16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Hirvee SLAISSI – Mielenrauha järkkyy!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hirvee SLAISSI – Mielenrauha järkkyy!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mulle on viimeisen parin viikon aikana kehittynyt aivan naurettava slaissi, jota esiintyy nyt kaikilla mailoilla wedgestä lähtien. Swingi tuntuu jo alkuasennosta lähtien aivan jonkun muun swingiltä, maila lähtee backswingissä ties minne ja tulee palloon TODELLA pahasti ulkoa. Koskaan aikaisemmin ei oo näin pahaa ongelmaa ollut, vaikka draiverilla välillä pientä slaissia onkin tullut. Tää tappaa peli fiiliksen eikä mua tällä hetkellä edes kiinnosta pelata… Auttakaa ny joku!!!

    Se on toisilla luontaisena eikä sitä yleensä voi korjata. Valitan 🙁

    Eri asja mitä tulloo tilalle…

    2:n kohdan shlaissinkorjausohje:

    1. Vedä aivan törkeet naamat, mielummin kalsarit.

    2. Mene seuraavana iltana rangelle kokeilemaan.

    Jos ei toimi, siirry kohtaan 1 ja aloita alusta.

    Hartialinja suoraan! Katso onko lapa auki! Varo ylijäykkiä ranteita! HARTIAKIERTO! Laajaa kaarta backswingiin! Reilusti lyhyempi backswingi kuin John Dalyllä! RAUHALLINEN BACKSWING! Muista lyödä läpi! Katse palloon! ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA LYÖ ITSEÄSI HENGILTÄ RANGELLA! Joskus saattaa tauko tehdä terää!

    Toivottavasti joku tästä muistilistasta auttaa!

    Nimetön

    eipäs nosteta niitä mailoja taivaisiin heti palloa takaa vaan viedään taaksepäin ja mielummin rauhallisesti. Tämä on vain yksi arvaus monista mahdollisuuksista.

    Nimetön

    kannatan vahvasti lavantaudin ehdotusta 🙂

    No älä ainakaan kiirehdi downswingiin liian nopealla lantionkierrolla… jäävät kädet jälkeen! aktiivisemmin oikeata kyynervartta lähelle kylkeä. Ehkä alkaa jopa drawtakin pukkaamaan…tiedä häntä?

    Lavantauti kertoi lääkkeen, kannatan myös sitä.

    Nimetön

    Hartia kääntö.

    Vasen olkapää kunnolla leuan alle, ei kiinni leuassa.(jos lyöt oikealta)

    kavenna stanssia.

    Hidasta ja laajenna backsvingiä(kato monty)

    Mene proolle.

    Jos ei sekään auta vaIHda välineet =)

    Ja käännä niitä hartioita.

    Oon just ottanas laviksen neuvosyta vaaria. Ja huomen teen sen uudestan . Ja varmuudfen vuoks viel lauantainakli. Jos slaissia esiintyy viel sunnuntainaki, ni persules en oo kai ymmärtäny hoito-ohjetta oiein tai sit en oo nauttinu lääkettä tarpeeks…???

    Oma vika silti!

    Tolla ohjeella tulee jysäri-slaissi. Sunnuntaina tarvit jo Wilsonin fat-saftit pysyäkses pystyssä. Mutta kunnon jysäri-slaississa on se hyvä puoli että pallon liikerata on pienin murhe, jos se tuskin edes kiinnostaa.

    Sitäpaisti pallo ny vaan kiertää oikeelle. Se johtuu maapallon pyörimisliikkeestä. Eteläisellä pallon puoliskolla se kiertää vasemmalle. Ööni Elskin lyö aina vähintään droota kun se on Etelä-Afrikasta.

    Olikos se se Coriolis-voima? On muuten totta. Kotikentälläki kaikki pahimmat slaissit lähtee idän suuntaan. Ja niin kävi Hill Sidessäkin…

    Nimetön

    Tossa sulle lukemista alkuun.

    Lue lisää: Hirrvee slaissi

    Nimetön

    Jos olet selvänä hetken jossain välissä, lue tämä (monta kertaa ja ajatuksella).

