Aihe: Irrallisen Haittatekijän matka Kiinteäksi Haitaksi alkaa! - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Irrallisen Haittatekijän matka Kiinteäksi Haitaksi alkaa!

Etusivu Foorumit Yleistä Irrallisen Haittatekijän matka Kiinteäksi Haitaksi alkaa!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 42)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Ota uusi Suomigolfiin keskittyvä Youtube kanava seurantaan ja näe miten perheellisestä Pohjois-Suomalaisesta golffarista muokataan matalan singelin pelimies!

  Matkaa voit seurata Youtubessa https://www.youtube.com/channel/UCGQM1A1NG5Vlq4OVD6H6zHw

  – Asko ”The Irrallinen Haittatekijä” –

  Ihan kiva video. Harmi, että väylä 8 ei mennyt sääntöjen mukaan. Griinibunkkerista tehty lyönti teki varapallosta pelipallon ja sen jälkeen löytynyt alkuperäinen pallo olisi kuulunut hylätä eli nostaa vaan taskuun. DQ🤔😆

  Tais muuten jäädä divotit korjaamatta, mitenköhän niiden alastulojälkien kanssa griineillä?

  Ärjy: Kiitos opetuksesta 😍 En muistanut sääntöä tarkkaan miten se menee. Tämän takia totesinkin videolla, että jos tämä meni sääntöjen mukaan oikeen 😉 DQ 👍🙂 Onneksi ei ollut, ku harkkarundi 😜 Hmm… ”Irrallisen Haittatekijän sääntö corneri” 🤔

  Putti-Possu: Divotit korjaan aina ja alastulojäljet, omat & muiden tekemiä myös. Videoteknisistä syistä leikkaan ne vaan pois, koska kukaan ei jaksa videoilta minun pyllistelyä katsella 😉 Sneak peak… tulevalla videolla, minkä kuvasin jo keskiviikkona kommentoin ”greenikuria”.

  KL1

  Ihan kiva video. Harmi, että väylä 8 ei mennyt sääntöjen mukaan. Griinibunkkerista tehty lyönti teki varapallosta pelipallon ja sen jälkeen löytynyt alkuperäinen pallo olisi kuulunut hylätä eli nostaa vaan taskuun. DQ🤔😆

  Onneksi tasoituskierroksesta ei tuon takia diskata, ko. reiältä vain tulee tulokseksi nettotuplabogi.

  Hieno video! Mukava nähdä tällaista positiivisessa hengessä tehtyä settiä!

  Kiitos Parsa 👍🙂 Ilon kautta mennään niin sanotusti ja rennolla otteella. 🙂

  Viimeistään torstaina uusi video pihalle. 👍

  Loistavaa sisältöä muuten niin kuolleelle foorumille! Harmittavasti heti alkuun tähänkin ketjuun tuli taas foorumin tapaisesti pelkkää turhanpäiväistä valittamista.

  EDIT: Mikä sovellus sinulla on muuten tuon trace trackerin osalta?

  Kiitos! 🙂 Noo ei tuo mitään turhaa ollut. Asiallisia mainintoja tuohon sääntöasiaan ja otan tuon vaan oppina ittelle. Tuosta tuli idea, että jollekin videolle lisään sääntöoikaisun tuohon tilanteeseen niin katsojillekin selvenee, että tuo minun tulkinta säännöistä ei ollut oikea 🙂

  Alastulojälkien ja divottien osaltakin asiallinen huomautus ja tuota mietinkin videoa editoidessa, että pitäisikö jättää jokunen pyllistely mukaan. Juuri tuon takia, että ei tule kuvaa välinpitämättömästä golfarista 🙂

  Tarcejen tekemiseen käytän ”Shot Tracer” nimistä sovellusta iMacillä. Maksaa jokusen taalan kuukaudessa, mutta muita helppoja tapoja tehdä tracet en oikeen löytänyt.

  tph

  Tuosta tuli idea, että jollekin videolle lisään sääntöoikaisun tuohon tilanteeseen niin katsojillekin selvenee, että tuo minun tulkinta säännöistä ei ollut oikea 🙂

  Editoi mieluummin alkuperäiseen henkselit päälle ja teksti ”Ei näin” ja lisätekstinä sääntökohta mitä rikottiin.

