23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Hyvä pro Tampeen seudulta?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hyvä pro Tampeen seudulta?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moron, Ei sillä, että tuskin yksikään heistä huono on. Mulla nyt vain sattuu olemaan yksi pieni ongelma: Ei vaan toimi!!! Lyönti ei lähde ja jos lähtee niin menee niin paljon sivun että olisi parempi ollut jos ei olisi lähtenyt… Tulee ihan ’urani’ alkutaival mieleen nykyisistä suorituksistani ja niistä on kuitenkin jokunen vuosi. Eli, kuka Tampereen tai lähialueen pro on antanut sinulle parhaat neuvot ja ensiavun? Nyt olisi niille tarvetta! Kiitos.

    Jack Daniels. Hän on aina paikalla odottamassa, myös Tampereella.

    No joo,

    Mä oon sitä jokus kokeillu ja yleensä seuraavana päivänä on mennyt vielä huonommin… Mun mielestä ei toimi. Melkein yhtä huono kun kaverinsa Jim Beam!

    Remy Martin oli kyllä aika hyvä, enemmän mun mieleen 😉

    No jos ei kovin paljoa golfautolla kruisaile niin eiköhän Johnny Walker auta parhaiten=)

    No, joo, koita NRG:n Bobby Mitchelliä jos toi lontoon kieli ei tuota onkelmia..

    Nimetön

    Mää olen kanssa joskus käyttänyt hätätilanteessa Polttosen Kotia vaikka eihän se näille ulkomaisille ehkä pärjää, mutta halpaa….no joo vain kaksi on uskaltanut väännellä minua, molemmilla on myös kamerat. Passi ja Järvenpää….

    Nimetön

    Patrick Duffy kysyi hyvää prota, mutta voin kertoa samaan laskuun parhaankin: Riverin Bobby Mitchell saapui juuri Suomeen. Hinta on seuran jäseniltä 40 e/tunti ja muilta 45 e.

    Seniorin mainitsema jenkki Bobby Mitchell hävis kerran Jaakko Nikkaselle , jota myös karhuks kututaan – kultaseks karhuks – yhellä lyönnillä Majorin niinkuin eilen Mikkelin Sonni häves usa-aussille Jehv Ogilvylle. Oon Hesas käyttäny Kurkin Milleriä enkelsmanni Kurkissa PROna ja Jersyllä PROna kotisaarellaan PROONA toiimivaa LEE ELSTONEA.

    Ajattelin kyll Seniorin kokemusten perusteella otta tuntumaan Bobiin. On jätkällä sen verta taustaa. Kyl varmaan kyyttösuomalaiset coutsit mm. Tapio Santala on hyviä,
    on IH-porukan koutsikii, mut hyvä on ottaa laaajempaaki tuntumaa. Luultavasti et
    kadu , jos kokeilet Bobin neuvoja – parempaa et ehkä Tampereen alueltya löydä -pelaa myös hyviä konsultoivia kierroksia kanssasi-. Englannin kieli on tarpeen , jossain määrin.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Hyvä pro Tampeen seudulta?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hyvä pro Tampeen seudulta?