23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Himoja kentällä?

Etusivu Foorumit Yleistä Himoja kentällä?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 70)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen katsellut kohta kaksi vuotta vaimoani kentällä kuola valuen kuumassa ja kylmässä, mieluummin tietysti kuumassa vaatetuksen vähäisyyden vuoksi. Olen kehittänyt fantasioita intiimistä kanssakäymisestä tiiboksissa, greenillä tai vaikkapa jossain out-paalujen tuolla puolen. Unelmat ovat hienoja, mutta miten hienoa olisikaan näiden toteuttaminen käytännössä!?! Sopivan aikainen tiiaika, ei ryhmiä takana, vain aikainen aamuaurinko, linnut ja me… Onko kenelläkään kokemusta vastaavasta toiminnasta oman kumppanin tai vaikkapa pelikaverin kanssa? Kuinka paljon tässä maassa tiiataankaan muita palloja kuin niitä valkoisia? Etiketti vastustanee tätä ’Natural Golfin’ muotoa =)

    Outti lähestyi arveluttavan rajamailla olevaa aihetta, johon on pakko todeta:

    Been there, done that. Etsittiin naispuolisen pelikaverin, jota en tuntenut ennalta, kanssa ’palloja’ metsästä. Löytyihän ne. Kummatkin. Enkä aio näin perhekanavalla mennä yksityiskohtiin.

    Kestihän varmasti alle viisi minuuttia…

    Etsintäprosessi oli sen verran tiivis ja jopa kiihkeä että ajantaju ikäänkuin hävisi, mutta pakko lienee tunnustaa ettei siinä ainakaan kymmentä minuuttia pitempään mennyt. Tosin kenttä oli siinä vaiheessa iltaa jo aivan tyhjä joten oishan sitä etsintää voinut jatkaa vähän kauemminkin.

    Tässä vaiheessa on myös syytä nostaa esille vieraspelaajien kohtelu. koska itse olin ’lokkina’ ko. kentällä, niin voin vain toivoa että muuallakin otetaan vieraspejaajia vastaan yhtä kirjaimellisen avosylisesti! :o)

    Miten pystyit jatkamaan peliä? Eikö paluu ajatusmallista ’Mailaa reikään ja pallot ei’ takaisin perinteisempään golffin ideaan ’Pallot reikään ja maila ei’ aiheuttanut ongelmia?

    No tämä ko. tapahtuma otti paikkansa 17. väylällä, joten se ei päässyt sekoittamaan koko kierrosta.

    Mainittakoon vielä että 16. väylällä pelikaverini hienovaraisesti ilmoitti ’ehkä’ lyövänsä avauksensa oikealle tiheään metsään ja kyseli samalla oisko musta apua sen etsintään. Ilmoitin olevani halukas.

    Kun sitten tämä keltaisilta pelannut nuori nainen oli honöörissä blokannut pallonsa oikealle, näin parhaaksi tehdä itse saman. HUOM! Varapallot lyötiin väylälle!!! Tämä ilmoitukseksi niille nopean pelin peräänkuuluttajille, joiden mielestä toimintamme oli hidasta peliä edesauttavaa…

    No joka tapauksessa, kun tulimme pusikosta takaisin väylälle, jatkoimme varapalloilla reiän loppuun (taisi olla par – par) ja totesimme griinillä että niitä ekoja ei lasketa ku ne lyötiin tilapäisessä mielenhäiriössä.

    Eli ei, ei mennyt peli puihin moisen toiminnan johdosta.

    No just det.. =) Näinhän sen homman pitää mennäkkin =)

    Millä kentällä tämä oikein on tapahtunut ?

    Vaimoni nimittäin tunnusti erään syrjähyppynsä tapahtuneen erään kentän 17. väylän metsikössä…

    Höpönlöpön..

    Toimii!!!! Kerro mikä se kenttä on! Mä oon niin siellä!

    Tästä lähtien, kun oma avauslyöntini karkaa metsään, katson aina kysyvästi syvälle silmiin ryhmän naispuolista peluria. Eli jos, arvon leidit, huomaatte tämän sonninmulkaisun (eikä se todellakaan tule olemaan kovin huomamaton), tiedätte, mitä tarkoitan.

    Missä pelaat ??

    No niin!!!

    Nythän alkoi saada ketju eloa! Ei muuta kuin kaikki vaan porukalla pusikkoon möyryämään!!!

    Älkääkä unohtako sitä varapalloa, ettei tule jälkeenpäin sanomista.

    Nimetön

    Ja minä kun se vaan oon oikeesti ettiny niitä palloja sieltä 🙂 Ehkä johtunee myös siitä että pelikaverina on yleensä karvanen äijä tai sitten iäkkäämpi naistuuppaaja. Huono flaksi.

