23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen ja British Masters

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen ja British Masters

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Näyttääpi siltä ettei tarvi tänäkään viikonloppuna jännittää muuta ku sitä kuinka monta kierrosta Kimin uus kone kestää…

    Ilosen takana oli jo peräti viisi miestä. Viikko sitten niitä oli ensimmäisen kierroksen jälkeen vain kaksi. Enää ei tällä vauhdilla tarvita kuin n. 50 kierrosta ja Ilonen voittaa!

    Eiköhän keskitytä vain suomalaisiin naisgolfareihin ja unohdetaan miehet kokonaan. Pistäkääpä asianosaiset vipinää sen naistourin kisan saamiseksi Suomeen. Katsojia ei tule puuttumaan.

    Mikkohan heitti sen kuolemattoman ’tasaisuus on tylsää’… Ja huomaa että oikeassa oli kun katsoo taas tilastoja: jos tasaisesti missaa greenin niin tauluun tulee MC, joka on ehdottoman tylsää. Mikolla ekalla rundilla 7 greeniosumaa, vain Peter Lawrie pisti ’paremmaksi’ viidellä osumallaan. Kyllähän sitä seitsemälläkin greeniosumalla voi pariin pelata teoriassa, mutta aikuisten oikeesti niin ei tapahdu. Miksiköhän tulosta ei tule?

    Nimetön

    Harmittaa Mikon puolesta. Nyt jokin mättää. Onko voittamisen ja kehittymisen kipinä sammahtunut?

    Minni on taasen pelannut kolme reikää ja on johtajan kanssa samassa tahdissa (molemmilla reiät 10-12 pariin). Mikko tippuu pian suomalaisten rahalistalla kakkoseksi. Kukapa olisi uskonut, että nainen hänet tiputtaa honorista pois :-).

    Nimetön

    Asiaa puhuu Prboy: naisten ET -kisa-anomus Suomelle ja pian. Sponssit ovat varmasti jo heränneet ja pääsyliput menisivät kuin kuumille kiville. Edelleen Suomi saisi villit kortit mukaan lukien kilpailuun lähes 10 tyttöä.

    Esim. Tahko, Kytäjä tai Vanajanlinna toisivat kisalle oivat, jopa vähän eksoottiset puitteet. Kaikkien kenttien pituus riittää loistavasti – parkkitilaa vain on raivattava ja paljon.

    Kyllä meillä osataan golfkilpailuja järjestää: Aura-Golfin EM:t saivat pelkkää kiitosta aikanaan.

    Totta on. Mikon viimeaikaisten otteiden perusteella kilpasiskot tuskin vastustelisivat kovasti, jos myös Mikko saisi villin kortin. Tämä olisi ikäänkuin käänteinen Michelle Wie-ilmiö.

    Olihan siellä vielä Marcel Siem +9, Joakim Häggman +10.

    Ovat tainneet pojat jännittää Kimin koneen puolesta oikein joukolla??

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Ilonen ja British Masters

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen ja British Masters