23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ilonen 2005 USPGA-kiertueelle

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen 2005 USPGA-kiertueelle

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Onnistuuko vai onko aikataulu hiukka liian kireä???

    Iliman muuta.

    Nimetön

    Mikon kohdalla en hämmästelisi enää sitäkään, sen verran kovia suorituksia on kaveri tehnyt.

    Nyt USPGA-haaveille hän on lyönyt jarrua seuraavien karsintojen osalta, kun siperia on ensimmäisen kerran uralla antanut vähän kovempaa koulua.

    Mikko tulee vielä, näin uskon.

    Tämän päivän ESS:ssa Mikko toteaa: ’Urheilullinen päätavoitteeni on US PGA -kiertue. Realistinen tavoite on olla karsinnoissa vuoden kuluttua. Sinne en todellakaan lähde karsiutumaan.’

    Asenne on kohdallaan ilman muutamien suomalaisten (lähes) huippujen ’lähdetään tekemään parhaamme, katsotaan mihin se riittää’ – liturgiaa

    Nimetön

    Tuohon STT:n uutiseen minäkin viittasin. Mikkohan paljasti suunnitelmansa tiedotustilaisuudessa, joka pidettiin hänen ja Vanajanlinnan Golf Oy:n välisen kolmivuotisen yhteistyösopimuksen solmimisen yhteydessä.

    Sopimus edesauttaa huomattavasti Ilosen harjoittelumahdollisuuksia ulkomailla, kertoo uutinen.

    – Ensi kaudella 2004 aion olla ET:n rahalistan 60 parhaan joukossa ja 2005 karsin ja menen jenkktourille, kertoo ykköspelaajamme.

    Näin ei tosiaankaan puhu synnynnäinen luuseri.

    eikös Mikko ollut vielä tämän vuoden heinäkuun lopulla menossa PGA:n karsintoihin jo tänä syksynä?

    Kerropa rehellisesti, mitä odotit hänen sanovan omaa sponsorisopimustaan julkistettaessa Vanajanlinnan pr-tilaisuudessa kentästä ja omista tulevaisuudensuunnitelmistaan? Ennustavan synkkää syksyä ja vaikeita aikoja?

    Nimetön

    Rehellinen vastaus molempiin kysymyksiin: – Ei aavistustakaan.

    29.7.2003 Ilonen kertoi Golfpisteen haastattelussa tavoitteenaan olevan sijoittuminen 65 joukkoon EuroTourin listalla ja aikovansa mennä PGA Tourin karsintoihin tänä syksynä.

    Alkukauden tulosten perusteella molemmat tavoitteet olivat mielestäni ihan realistisia. Mikon peli ei vaan kestänyt kesän yli. Elämä – golf – on joskus semmoista.

    Ensi vuonna uudestaan.

    Nimetön

    Aivan oikein, kuten Tuoppi sanoi, ensi vuonna uudestaan. Ilosen vähättelijöille on tiedossa ankeita tulevia vuosia: aina kun Mikko pelaa on toivottava peukalot alaspäin, että kaveri epäonnistuisi – ettei vain oma ’asiantuntijan’ maine menisi.

    Sama juttu kuin jollakin Kimi Räikkösen vihaajalla: ajaisi nyt ulos, tulisi edes moottorivika, spinnaa nyt p-le edes! Ja jos on pakko päästä maaliin niin ei ainakaan pisteille.

    On siinä lajeille Vierailla pelleillä jännää.

    Mahdatko ottaa asiat turhan vakavasti ja henkilökohtaisesti?

    Nimetön

    Kyllä minä golfinpeluuta pidän yhtenä leikkinä muiden joukossa – ja suhtaudun siihen sen mukaisesti. Hieman joskus pisteliäs kynä on muinaisjäänne työelämästä. Yritetään olla ympäripyöreämpi jatkossa jos jutut sillä kerta paranevat.

    Mikko Iloselle paljon hyviä pelivuosia toivotellen,

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Ilonen 2005 USPGA-kiertueelle

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilonen 2005 USPGA-kiertueelle