30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

Jäsenkortit

Etusivu Foorumit Yleistä Jäsenkortit

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Tietääkö kukaan onko olemassa mitään yhtenäistä sääntöä siitä, että lähetetäänkö jäsenille jäsenkortit postitse vai saako ne vasta caddie masterilta kun ekan kerran kentälle keväällä lampsii? Onko tämä asia seuran päätettävissä? Muistaakseni viime vuonna sen sai vasta caddie masterilta mutta sitä ennen olen saanut sen aina postitse. Ulkomaan kentät kutsuu huhtikuussa ja vanha kortti on voimassa ainoastaan maaliskuun loppuun.

    Täähän kai riippuu täysin seurasta, mutta viime vuonna mulla oli vastaava tilanne ns. ’päällä’. Soitin toimistoon, selitin tilanteen ja pyysin (kauniisti) heitä lähettämään mulle kortin. Näin kävi.

    Riippuu seurasta. Kaukojäsenet saavat yleensä postissa 🙂 Muuten ulkomailla voi käyttää kuukauden vanhaa korttia kun kertoo että uusi ei ole vielä tullut. Ainakin Espanjassa homma toimi ’vanhalla’ kortilla.

    Olen pelannut golffia yli sadalla kentällä noin 20:ssä maassa ja kertakaan en ole näyttänyt Suomen golfliiton jäsenkorttia. Joten sen jäsenkortin murehtiminen matkailussa on aivan turhaa.

    PS Ainoat kortit mitkä ulkomailla kiinnostaa saa suomesta Luottokunnalta tai muilta vastaavilta firmoilta…

    Kyllä mä silti suosittelen, et hommaat sen jäsenkortin ennen matkalle lähtöä. Onhan se aika kakkamaista kun pelikierros ulkomailla kaatuu kyseisen kortin puutteeseen.

    Pari vuotta sitten Portugalissa pelatessani, jäsenkorttia kyseltiin useammallakin kentällä.

    Ainakin mun kotiseurani toimistosta sen saa ihan hakemalla näin kevään matkaa varten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Jäsenkortit

Etusivu Foorumit Yleistä Jäsenkortit