  Alastulojälkien ja divottien osaltakin asiallinen huomautus ja tuota mietinkin videoa editoidessa, että pitäisikö jättää jokunen pyllistely mukaan. Juuri tuon takia, että ei tule kuvaa välinpitämättömästä golfarista 🙂

  Ei tuossakaan tarvitse kai kameraan päin pyllistää. Kävelee divotin luo, kääntyy, ja hymy huulilla poimii divotin ja tuo sen takaisin.

  Uusi video eetterissä. Check it out 🙂

  Taasko tämä alkoi. Et ilmeisesti vaivautunut katsomaan videota, missä AskoVet kertoo jutun juonen.

  Tässä tapauksessa ei ollut huonosti harkittu. Ennen golf oli hauskaa, nyt nipottajien aikana ei sitä ole.

  Jokainen voi tehdä saman testin. Ja palauttaa pallot rangelle, paitsi tietenkin esteisiin hukkuneet. Jos se on sitä hauskaa golfia niin siitä vaan. Ei kovin mielenkiintoinen testi minulle.

  Aika mahdottomalta täällä Golfpisteen forumilla golfareille uuden tai VANHAN sisällön luominen vaikuttaa olevan.

  12. vuoden tauon jälkeen yritin palata tänne asialinjalla, mutta ei täällä meno ole miksikään ikäväkyllä näköjään muuttunut.

  Suosittelen ottamaan Youtube kanavani seurantaan ja tämän linkin kautta se onnistuu helpoiten: https://www.youtube.com/channel/UCGQM1A1NG5Vlq4OVD6H6zHw/?sub_confirmation=1

  Tähän ketjuun en tule enää postaamaan uusia videoita.

  Ei täällä meno ole muuttunut miksikään, joko täällä on omanlaisensa huumori, tai puretaan omaa ahdistusta muihin kirjoittajiin.

  Videot virkistävää vaihtelua englannin kielisiin joita katsonut hurjia tuntimääriä.

  KL1

  Kun aikoinaan aloitin golfin pelaamisen ja kävin alkeiskurssin, niin kurssilla meille sanottiin, että rangepalloja ei koskaan viedä kentälle. Siis ei koskaan. Syykin oli ja edelleen on selvä: pallot ovat kentän omaisuutta ja jokainen metsään tai veteen hukattu pallo on kentälle menoerä eikä pallojen kuluminen niillä pelattaessa ole sekään mikään mitätön seikka.

  Vaikka kuinka kieli poskessa tai muuten hyvässä tarkoituksessa joku tekee videon, jossa pelaa rangepalloilla (ja palauttaa pallot takaisin rangelle), niin aina löytyy niitä, jotka siitä keksivät että ’hei, mäkin taidan pelata rangepalloilla!’, mutta hepä eivät palautakaan niitä, koska siitä on liikaa vaivaa ja koska osa pääsi katoamaan kentän syövereihin.

  Oletteko muuten nähnyt chippi- ja puttiviheriöiden reunamilla kylttiä ’harjoittelu vain omilla palloilla’. Mikähän siihen mahtaa olla syynä..?

  Asko, erinomaisia videoita. Varsinkin tuo rangepallokokeilu kertoi kyllä kaikille, että pallot kannattaa ostaa kaupasta. Lisää tallaisia, mielensäpahoittajat voivat jättää katsomatta.

  ”Oletteko muuten nähnyt chippi- ja puttiviheriöiden reunamilla kylttiä ’harjoittelu vain omilla palloilla’. Mikähän siihen mahtaa olla syynä..?”

