23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen ja viimeinen reikä ?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen ja viimeinen reikä ?

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Mistä johtuu, että vire on niin vaikea pitää loppuun asti. Aivan kuin leijonat eilen….Tripla viimeisellä ja sitä ennen upeasti parissa…

    Henkimaailman juttuja. Mitä pidemmälle kenttää pelaa hyvin sitä realistisemmaksi tulee pelata hyvin loppuun saakka. Sitten alitajuntaisesti alkaa varomaan, pelaamaan löysästi… jotain sinnepäin.

    Tosin leijonien eilinen oli täysin merkillinen juttu. Luulisi 5-1 tilanteessa olevan leppoista ja rento pelata.

    Mikon viimonen saattoi tosin olla vain pieni lipsahdus… hyvin hän pelasi loppukierroksesta ennen viimesitä reikää.

    Chippi ja 4 puttia ! Mikko tajuaa itsekin, että oli ’amatöörien puuhastelua’. Epäonnistumiset opettavat eniten, joten tänään Mikko tulee entistä lujempaa. Ensin cut kuntoon ja sitten kipuaminen kohti kärkeä. Annetaan Mikolle aikaa, harva varmaan osasi odottaa tällaista kauden alkua.

    Tsemppiä Mikko !!

    Heh… Mies pelaa niinkuin puhuu…

    Itse kyllä luotan vahvasti siihen että NuoriHerra Ilonen vielä jonkun kisan voittaa. Tietysti tätä asiaa auttaisi se ettei tekisi IHAN hirveästi just esimerkiksi triploja…

    Toisaalta turha on miestä moittia mäessä. Kukaan tällä palstalla ei kuitenkaan pystyisi parempaan. (vai?)

    Oli mielenkiintoista kuunnella Rauhalan juttuja viimeksi, oisko ollu Dubain kisan aikana studiossa juttelemassa. Silloin jäi mulle mieleen että pojilla (Rauhala&Ilonen) oli nimenomaan ideana tuoda sisään tasaisuutta. Siis ihan päin vastoin kuin tuossa lainatussa otsikossa. Siinä jutustelussa oli puhe myös eräiden muiden härmäläisten pelistä, harmi ettei TT jatkanut aihetta kun Rauhalalla oli selkeästi ’mielipide’ eräistä ei hänen valmennettavista pelaajista.

    Piltzin muuten voisi pyytää taas välillä jutustelemaan studioon, jos sitä kiinnostaa.

    Itse aiheesta. Triploja tulee ja menee. Päinvastoin kuin niissä klubien pistebogipuuhasteluissa ko. kisasta on pelattu vasta 25%. Puuhastelija keskittyisi nimenomaan siihen että selittelee klubin baarissa muuten meni hienosti, mutta par kierros mureni vikan reiän triplaan. Pelimies syö päivän annoksen, kertoo kyselijöille pelanneensa 75 ja menee treenaamaan.

    ’Tripla viimeisellä ja sitä ennen upeasti parissa…’

    No ei se kierros kovin hyvin sitten uutenkaan menny jos se ennen viimistä oli parissa. Noissa kisoissa kun ei parilla pärjää…

    Noh, kyllä par olisi ollut tuolla Belfryssä ihan jossei loistavasti, niin ainakin mainiosti pelattu. Ekan kiekan jälkeen sillä olisi n sijalla T36, eli reilusti cutin alapuolella. Muistetaan nyt ettei kyseessä taida olla mikään kanarian saarten kisaa vastaava turistikenttä missä cutti tippuu -5:een…

    Kyllähän tuo oli tuon tason pelimieheltä melkein yhtä nolo lopetus kuin Suomen lätkämaajoukkueelta.

    Katselin kisaa eilen tv:stä ja kieltämättä 18 on paha reikä (453 yardia par 4). Kuvittelin aluksi, että avaus on varmaan mennyt bunkkeriin ja kakkoslyönti sieltä veteen. Se olisi selittänyt triplan jotenkin.

    Mutta kun totuus on se, että Mikko oli kahdella 10 m päässä lipusta. Chippasi kahteen metriin ja otti neljä puttia, niin voidaan kyllä puhua romahduksesta, joka ei tuolle tasolle kuulu. Oli greeni miten vaikea tahansa. Toivottavasti tuo ei kuitenkaan kovin kauaa pääkopassa kummittele.

    sv

    Eniten pelottaa se, että Ilonen on liian usein tössinyt viimeisellä reiällä.