    Lue lisää: Very important

    minulla ei ole koskaan ollut slaissiongelmaa, eikä juomisongelmaakaan, missä vika? – tunnen itseni epänormaaliksi..

    No toi nyt on vastutonta johdattaa hädässä oleva Honkki-Hankin luo. Siitä seuraava vain blokki-draiveja, fatti-rautoja ja jippi-chippejä.

    Riku Sorvauo voisi auttaa, uskon niin.

    Mulle tuli 1997 kerran hätäilyn takia sleissi virhe, Podin sitäkuukauden. Menin sitten Pron luo. Hän kattoi sekunnin ja sanoiet nostata vasenta jalkaa ja otat vanmhan mäkimiehen snujua eteenpäin. Jalta massa. Vamma parani het. kyll Proon luo kannattaa mennä. Vika voi olla hyvin simple.

    Itselläni auttaa seuraavanlainen harjoitus:

    Käännä stanssi 90° myötäpäivään. Aivan, seisot selkä lyöntisuuntaan päin. Pallo vasemman jalan kohdalle ja siitä asennosta koukit parikymmentä pallia sikamakeella hukilla. Kun nyt vaihdat stanssin normaaliasentoon, on slaissi kadonnut kuin kuppa Töölöstä.

    Usein näkee, että nämä slaissin korjausasennot jäävät päälle. Onko sitten niin, että kuppa ei ole lähtenytkään Töölöstä ? Pitäisköhän mun mennä lääkärille, koska asun Töölössä.

    Ei siin muuta kun vahvaa grippiä kepistä..eli vasurin rystysiä näkyviin, ja oikeeta kouraa reippaasti gripin oikeelle puolelle. Sitten vaan koitat tulla siihen pallolle pikkusen kädet edellä, ja vasen ranne suht levynä….ja muistat viedä lyönnin loppuun asti. Kunnon vartalokierrolla.

    Pelasin tossa koko alkukauden kunnon slaissareilla ja palloja meni enemmän kuin pieni tehdas tuottaa. No löyty äsken vikakin siihen, nojasin eteenpäin kun löin, nyt muistan pitää selän suorassa niin hyvin menee, ja suoraan.

    Ehkä tästä voi olla apua sullekin.

    Siirtää palloo etujalalle, jossain vaiheessa slaissi katoo väkisinkin… kun matkatoimisto Töölöstä.

    No, jos pallon mitan siirto ei ala vaikuttamaan, sitten on ehkä vika jossain ihan muualla. Mutta katoo se silti, joskin virhe sillon vaan kompensoidaan toisella virheellä.

    Eihän muuten näitten asiantuntijalausuntojen antaminen olekkaan ollenkaan vaikeeta…

    Harjoitus oli tarkoitus tehdä rangella, ei siitä asennosta tietysti kentällä lyödä 🙂

    Jos tarkoitit korjausasennon päällejäämisellä ’slaissivaraa’, eli stanssin avaamista, niin tokihan sillä konstilla slaissi vain pahenee entisestään.

    Slaissi on golfin toiseksi helpoin lyönti, lähtee tiukassakin paikassa.

    Ja sitten ei muuta kun meet ykköstiille, otat nää kaikki edellämainitut ohjeet yhtäaikaa käyttöön…eli oot selkäsuorassa kohteeseenpäin 90 asteen kulmassa , toinen peukalo korvassa ja toinen p***aukossa ja sitten vaihto toisinpäin, sitten vain roppa rentona mutta jämäkkänä paiskaat alaspäin lyöden sen pallon kiinaan asti(kun katse on edelleen alhaalla, niin voit siitä pallon jättämästä kolosta vilkutella toiselta puolelta kuikuilevalle Joo Pa Joo:lle)…ja sitten vaan jatkat lyönnin sulavasti loppuasentoon, jossa vyönsolki näyttää tosi hassusti menosuuntaan päin ja nilkat on kääntyny kolmekierrosta ympäri.

    Ihan helppoa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
Vastaa aiheeseen: Hirvee SLAISSI – Mielenrauha järkkyy!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hirvee SLAISSI – Mielenrauha järkkyy!