23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Irlanti

Etusivu Foorumit Matkailu Irlanti

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kaipaisin vinkkejä Irlantiin viikonpäästä suuntautuvalle omatoimi golfmatkalle.

    Harri soita irkulle Charissa McCarron 09608961. Suomessa toimiva irkku matkatoimisto, joka tuntee myös kolohvikentät . Sano terveisiä Kari J. Nybergiltä.

    Harri soita irkulle Charissa McCarron 09608961. Suomessa toimiva irkku matkatoimisto, joka tuntee myös kolohvikentät . Sano terveisiä Kari J. Nybergiltä.

    Lausutaan Käri Zeij Naiböög

    😉

    Jos ei kieli taivu, niin http://www.golf.ireland.ie/

    Loistava valinta kauden avaukselle! Me tullaan vähän sun perässä pääsiäisenä ja kierrokset on varattu jo länsirannikolta, jossa on ihan mielettömiä links-kenttiä pilkkahinnoilla (toistaiseksi). Meillä on kohteena Enniscrone ja Carne, joita voin lukemieni juttujen perusteella suositella, vaikken olekaan vielä niitä itse pelannut.

    Varsinkin, jos on auto käytössä ja vähintään muutama päivä aikaa ajella ympäriinsä, niin suosittelen Sligon ympäristöä. Löytyy aitoa irlantilaista meininkiä ja huippuluokan links-kenttiä!

    Hyvää matkaa ja toivotaan, että kelit suosii!

    Lue lisää: Kts. kenttiä täältä

    Terve!

    Tuolla on Kymen Golfin poikien videopäiväkirjaa vuodelta 2003. Kävivät useilla huippu kentillä – kannattaa katsoa!

    Lue lisää: Irlannin turnee

    Golf vinkit sitten tulikin, joten mennäänpä asiaan. Ensinnäkin pubit ovat IHan must. Sieltä tapaa oikea irlantilaismeiningin. Kannattaa muuten sitten puhua enklantia Ihan suomalaisittain ja muutenkin tuoda julki ettei oo naapurisaarelta tai saksalainen -> palvelu parantuu ja ihmisien ystävällisyysaste tuplaantuu. Guinnessin tehtaalla kannattaa käydä ja parissa kolmessa viskitislaamossa. IHan vain kokemusta keräämässä :o)

    Nimetön

    irlannissa sataa vaan koko ajan ja joka päivä tähän aikaan vuodesta!!!

    Mihin sinne olet suuntaamassa? Nyt ainakin on kentillä rauhallista, mutta kalliita ameriikan mattien turistikenttiä kandee vältellä. Niillä maksat vähän liikaa nimestä, hotellista ja ravintolapalveluista. http://www.sivu on hyvä (golfinireland), siellä kentät counteittain. Alle 40 egee on käypä hinta hienoista baanoista. Kelit voi kyllä yllättää, myös positiivisesti, sillä Irlannin kelit ovat läpi vuoden samat, lämpötila vaan pikkasen surffailee 5 ja 20 välillä! Asuin siellä vuoden ja 30 kenttää tuli sahattua. Hyvää matkaa, syksyllä sama edessä.

    Omalta viimekesän reissulta jäi mieleen huhuilemaan The European. Viimeksi viikko sitten lueskelin kotona kentän scoresaveria, olenkohan rakastunut…

    Arvokkaan puoleinen, mutta ehdottomasti käynnin arvoinen. Vaikka olen pelannut sekä Irkuissa että Skotlannissa linksejä, myös nimisellaisia, on The European oikeastaan ainoa johon tiedän meneväni uudestaan.

    Lue lisää: The European

    Kannattaa myös harkita Open Fairways -kortin hankkimista – greenfeet ja hotellit usein puoleen hintaan, 4 pelaa 2:n greenfeellä jne. Esim. Irlannissa voi valita 200 kentästä.

    Linkki tässä: http://www.openfairways.com/

    Lue lisää: Open Fairways

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Irlanti

Etusivu Foorumit Matkailu Irlanti