    Ja tottahan on, että neljä puttia tuolla tasolla vastaa lätkämaajoukkueen romahdusta: sellaista ei pitäisi tapahtua koskaan.

    Toivotaan, että saa moisen nollattua.

    Ei Ilosen triplaa voi mitenkään verrata leijonien romahdukseen. Triploja tulee pelimiehillekin, ja tuskin on kyse mistään henkisestä romahduksesta jos paarissa ollaan 17:n jälkeen, eri asia jos olisi vaikka 10 alle.

    sv

    Kysymys ei olekaan triplasta sinänsä, vaan tavasta jolla se tehtiin (4 puttia parista metristä) ja siitä, että kyseessä oli viimeinen reikä, joka tuntuu kehittyvän Ilosen akilleen kantapääksi.

    En jaksa uskoa, että neljää puttia noissa ympyröissä tuolta etäisyydeltä juurikaan otetaan, aivan samoin kun en usko, että vähään aikaan menetetään neljän maalin johtoa tuolla tasolla.

    Muistaakseni Ilonen teki viime vuonna tärkeässä kisassa viimeisellä reiällä birkun, selvitti cutin ja varmisti kortin tälle kaudelle.

    Skäli kuin olen Mikon pelejä seurannut niin minusta viimeinen reikä ei ole mikolle mikään erityinen ongelma. On näitä sattunut suuremmillekin tähdille…. Tietty epätasaisuus Mikkoa toki ’vaivaa’, mutta täytyy pitää mielessä, että pelit ovat olleet aika nousujohteisia (vähänkin pidemmässä tarkastelussa). Eli ylöspäin mennään, toivottavasti jatkossakin.

    Ja käyhän näin meille amatööreillekin;) Viikonloppuna sössin oikein kunnolla. Par 5:lla 2:lla griinin reunalla (harvinaista herkkua) ja ei muuta kuin chippi ja 4 puttia. Onneksi sisuunnuin sen verran, että lopetin kierroksen sen (Nordcenter Benz 15) jälkeen kolmeen pariin (harvinaista herkkua sekin).

    Tsemppiä Mikolle!

    Toinen päivä näyttää alkavan Mikolla ihan mukavasti, kahden väylän jälkeen jo cutin oikealla puolella. Toivottavasti loppukin sujuu yhtä mallikkaasti.

    5 reiän (10-14) jälkeen -3 tänään eli takaisin parissa jo ! Huh, huh ! Mutta 18. lähestyy… Mites tänään ?

    Tsemppiä, Mikko !

    Ei ainakaan yksitoikkoisen tasaista:

    Kymmenen jälkeen -4 tänään ja -1 yhteensä, mutta 2 bogia, vain 3 paria, 4 birkkua ja eagle ! Ja 18.:lla parkku !

    Mutta jäljellä olevilla väylillä tuli eilen 1 birkku ja 4 bogia, joten kieli keskelle suuta.

    Tsemppiä vaan, Mikko !

    Kyllä Mikko vaan on rautainen kaveri. Ei pitäisi verrata kaikenmaailman lätkänpelaajiin. Ensimmäisen kierroksen epäonnistuminen sai hänet vain sisuuntumaan. Tuloksen toisen päivän toiseksi paras tulos – ja iltapäivän kovasti tuulisissa oloissa. Ties vaikka Mikko voittaisi vielä koko kisan. Toivotaan vielä ripaus onnea mukaan. Muuta ei tarvita.

    T.P

    Taitaa monella tämänkin palstan kynämiehellä/naisella olla itseluottamus tyypillistä suomalaiskiekkoilijoiden tasoa eli heti luovutetaan ja tuomitaan ensimmäisen vastoinkäymisen tullessa.

    Kanadankin olisi todennäköisesti kannattanut luovuttaa kun Saksa tuli puolivälierissä 0-2:sta tasohin ja ainakin siinä vaiheessa kun 3-0 oli vaihtunut 3-3:een Tsekkiä vastaan.

    Nyt kuitenkin finaalissa eli eiköhän kisa kestä vähintään kaksi kierrosta ja Mikon tilastoilla useimmiten neljä. Näytä kaikille nenänkaivajille, Mikko !

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Ilonen ja viimeinen reikä ?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen ja viimeinen reikä ?