  Täällä pohjosessa ei tuollasia kylttejä ole koskaan ollut harjoitusalueilla. Enkä usko, että niitä sinne tuleekaan.

  Hyvää settiä, kanava on laitettu tilaukseen.
  Kehityskohteena toivoisin sinun parantavan äänen laatua käyttämällä esim langatonta mikrofonisysteemiä.

  Minne on hävinnyt KL1:n eilinen kirjoitus noin klo 20:48, mistä alkoi tämä rangepallo kirjoittelu? Onko moderaattori poistanut vai kuka?

  Ihan mukavia videoita! Minua se rangepallo ei juurikaan häirinnyt, kun Asko vielä sanoi, ett’ä näin ei pidä toimia.

  Jatkovinkiksi: olen katsellut Teneriffan kentiltä näiden heppujen pelivideoita Las Americas. Ovat mielestäni erinomaisia kenttien esittelyvideoita aina 15 min/3 reikää kerrallaan. Videot taitaaa löytyä vähiin päin kaikilta Kanariansaarten kentiltä. Pelaajia on neljä ja taitaa olla vielä kameramies mukana. Jutut nyt ovat vähän liian englantilaista läppää minun makuuni, mutta ei sekään täysin katselua pilaa.

  Tällaisia olisi mukava nähdä Suomen kentistäkin. Lienevät hyvää mainosta kentillekin.

  Itsekin ihmetellyt tuota miksei rangepalloja saa viedä chippialueelle jos ne sieltä kerää pois ja käy lyömässä rangella. Kysymällä klubilta se varmaan selviäisi.

  Hienoa ja mutkatonta tarinointia golfista Oulun tienoolta.
  Asko saattoi olla vielä tuloillaan tai oli jo tullut maailmaan kun itse pelasin Kaukovainion kentällä oululaisen IT-yhteistyökumppanini kanssa. Olin ihan aloittelija. Tuli käytyä myöhempinä vuosina myös Sankivaarassa, on hieno ja haastava kenttä.

  Tämä foorumi on pääsääntöisesti nipottajien ja omaa ahdistustaan purkavaa ja muiden kirjoittajien sisältöä ja mielipidettä loukkaavaa kirjoittelua. Onneksi moderaattori on hereillä ja poistaa tarpeettomia loukkauksia tai kuittaulua.

  Shot Tracer, hyvä vinkki. Laitan työkalupakkiin.

  LIsää videoita Asko!

  Kiitos Asko. Mukavat ja sopivan rennolla otteella toteutetut videot jo heti alkuunsa. Näitä katsoo mielellään lisääkin.
  Tuossa tuli jo Pappa Tykiltä hyvä ehdotus jatkoon..ja komppaan sitä. Siis, kenttäesittelyä tavallisen tuupparin näkökulmasta.
  – mutta erilaisia teemoja löytyy varmasti vaikka kuinka paljon.
  – jo näistä ensimmäisissä jutuista sai mielenkiintoista kuvaa myös Sangin kentästä.

  Toisekseen olen varma että ylivoimaisen suuri enemmistö katsoo juttujasi mielellään. Oman (vähäisen) kokemukseni pohjalta voin kertoa että mediatekemisistä tulee aina saamaan arvostelua. Tällainen on joskus ikävää, ne tulee pyytämättä ja kuuluu tekijän ”luontaisetuihin”. Turhat negatiiviset jutut pitää vain unohtaa. Samalla kun jatkaa eteenpäin niin kuin ”mummo lumessa”.

  Hienoa olisi jos tekemääsi, hieman uudenlaista viestiä, nähtäisiin ja kuultaisiin täällä silloin tälloin jatkossakin.

  Rohkaisen ja kannustan jatkamaan!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 42)
Vastaa aiheeseen: Irrallisen Haittatekijän matka Kiinteäksi Haitaksi alkaa!

Etusivu Foorumit Yleistä Irrallisen Haittatekijän matka Kiinteäksi Haitaksi alkaa!