23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Hieno alku Madeiralla?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hieno alku Madeiralla?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olihan siinä taas Karjalaisella hieno alku eli 3 birkkua alkurei’ille (lähtö kympiltä), kuten etusivullakin kerrotaan. Toisella puoliskolla onkin sitten jo 5 bogin putki päällä. Oliskohan tää sitä ’tupla tai kuitti-peliä’? Harmittaa taas, mutta toivottavasti pojat vääntävät itsensä cutista läpi.

    KL

    Samaa ihmettelin minäkin. Millaisella strategialla on Toni mahtanut pelata nuo parvitoset, joista onnistui bogit tekaisemaan….?

    Ei kai pitäisi vinoilla, itse en ole koskaan pelannut noin hyvää kierrosta noin pitkällä kentällä, tasaisemman kylläkin…

    KL- Enemmän bogeja vai?;-)

    Ei kyllä oikeesti harmittaa Tonin puolesta. Hyvä alku ja sit bogi-putki tekee homman vaikeeksi. Koko kierros +2 ja kärkeen tällä hetkellä matkaa 8 lyöntiä.

    Tuomas onkin lähtenyt n. 20 minsaa sitten lenkille. Pidetään peukkuja että peli kulkee…

    KL

    IsoPahaR kirjoitti: (23.3.2006 16:33:35)
    KL- Enemmän bogeja vai?;-)

    Juuri niin…..

    IsoPahaR kirjoitti: (23.3.2006 16:33:35)
    Tuomas onkin lähtenyt n. 20 minsaa sitten lenkille. Pidetään peukkuja että peli kulkee…

    Jep, peli kulkee – suunta vain on perin suomalainen – kaksi reikää ja kaksi bogia.

    Tämänpäiväiseen kyselyyn vastanneista 3 prosenttia on sitä mieltä, että nämä sankarimme tienaavat tänä vuonna tourilta yhteensä yli 400 000 euroa….. Tällä vauhdilla 10 000:kin tekee tiukkaa. Nytkin kyseessä on koko tourin helpoimpia kisoja. Mikko oli huonokuntoisekin tässä kisassa viimeksi seitsemäs.

    Rupeiskohan Jarmo takaisin suomalaiseksi, jos oikeen kauniisti pyydettäisiin?

    No, onneksi tänä viikonloppuna voi sentään katsella golfia – yhteensä 20 tuntia Players Championshipiä

    Nämä nykyisetkin pelurit on näemmä syytä heidätkin unohtaa, kuten heitä aikaisemminkin yrittäneet ja odotella, josko tulevaisuus toisi mukanaan ensimmäisen oikean pelurin maastamme. Sellaista ei kuitenkaan taida olla vielä horisontissa.

    Ehkä joskus? Ken elää se näkee, vai elääkö kukaan niin vanhaksi.

    Eipä ainakaan meindän Tuovisella. Tänään on paineltu sitten 15 reikää tuloksella mainus viisi 🙂 Toivotaan notta se itseruoskinta nostaa pikku pirun siähen olkapäälle ilkkumaan mitäs läksit hähäää jos eilenään olisit pelannu paremmin niin missäs olisit nyt.. perskuta näytä sille apinalle että syöt rautaa ja paskannat kettinkiä… ilon kautta

    Hieno on päätöspäivän alku Jeanilla. -5 etuysin jälkeen ja viiden lyönnin johto. Jokohan nyt selvittäis poika sössimättä lopunkin? Toisaalta, ~LampIHallituksen~ jäsenenä mulla mitään sen pelityyliä vastaan oo…

    tmv

    Eipä kaukana ollut Van de Velden sössiminen… vikalle kisan ainoa tupla ja voittomarginaali vain yksi lyönti. Voitto kuitenkin. Kun kisaa ei nähnyt, niin ei kait lyönyt veteen =)…

    Viimenen väylä on melko lyhyt, n.350m par-4, joten oliskos kuitenkin käynyt lammessa? Enpä löytänyt mistään tähän hätään karttaa, että olisin tuon varmistanut.
    Jonkinlainen viimeisen väylän kammo VdV:llä näyttäis olevan edelleen, mutta onnittelut kuitenkin.

    Ei ole lambia siinä. Mutta jyrkkää ylämäkeä kyllä. Ja bunkkereita. Ei puitakaan, mutta ehkä raffi on päässy niin pitkäksi, että palli on kadonnut. Leveyttä on vaikka muille jakaa. Tuntuu kummalta. Tai ei oikeastaan, onhan kysymys golfista.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Hieno alku Madeiralla?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Hieno alku Madeiralla?