23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen Espanjassa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen Espanjassa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Voi voi… ei ole hyvin alkanut Mikon peli. Kuusi reikää pelattu +3! Tsemppiä loppukierrokselle!!

    Nimetön

    No niin,kisat alkoinat Fuerteventuralla.Toivottavasti Mikko pääsee pelaamaan aamuisin,koska iltapäivällä aina tuuli yltyy.Tuli talvella muuten viikko hakattua ko. kenttää.Hyvä ja halpa kenttä.Greenfee vain 38 euroa .Kohtelias palvelu ja ilmaiset kentän kyydit hotellilta.Klubilla tosin oli pikkutakkipakko ja bisse 7 euroa.Ruuhkista ei tietoakaan.Viimeinen väylä on tosi erikoinen ja komea.

    Mikko 116:sta parhaan joukossa. Kyllä piti vierittää kauan ennenkuin Mikon nimi tuli vastaan. Leikataanko lista Mikon kannalta liian ylhäältä huomenna?

    Nimetön

    Eipä mennyt hienosti ei.Mikon nostais jatkoon varmaan tollanen 4-5 alle kierros, joten vaikeeta tulee oleen mut toivotaan parasta!

    Mitenkähän kyseiseen tulokseen olet päätynyt? KuttiPeikko olisi nykyisellään +2:ssa, johon Mikolla on kaksi lyöntiä… Lisäksi kaikilta on vielä tämä päivä pelaamatta ja mikäli tulostaso kaikilla on täsmälleen sama kuin eilen, niin cut raja nousee +4, jollon mielestäni jatkoon pääsyyn riittäisi Mikolta tasaisen Par tuloksen tahkoaminen… Mutta tasaisuushan on tylsää 🙂 ilon kautta

    Kentällä on kuulemma tuullut aika tavalla ja täksi päiväksi tuulen arvioidaan vain yltyvän. Aamulla pelaavat pääsevät yleensä aina paljon tyynenpään säähän. Mikko oli eilen myöhäisimpiä aloittajia. Tänään hän pääsee aikaisin liikkeelle. Jos tuuli vaikeuttaa peliä entisestään, jopa +1 saattaisi riittää jatkoon. Toivotaan kuitenkin, että Mikko pelaa huomattavasti parin alle.

    Eilen tuuli kyllä välillä ihan reippaastikin, mutta ei mitenkään mahdottomasti. Mikkohan on kyllä aina ollut (kuten itsekin on sanonut) huonojen olosuhteiden mies. Eilen ei siltä vaikuttanut.

    Tällä hetkellä näyttäisi, että -2 olis pelattava päästäkseen jatkoon. Pidetään peukkuja.

    Nimetön

    Mikon lähtöaika näyttää olevan 11.40.Viikon pelikokemuksen mukaan ko. kentällä tuuli alkaa aina yltyä puolenpäivän jälkeen.Minulla oli tiiausaika aina klo 10.00 ja takaysillä oli aina reilummin tuulta,joka voimistui iltaa kohden.Kenttähän on melkein merenrannalla.Bunkkereissa on saharan hiekkaa,joka kastuessaan tiivistyy kovaksi.Vaikeita päästä mailalla alle,niikuin eilen näkyi.Kenttä avattiin muuten vasta 2002,eikä 90-luvun alussa,niinkuin Tyry selostuksessaan mainitsi.

    Mikko on yhdeksän reiän jälkeen tätä päivää parissa, eli tuloksessa +4 ja kahden löynnin päässä ennustetusta cut-rajasta +2.

    Tsemppiä Mikko, ilon kautta!

    Eipähän tarvi jäädä viikonlopuksi roikkumaan klubin nurkille.

    Nimetön

    Ei otsikossa SAA ILMOITTAA TULOSTA,koska menee mielenkiinto katsoa kisaa illalla tv,stä.

    De va kukku de!

    Joo, voi keskittyä veikkailemaan, kestääkö Kimin kone 5, 10 vai peräti 20 kierrosta.

    Nimetön

    Kakkosreiän tripla (par 4, 432 m) romahdutti loputkin toiveet. Mutta vähän pitemmässä juoksussa näyttää Mikon Akilleen kantapäänä olevan niin pitkät kuin lyhyetkin par kolmoset. Tässä kisassa saldo kolmosilla: 1 tupla, 3 bogia, 2 paria, 0 birdietä. Goodbye.

    Nimetön

    Kun tuntee kentän,niin olen seurannut kakkosväylän tuloksia,missä Mikkokin teki triplan.Ompahan pirullinen par nelonen 432 metrisenä.Erittäin kapea ja heti tiiauspaikalta lähtien lähellä oikealla 250 m outtia ja vasemmalla samanlainen 15 metriä leveä vesieste ja yhtä pitkä.Taisi mikko vetäitä outtiin avauksensa.Väylä melko kapea.Par kolmoset myös tuulessa 200 metrisinä minulle ainakin oli epäinhimillisiä,ei edes draiverilla kovaan vastatuuleen päälle,tai sitten outtiin.Tuuli tosi pirullinen .Voittaa jopa skottien tuuliset kentät.Ei mikään helppo kenttä,vaikka niin luulisi,jos on tuulta.Ihmettelin kyllä,ettei kukaan yrittänyt 18 väylää yhdellä päälle.Pelkäsivät ehkä lyödä 200 metriä huviloitten yli tällä doklegilla,kun näytti kattoterasseilla olevan paljon katsojia.

    Saksan uusin toivo Marcel Siem draivasi tosi komeasti tuon 18. päälle. Agressiivinen eagle putti pitkäksi ja paluu birkku sisään.

    2. ja 8. osoittautuneet melkoisen vaikeiksi, molemmissa ka. yli 4.5 sekä yli 40 tuplaa tai huonompaa!

    Griinit vaikutti melkoisen pomppuisilta, tosin myös hitailta. Mitenköhän puttikeskiarvot verrattuna aikaisempiin kisoihin?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Ilonen Espanjassa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen Espanjassa