23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Huono palvelu klubeilla

Etusivu Foorumit Yleistä Huono palvelu klubeilla

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 63)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Oletteko törmänneet huonoon palveluun ollessanne vieraspelaajina? Itse ole saanut Meri-Teijolla jo monesti niin äksyilevän vastaanoton, että pelihalut ovat menneet!Vääränlaisia ihmisiä caddiemastereina-ei lainkaan asiakaspalveluhenkeä!

    Näin on!!! Itse pelaavana caddie masterina olen huomannut saman asian. Monilla klubeilla puuttuu täysin asiakaspalvelutaito ja -motivaatio. Henkilökunnan palkkauksessa saa, ja pitää, käyttää järkeä

    Tuntien suomalaisen palvelutason yleensä mielestäni golfklubeilla kaikesta huolimatta olen törmännut enimmäkseen miellyttävään asiakaspalveluun. Nykyisillä ylimitoitetuilla greenfeehinnoilla palvelun tulee ollakin hyvää.

    Se mikä mielestäni golfklubihenkilöstössä läpi linjan on huonoa on lähes olematon tietämys golfista. Valtaosalla golfklubin työntekijöistä ei ole edes greencardia. Tämä heijastuu golfklubin toiminnassa.

    Nimetön

    KYLLÄ!!!!Olen jo vuosia pelannut Meri-Teijossa ja aina saanut yhtä huonoa ja luokattoman epäasiallista palvelua. Olisikohan syytä vaihtaa ikuisia menkkoja poteva naiseläjä ja paranoidi harmaaparta jo uusiin, verevämpiin tyyppeihin. Kenttä on ok, hlökunta uusiksi niin hyvä tulee.

    severiano toi esille caddie mastereiden huonon tietämyksen golfista. Tämä ei päde kaikkialla. Ainakin Joroisten kartanogolfissa kaikilla Caddie mastereilla on greengard ja useamman vuoden pelikokemus.

    Kyllä Teijo vetää ylivoimaiset pohjat, jos palvelusta on kysymys. Itse monia kertoja siellä käyneenä voi yhtyä aikaisempiin viesteihin. Kai siellä koko henkilökuntaan heijastuu harmaapartaisen esimiehen ylimielinen öykkärimäinen käytös. Kaipa ne muut luulevat, että kuuluu asiaan asiakkaille v….uilu. Sääli, että hyvässä kunnossa olevan kentän pilaavat kyseiset henkilöt käytöksellään. Eiköhän omistajan (roskapankki) olisi syytä kiinnittää jo huomiota kyseisiin epäkohtiin.

    Olen samaa mieltä kuin muut Teijosta. Valitettava koska kenttä on hyvässä kunnossa, avaa aikaisen keväällä ja aina kesä-greenein.
    Hyvää palvelua saa Ruukissa, Kurkissa ja Keimolassa.

    Itselläni kaikista huonoimmat kokomukset ovat Kotkasta ja Nevaksen kentältä. Siellä henkilökunnalle on nähtävästi tärkeempää keskustella kavereiden kanssa kun palvella vieraspelaajia. Suosittelen näiden kahden henkilökunnalle menemistä käytös kursseille

    Esim. Kotkassa on 5 caddiemasteria ja on väärin yleistää, että palvelu on huonoa, jos yhdellä caddiemastereista on ollut huono päivä tai jotain muuta. Ennemmin asiasta voisi tehdä valituksen kyseisen seuran toiminnanjohtajalle kuin valittaa asioista keskutelupalstoilla. Näin ne huonot caddiemasterit saadaan vaihtoon.

    Nimetön

    Niin. Antakaa rakentavaa kritiikkiä suoraan sen kohteelle. Jos Meri-Teijon johto saisi osan kriittisistä mielipiteistä ja huonoista kokemuksista tietoonsa, niin voisi jopa herättää sisäistä keskustelua. Tässäkin viestisarjassa on jo neljä risua Teijoon.

    Valitettavasti se on niin, että joukkue on tasan niin huono kuin sen huonoin lenkki on.

    Jos yksi CM on mätä, niin ihmiset olettaa koko homman olevan mätä.

    Teijolla ei kannata valituksia tehdä johtoportaalle, kun se suurin mätäpaise on se harmaapartainen paikan johtohenkilö, joka luulee tietävänsä kaikki asiat parhaiten maailmassa ja joka tosiaan ei osaa alkeellisiakaan käytöstapoja ja toisen ihmisen kunnioitusta.

