23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen on surkeassa vedossa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen on surkeassa vedossa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ei voi muuta todeta, kun että Ilosen ura on ollut laskusuunnassa vuosi vuoden perään. Taisi olla onnekas muutama vuosi sitten, kun pärjäsi hyvin, koska sen jälkeen suunta on ollut vain alaspäin ja muutosta ei ole näkyvissä.. Mikähän on pielessä puttipelin lisäksi?

    Voi, mikä pettymys!

    Olisi luullut, että näin häikäisevän, suorastaan viiltävän tarkan, säkenöivän analyysin jälkeen olisi seurannut ehdotelma Ilosen pelin parantamiseksi, vaan eipä tullut. Mikä vahinko.

    Sanoisin että kyse on voimasta! Golf on kuitenkin huipputasolla voimapeli.

    Suosittelisin siis harrastamaan voimanostoa – eli penkkiä ja maastavetoa erityisesti!

    No sieltähän se tuli. Tällaiset vinkit ovat kullan arvoisia paitsi ammattilaisille myös melle amatööreille! Ja varmaan ei jalkakyykkykään tee haittaa kenellekään.

    Otapa oppia, nousukas!

    eikös tähän väliin tule jonkun vetää, että sopii itse mennä Eurooppa Tourille yrittämään..?

    jos minä olisin Mikko leikkaisin fledan pois, liika päähän kohdistuva lämpö ei ole hyväksi golfarille

    Viikonloppuna Vierumäellä tuli mieleen uusi slogan: ’golf on isojen miesten tuurilaji’. Mikko ei ole iso ja näyttää tuurikin olevan lopussa joten siinähän ne syyt.

    Massakuuri talvella ja jäniksenkäpälää taskuun niin homma alkaa taas luistamaan!

    Rentous on hyvästä golfissa, mutta ei sitäkään saa olla liikaa.

    Tukalla ei varmaankaan tätä peliä pelata, mutta jostain ulkoinen olemus aina kertoo.

    Ilosen kannattaisi ottaa itseään vähän kiinni ja herkistellä, että missä tässä oikein mennään.

    Sitten pitäisi mennä eteenpäin ( jos tulee siihen tulokseen, että menee eteenpäin ), hivenen terävämmin ja päättäväisemmin askelin.

    Yksilölajissa ei muuttujia ole kovinkaan montaa. Kilpailija ei itseään voi vaihtaa, valmentajan voi. En väitä että valmentaja-avuissa olisi mitään vikaa, osaavia ammattimiehiä varmasti, mutta joskus muutos auttaa tai se voi antaa sen placebo-sysäyksen mitä joukkuelajeissakin usein valmentajan vaihdolla haetaan. Voi myös treenata enemmän tai vähemmän kuin nyt, tai saman määrän, mutta eri tavalla. Valmentaja (sama tai uusi) on tästä vastuussa. Nyt kun on hiukan alamäkeä takana, niin pitäisi löytää se yksi juttu, joka antaa itseluottamukselle mahdollisuuden tulla takaisin. Voi esim. verrata, että ei hiihtäjälle välttämättä suojuoksu ole parasta harjoitusta, mutta viivalle kun mennään, niin kaveri tietää että on varmasti reenannut kovempaa kuin vieressä numeroitu kaveri, ja sillä saa itseluottamusta ja henkistä yliotetta. Mikko tulee vielä, ja kohta on muitakin suomalaisia kirittämässä ja siinä sitten pelihuumori paranee, henkilökohtaiset paineet vähenee ja menestystä taas voi tulla.

    Vaikka konttorirottana välillä kadehtiikin ammattilais-golfareita, niin työtä sekin on loppujen lopuksi, reissua, hotelleja ja onnistuminen/epäonnistuminen ruoditaan joskus epäasiallisenkin ankarasti. Ei tuota kestä olematta kohtuullisen kova jätkä.

    Nimetön

    Harvinaisen hyvin kirjoitettu, Testo-Jalmari. Asiallisesti ja rakentavasti. Lisäksi olet oikeassa.

    Korvien välissä on vika… sekä Ilosella että nousukkaalla ; O

    Syynä on ihan selvästi se, ettei Ilonen ole kiinnittänyt varsien valintaan tarpeeksi huomiota.

    Varsinkin tuohon putteriin sopisi joku butt soft lady lite touring pro graffavarsi vallan mainiosti, koska putissa Mikolla ei tuo mailanpään nopeus riitä saattamaan palloa oikealle radalle. Ja putterinsuojus jänön käpälästä, totta maar.

    Taitaa olla homma mennyt Ilosella yliyrittämiseksi, nyt kun on jo pitkäkausi jo takana alkaa akut olla tyhjät. Lisäksi paineet saada Euroja ja paikka aurinkoon ensi kaudeksi kovat.

    Länsirannikon valmentaja gurua lainataakseni ’tehdään perusasioita oikein, niin tulosta syntyy’.

    Ehkä Ilosenkin pitäisi saada semmoinen valmentaja, joka ei ole koskaan epäonnistunut missään 🙂

    Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta eikös Riikka H ollut muutama vuosi sitten ns. kova lupaus, mutta kun tyttö lähti yksin touria kiertämään, niin eipä tuo kaksisesti sujunut. Nyt Minea B ja pari muuta mimmiä on mukana, niin johan on Riikankin peli ainakin tulosten valossa kohentunut roimasti. Liekö syynä terve kilpailuhenki vai tyttöjen hyvä kimppahenki?

    Enemmän kaljaa mahan kasvattamiseksi. Tomas Björninkin pelit ovat kulkeneet hyvin sen jälkeen kun maha on alkanut pullottamaan. Iso maha ei näytä golfsuoritusten kanssa korreloivan ainakaan negatiivisesti.

    Apina on oikeilla jäljillä. John Dalykin todisti uusimmassa G-lehdessä ettei lievä ylipaino peliä haittaa. Jos paita käy pieneksi, ostetaan uusi paita.

    Sitäpaitsi oluthan on edullista ja ravitsevaa. Ja pikkupöhnässä puttiharjoittelu olohuoneen matolla on mukavaa iltapuuhaa…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Ilonen on surkeassa vedossa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen on surkeassa vedossa