    Mitä olitte tehneet aikaisemmat 16 väylää ?

    Pelannut tietenkin, mailoilla, silmillä, käsin vai puhein ?

    Taitaa kuitenkin tämä ketju olla tuota viikonlopun odotusta, oikein hyvä sellainen.

    Joo viikonlopun odotusta jo torstaina =)

    Kaipa tämä on joillekkin kesälomankin odotusta… Itsellähän on vielä viikko töitä ja sitte lomalle kuukaudeksi…

    Koskaan ei ole vielä sattunut nais immeisiä omaan lähtöön mukaan eikä itse ole koskaan sattunut naisten lähtöihin mukaan, mutta eiköhän tuota vielä joskus niinkin pääse käymään… Toivottavasti…

    Hmm.. Silloin harvoin, kun pääsen Suomessa pelaamaan, tapahtuu se Etelä-Suomessa. Tunnistat minut siitä, että nyplään Savet Intim-pakkausta ykköstiillä.

    Ja nyt varoituksen sana. Viittaan tässä keskusteluun ’ilmavavoista’. On syytä varmistua siitä sonninmulkaisusta, koska osalla meistä on ihan eri tarkoitusperät metsään lyömisessä (kädettömän neekeripojan synnyttäminen). Näiden kahden erityyppisen metsäkäynnin yhdistäminen vaatii jo paljon syvempää alan harrastuneisuutta, enkä aio peräänkuuluttaa liian syvältä kumpuavaa toimintaa tässä asiassa.

    Pitääköhän jatkossa varata bägiin myös pikkuruisempia bäginsuojia??

    Olen sen verran taikauskoinen, että ympäristötekijät vaikuttaa yllättävän paljon meidän jokaisen perimään. Lukiessani tätäkin ketjua, en ole ollenkaan huolestunut tulevien sukupolvien golftaidoista, kun tuo alullepanokin on tapahtunut OUT.of paalujen katveessa. Minustakin tuli kirvesmies. Isäni kertoman mukaan sängyn alla oli kyseinen työkalu. Perhesuunnittelu 50-luvulla tapahtui pakonsanelemana. Silloin suomea rakennettiin ja kirvesmiehistä oli pulaa. Nykyään taitaa olla huipputason golffarista pulaa, kun Suomessakaan ei ole kuin yksi. Joten ei muuta kuin ’puttailemaan’

    Kait tässä on vakkari kenttää vaihdettava kun ei omaa ikää vastaavia (lähelläkään) vastapuolenedustajia ole kentällä näkyny!

    Muistakaa varistaa havut ja kävyt selästä ym. ennenkuin palaatte klubille.

    Oli kyllä heti ykköstiin esittelystä lähtien tunnelma melko lämminhenkinen. Tähän tunnelmaa neiti alkoi kohottamaan jossain seiskareiän jälkeen pikkutuhmilla jutuilla ja vihjailuilla. (esim. ’Voisitsä kattoo tekeeks mun takapuoli jotain outoo ku mä svingaan?’)

    Täytyy muuten tunnustaa ettei mulla olisi ollut pokkaa tehdä minkään näköistä fyysistä aloitetta, mutta onneks se nainen siellä loppukierroksella ymmärsi esittää asiansa niin selkein sananvalinnoin että hiukan jähmeämpikin tilanteen tajusi.

    Onko kenelläkään hyviä kenttäsuosituksia tällaiseen K-18 sauvakävelyyn?

    Nyt kyllä on jo mielenkiintoisempi viestiketju! 🙂 Valitettavasti täällä itä-Suomessa jossa pelailen sattuu liian harvoin nuorempaa nais seuraa samaan ryhmään. Tuntuu olevan melkein mummoontuvaa tämä naisjoukko golfin parissa… Metsään lyönti taktiikka kuulostaa kokeilun arvoiselta, toki se varapallo pitää muistaa!

    Jo on ketju, taitaa kesä tosiaan pistää hormonit hyrräämään kun täälläkin keskustellaan jostakin muusta kuin draivin pituudesta!

    Höpö höpö, Vakkarin tarina vaikuttaa ’urbaanilegendalta’ tai sitten päiväunelta… mutta saahan sitä aina uneksia, todellisuus on kyllä jotain muuta.

    Ja hemmetti, jos on totta… olette te miehet tosiaan helposti vietävissä.

    Miehet ovat toudellakin helposti vietävissä, mutta tämä juttu on kyllä silkkaa fuulaa…

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 70)
Vastaa aiheeseen: Himoja kentällä?

Etusivu Foorumit Yleistä Himoja kentällä?