    Olen eri mieltä Nick Faldon kanssa Kotkan caddiemastereista. Olen saanut siellä erittäin hyvää ja iloista palvelua. Monilla Helsingin seudun kentillä olen törmännyt jäykkään ja turhan tärkeään palveluun. Ja eihän maailmasta löydy sellaista golfkenttää, johon jokainen olisi tyytyväinen.

    Ehkä olet ollut Kotkassa oikeaan aikaan ja meikäläinen ollut väärässä paikassa väärään aikaan, JA NÄIN ON TAPAHTUNUT KOLMELLA VIIMEISELLÄ KERRALLA KOTKASSA

    Tlk

    Aihe on varsin ajankohtainen näin kesän kynnyksellä pelireissujen kohteita suunniteltaessa.

    Ehdottaisin kenttärankingiin lisättäväksi kohtaa Palvelu (caddiemaster) ja sen liittämistä pistekeskiarvon perään palveluindeksinä. Näin kaikki jotka haluavat kertää vieraskenttiä voisivat helposti suunnata green fee euronsa sellaisille kentille joissa palvelu pelaa.

    Tietysti palaute tällä keskustelupalstalla on hyvä ja toivottavasti parantaa ongelmakenttien cadareitten toimintaa.

    Näkeehän sen jo viimisestä viestistä että herralla on varsin lyhyt pinna. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

    Itse hoidan työni puolesta isoja asiakkaita, eikä ainakaan mulla on varaa näyttää tai antaa huonoa palvelua. Kyllä jokaisen ihmisen pitää muistaa työelämässä yrittää homma tehdä hyvin, kun se ettei kiinnosta tehdä asioita kunnolla.

    Ehkä ole mikää kuumakalle, mut kyllä se Kotkassa vähän hatuttaa kun saa odotella palvelua kun cädärille on tärkeempää viihdyttää kavereita ja siihen mulla maksavana asiakkaana on täys oikeus murahtaa

    En tiedä Herra Nick Faldon tarkoitusperiä Kotka Golf Centerin Caddimasterin tyttöjen mollaamiseksi. Toivoisin kuitenkin että tälläiset nimimerkkien taakse piiloutuvat tulisivat reilusti esiin ja kertoisivat todellisia kokemuksiaan ja tuntojaan omalla nimellään. Toivoisin Nick Faldon ottavan yhteyttä esimerkiksi minuun tai Kymen Golfin toiminanjohtajaan Matti Harjuseen esim sähköpostilla tai puhelimitse jolloin asia viedään varmasti eteenpäin tiedoksi ja mahdollisiin ongelmiin löytynee ratkaisu.

    Minuun saat yhteyttä sähkopostilla jari.paunonen@Lexel.fi tai puhelimella 050-5967003

    Mikäli kyseinen toimintatapa ei sinua kiinosta ja koet edelleen palvelumme täysin alaarvoisena

    toivon että vedät siitä omat johtopäätöksesi ja pelaat vieraspelisi sellaisella kentällä jossa saat haluamasi palvelun.

    terveisin J.Paunonen

    Ei ihmisten tarvi ottaa hernettä nenään jos joku arvostelee jotakin kenttää, ottakaa se tervetulleena kritiikkinä ja tehkää asiat paremmin.

    Terveisiä Kotkaan

    jtr

    Mun mielestä kaiken huippu oli pääsiäisenä Teijossa ku se harmaaparta tuli säännöllisesti parkkipaikalle kertomaan ihmisille kuinka auto pitää parkkeerata parkkipaikalle ! Tyyli oli kuten arvasittekin jo… käskevä.
    Tuli heti sellainen hyvä fiilis.

    Meillä on muutamilla Suomen klubeilla ollut tunnettuja karismaattisia toiminnanjohtajia, kenttämestareita ja muuta henkilöstöä.

    Itse muistan aikoinaan Yyterin kentällä kun kaverini osti kauluksellisen paidan klubilta siistin pyöreäaukkoisen tilalle. Samoin pelikaverinani ollut paikallinen tehtaanjohtaja kävi vaihtamassa puvun housut jalkaan kun pelihousut eivät kelvanneet toiminnanjohtajalle. Klubin eteen parkkeeratut bägit käytiin aina siirtämässä siistiin riviin ym. ym.

    En minä häiriytynyt ko. käytöksestä. Arvostin kaveria. Hän piti kiinni golfetiketistä ja klubin viihtyisyydestä. Uskoisin, että Meri-Teijossa on kysymys samasta asiasta.

