16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Hyväntekeväisyyskisat

Etusivu Foorumit Yleistä Hyväntekeväisyyskisat

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183307 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    On ollut ilo huomata, kuinka tämä porukka on innostunut lahjoittamaan ensin Pelastusarmeijan joulupataan ja nyt Aasian katastrofirahastoihin. Tuli mieleen, että mitäs jos pidettäisiin kesällä golfkilpailut, jonka osallistumismaksut lahjoitettaisiin hyväntekeväisyyteen. Voittaja saisi valita avustuskohteen esim. listalta, johon olisi valikoitu sopivia kohteita tai sitten päätettäisiin ennalta valita sellainen kohde, jonka mahd. moni voi hyväksyä. Osallistumismaksujen ohella voitaisiin etsiä kilpailulle sponsoreita esim. golfpisteen yhteistyökumppaneista.

    #363294 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Erittäin hyvä idea mielestäni. Paras mahdollinen ajankohta olisi tietenkin ihan lähitulevaisuudessa, sillä moni sponsori ja yksityinenkin on todennäköisesti kantanut kortensa kekoon jo kesään mennessä, mutta mitenkäpä sitä tammikuussa kisoja järjestää.

    Paras tulos saavutettaisiin, jos kilpailu saataisiin järjestettyä mahdollisimman monella kentällä. Tällöin mahdollisimman moni halukas pääsisi mukaan. Ei pelkästään pääkaupunkiseutu.

    Itse voin toimia oman seurani välillä yhteyshenkilönä, jos tämä herättää muidenkin mielenkiinnon.

    Eräs tuttuni kertoi, miten paikallinen asukas oli lainannut matkapuhelintaan hänelle Suomeen soittoa varten. Puhelun hinta oli 1,5 kertainen kk-palkka tälle thaimaalaiselle.

    #363295 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Jaa, ei kai tää sit ollutkaan hyvä idea, kun vain yksi innostui.

    #363296 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Idea on erittäin hyvä – älä nyt ihan vielä hautaa sitä bunkkeriin :o), vaan nosta asia esille siinä vaiheessa, kun alkaa kausi olla lähempänä. Varmasti saat porukkaa mukaan.

    Vetoat vielä siihen, että kun talvellakin niin aktiivisesti osallistuttiin hyväntekeväisyyteen… Ehkä kohteen valinta ennakolta voisi olla parempi, silloin jokainen osallistuja tietäisi, että mihin tarkoitukseen rahat menevät. Itse ehdottaisin esim. Lastenklinikoiden kummeja tms.

    Hienoa olisi, jos avustuskohteelta saisi etukäteen vaikka ’haastattelun’ tms. jossa kerrottaisiin heidän toiminnastaan ja mihin rahat käytetään…

    #363297 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Hieno idea.

    Pisteen simulaattori kisat olisi oiva hyväntekeväisyyskisa. Avaa avustustili kisalle jonne voi helposti lahjoittaa netin kautta.

    Lupaan olla mukana avustuksessa.

    JOO HYVÄÄ VOITAIS TEHÄ SUOMEN TULEVILL JUNIOREILL JA PERUSTAA JR-TUKIRAHASTO KEHITTÄÄN SUOMEN MUEKKUKOLOHVII.

    Kaukoille myös oma rahasto

    Nimetön

    Ja joka tilanteessa Kaukojen ja muiden siipeilijöiden tekemisistä ruikuttaville osakkeenomistajille oma PALVELEVA PUHELIN, ettei niiden tarvitsis’ kääntää tällä foorumilla jokaista keskustelua em. aiheeseen. Tämän viestiketjun alkuperäinen idea sinänsä ihan ok.

    Hyvä idea tyoi hyväntekeväisyys golfjr:eille tai muuhun hyvään. nyt on IL GRANDE gatasrof 2. varattu

    29.8.05 Vuosaareen, lähdöt 1. ja 10 tiiltä

    klo 7-11.

    jota päivää voidaan käyttää esim laajemminkin. Näin kailkile tiedoksi –

    kisataan mirrin 60v. ja mun jälki – 60v.kisanakin .

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Hyväntekeväisyyskisat

Etusivu Foorumit Yleistä Hyväntekeväisyyskisat