko Titleistin mailat koska jollain JVG:llä on niiden lippis päässä?:) Veikkaan että yli 90% kansalaisista ei edes tiedä kuka tai mikä on JVG.

  Onhan tuo ”julkkis” mainonta Suomessa noloa, todella noloa.

  #1321573 Ilmoita asiaton viesti

  En ostaisi Titleistin mailoja…mä pelaan Mizunolla.
  Ootko kuullut kohderyhmämarkkinoinnista?

  #1321583 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä jos Miihkaili ottaa kolopallon asiakseen nyt huumeiden sijasta.

  #1321591 Ilmoita asiaton viesti

  Tiedä häntä millainen markkinointisopimus on tehty. Yleensä tuottajat on tarkkoja mainoskasvojen toiminnasta ja narkkareiden kanssa puretaan soppari nopeasti. Jos sellaista on ollutkaan.

  #1321620 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllähän jäsenlehden tuottaja mokasi tuossa kansijutussa ja pahasti, todella noloa. Itse havahduin jo kun näin lehden että kuka tatuoitu tyyppi kannessa on.

  #1321622 Ilmoita asiaton viesti

  Ajankuluksi kommentoin vaikka ei varmaan pitäisi. Jos lehden kansi herättää nolouden tunteen niin kantsii opetella muutamia kikkoja tunnesäätelyn saralla, esim tästä: Tunnesäätelytaidot

  Ihan oikeasti hyödyllistä.

  #1321626 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä sanoisin että jäsenlehden tuottajan pitäisi harkita ketä se kanteensa ja juttuihinsa ottaa, taustat pitäisi olla selvillä. Nyt kävi nolosti. On kuitenkin Julkisen sanan neuvoston jäsen.

  #1321627 Ilmoita asiaton viesti

  Siis kuka on JSN:n jäsen?

  #1321629 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllähän jäsenlehden tuottaja mokasi tuossa kansijutussa ja pahasti, todella noloa. Itse havahduin jo kun näin lehden että kuka tatuoitu tyyppi kannessa on.

  Määrittele Brooklyne ne sinun kriteerit, kuka/ketkä sitten ovat sopivia henkilöitä Golflehden kanteen? Se nyt on jo käynyt selväksi, että EI saa olla räppäri eikä sillä saa olla tatuointeja. Pitääkö kenties kuulua kirkkoon? Entä muuta…? Katso, jos latelet tähän nyt selkeän kriteeri-listauksen, niin osaavat sitten seuraaviin julkaisuihin livauttaa kanteen sellaisia hahmoja, jotka miellyttävä SINUN silmääsi.

  Get over it!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 49)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Julkkisten golf-mainostus