    Nämä kaverit, jotka vaikuttavat epäkohteliailta, ymmärtävät golfista enemmän, kuin kaverit, jotka heitä arvostelevat. Golf ei ole vain pallon lyömistä

    vaan siihen sisältyy valtava määrä muita asioita, jotka golffin alkuaskeleita ottavalle aukeavat vasta myöhemmin.

    Mielestäni tarvitsemme lisää golfia ymmärtäviä karismaattisia johtohenkilöitä Suomeen.

    yleensä vakituiset työntekijät aliarvioivat keasä työntekijöitä golf kentillä, heti kun saadaan näppärä kesätyön tekijä josta olisi iloa useammaksi kesäksi konkarit mustasukkaisuudessaan ärsyttävät nämä kohteliaat miellyttävät työntekijät.

    Minä olen ihmetellyt Teijon klubitalon

    yläkerran kahvilan/caddiemasterin hieman vanhempien työntekijöiden tiukkapipoisuutta.

    Ja vielä useasti. Siellä ilmeisesti käy joka tapauksessa niin paljon vieraspelaajia, että palveluja ja niiden tasoa ei ole tarvetta kehittää.

    Muualla olen kokenut saamani palvelun vähintäänkin tyydyttäväksi.

    1.) Asiakaspalvelutehtävät yleisesti ovat erittäin vaativia tehtäviä, jotka meistä harva pystyy hoitamaan kiitettävällä tavalla. Asiakkaiden huonotuulisuus tarttuu helposti ja asiakaspalvelija joutuu vastaamaan monista säännöistä ym., joita hän ei ole itse ollut keksimässä. Tarkoitan esim. tilanteita, joissa mieleisiä tii-aikoja ei ole tarjota tai pitää kieltää piikkikengät tai vaikkapa muistuttaa pallon alastulojälkien korjaamisesta kaikille pelaajille ennen kierrosta. Monet asiakkaat sitten kiukuttelevat näistä asioista (jotka eivät miellytä) juuri caddie masterille. Muutaman kiukuttelijan jälkeen suhtautuminen loppupäivän asiakkaisiin on jo sitten valmiiksi negatiivinen. Kun päälle lisätään sitten ruuhka yhdistettynä liian vähäiseen henkilökunnan määrään, niin lopputulos ei välttämättä ole kovin kaunis. Paitsi, jos asiakaspalvelijalla on asennetta ja ihmissuhdetaitoa.

    2.) Uskon, että tämän keskustelupalstan kautta tuleva kohdennettu kritiikki puree paljon paremmin, kuin clubien johtohenkilöille osoitettu reklamaatio. Yksittäinen palaute tuskin vielä mitään merkkaa, mutta jos Meri Teijosta on tuossa viestilistassa kohta kymmeniä kitkeriä lausuntoja, niin luultavasti asia tulee noteerattua jossain vaiheessa Teijossa asti.

    3.) Mielestäni Clubit (jotka ovat kiinnostuneita palvelustaan) voisivat tarjota mahdollisuuden nimettömäänkin palautteeseen kaikista mahdollisista asioista esim. laittamalla postilaatikon ja nipun palautekuponkeja selvästi näkyville caddiemasterin toimiston yhteyteen.

    4.) Havaintoni mukaan juuri nuoret kesätyöntekijät jaksavat hoitaa asiakaspalvelun yleensä erittäin asiallisesti ja ystävällisesti. Vakiopestillä oleva CM ei useinkaan arvosta ammattiaan tai potee jotenkin huonoa itsetuntoa tai sitten jossakin vaiheessa muutenvain nousee homma hattuun niin, että yrittää nostaa itsensä joksikin asiakkaita kyykyttäväksi ’pikkuhitleriksi’.

    Kuitenkin usein vikaa on tiskin molemmilla puolilla.

    Hieman ihmetyttää J. Paunosen (kuka hän onkaan?) kommentti jossa toivottaa Nick Faldon pelaavan jossain muualla.

    Jos J. Paunonen on Kotkan kentän edustaja, ihmetyttää kommentti vieläkin enemmän. Ei anna kovinkaan vieraspelaajaystävällistä kuvaa kentästä…

    Itse olen saanut Kotkassa ihan asiallista palvelua. Ainut mikä siellä häiritsee on liian ylimielinen ’me ollaan parhaita’ ja ’meidän kenttä on Suomen paras’ -asenne ja fiilis.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 63)
Vastaa aiheeseen: Huono palvelu klubeilla

Etusivu Foorumit Yleistä Huono palvelu klubeilla