23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

helppoa golfia…

Etusivu Foorumit Yleistä helppoa golfia…

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #190412 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Draivi hukassa, joten otin kisaan 3-puun ja tuloksena kauden paras tulos backtiiltä. Voisin veikata että niillä joilla on draiverin kanssa ongelmia, ottaisivat sponen ja avaukset onnistuisivat n. 50 prossaa paremmin kuin draiverilla. Hyvä spone vastaa keskiverto draivia, kohtuullinen spone vastaa hyvää 5-puuta ja onnistumiset paranevat. Kyllä se niin on että unohtakaa NE (HUIPPUDRAIVIT, jotka onnistuvat 1-5 kertaa/v) draiverit kotiin JOS ei ole aikaa harjoitella riittävästi. Onnistumisen ilosta on kyse ja se onnistuu helpoimmin mailoilla joilla on onnistumisprosentti parempi=onnistumisia enemmän. Parempi onnistumisprosentti-raudoilla, ottaa 1-2 numeroa pienemmän mailan ja lyö rauhallisemmin keskelle griiniä eikä hyökkää lipulle, tai jos ei VARMASTI yletä griinille, niin pelaa eteen ja kohtuullinen lähipeli ja TAAS ollaan puttaamassa PARia (joko kentän tai omaa?) Yleisin syy kierroksen epäonnistumiseen on se että yritetään liian vaikeita lyöntejä. Tottakai on hienoa yrittää kunigaslyöntejä, mutta suurin osa niistä epäonnistuu. Katsokaa (paikan päällä) kun pelimiehet pelaa, kun on hieman paha paikka, pallo pelataan joko varmaan paikkaan tai keskelle griiniä, jos on hyvä paikka hyökätään repimättä/rauhallisesti tiketille. Kokeilkaa näitä ja nauttikaa onnistumisista, niillä kenellä on kokemusta kertokaa mielipiteenne miten onnistuitte

    #519168 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    …vois kokeilla jos pääsis pelaamaan 🙁

    #519169 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Oletko pelannut koskaan kierrosta esim. neljällä mailalla?

    Arvaan että et ole. Muuten et ihmettelisi mitä nyt ihmettelet.

    Mutta minä haluankin jännitystä peliin, ja joskus todella hyviä onnistumisia, siksi 14 mailaa. Vuotuinen keskiarvoni olisi varmasti yhtä hyvä neljän mailan setillä, esim. W3, I6,SW ja putteri.

    #519170 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ME

    Niinpä, olen Sinkku kanssasi samaa mieltä. Kuitenkin tälläkin palstalla asiasta joskus ’keskustelleena’ olen huomannut että n. puolet pitävät ’draivaamista’ pelin suolana…ja turhan usein sen näkee itsekin kenttää kiertäessä, kun palloja etsitään metsistä.

    #519171 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pitäähän pelissä jännitystä olla…

    #519172 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    siis no onhan tuo ihan totta, että pitäisi osata ajatella lyönnin ’seurauksia’. mutta toisaalta kannattas miettiä,että tuohan se peliin enemmän jännitystä kun uskaltaa kokeilla.siinä pystyy mielestäni testaamaan samalla itseluottamuksensa ja sehän parantaa tulosta. peliin tuodaan juuri se jännitys kun uskalletaan yrittää jotain erikoista.

    eri asia on tietysti nämä kilpailut,sekä se että minkä tasoinen pelaaja on.ei se onnistuminen aina seiftaten tule!

    #519173 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei kai sinkku tarkoittanut, että pitäisi aina ’lypsää’ kenttä läpi vaan järkevästi ajatuksella pelaten ja joskus riskejä ottaen.

    #519174 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Mutta ette ole tainneet lyödä paljoa yli 250m driveja, kun ette näköjään tiedä mistä puututte…???

    Kyllä yksi onnistunut 300 m drivi keskelle väylää voittaa aina pari lypsämällä tehtyä keskivertoista scorea!!! Sitten tiedätte, kun olette kokeilleet! Ja onhan siinäkin fjonga ojossa, kun pääsee par 5:llä puttaamaan 2 m eagle puttia, jonka upottaa keskelle reikää! Karkkia, sanon minä!

    Jokainen saa kiksit mistä huvittaa. Minä ajan mieluummin pari tuntia Porschella kuin 4 tuntia Volkkarilla…

    #519175 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Hah, Jakke puhuu asiaa!

    Onhan se laji kuin laji, niin HIGH RISK – HIGH REWARD!!! Siitä ne kiksit tulee. Se onkin sitten eri asia, jos on pelaamassa Mikon kanssa €-kentillä ja jokainen putti maksaa 2000€ tai enemmän, mutta kun ei olla siellä, vaan kotona Punkaharjun Klubilla tuuppimassa palloa töiden jälkeen! (Pyydän Punkaharjulaisilta anteeksi vertauskuvaani)

    Itse en saa hirveästi elämyksiä rauhallisella ja veltolla tyylillä varmistetusta keskivertoisesta tuloksesta – jos saisin niin pelaisin Minigolfia!

    #519176 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lue keskustelun avaus.

    Et kai sinäkään yritä availla 300 metrisiä jos sinulla on ongelmia draiverin kanssa tai draivi kokonaan hukassa.

    Kyllä kai kaikki availee paikasta riippuen sinun lailla 250-300 metrisiä jos se toimii.

    #519177 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Luettiinkohan eri keskustelun avaus? Mun mielestä siinä puhuttiin aika paljon muustakin kuin vain siitä, että drivi ei toimi. Sehän oli vain johdanto itse asiaan, jossa keskusteltiin mm näin:

    ’Kyllä se niin on että unohtakaa NE (HUIPPUDRAIVIT, jotka onnistuvat 1-5 kertaa/v) draiverit kotiin JOS ei ole aikaa harjoitella riittävästi.

    Onnistumisen ilosta on kyse ja se onnistuu helpoimmin mailoilla joilla on onnistumisprosentti parempi=onnistumisia enemmän.

    Parempi onnistumisprosentti-raudoilla, ottaa 1-2 numeroa pienemmän mailan ja lyö rauhallisemmin keskelle griiniä eikä hyökkää lipulle, tai jos ei VARMASTI yletä griinille, niin pelaa eteen ja kohtuullinen lähipeli ja TAAS ollaan puttaamassa PARia (joko kentän tai omaa?)

    Yleisin syy kierroksen epäonnistumiseen on se että yritetään liian vaikeita lyöntejä. Tottakai on hienoa yrittää kunigaslyöntejä, mutta suurin osa niistä epäonnistuu.’

    Minä saan kiksit siitä, että lähden lyömään huippudriveja ja pelaan vaikeita lyöntejä. Onhan niissä riskinsäkin, mutta onnistumisetkin tuntuu paljon paremmilta. Kun pelaat koko rundin riskipelillä ja onnistut kaikessa, yllät sellasiin tuloksiin ja fiilareihin, mihin ei ikinä voi varman päälle pelatessa päästä! Voisinhan ehkä safety-pelillä pärjätä keskimäärin paremminkin kuin riskillä, mutta nyt joudun sitten tyytymään vain FAT- ja SM-kisoihin. On se kuitenkin aika hyvin, kun käy samalla säännöllisesti töissä… 🙂

    #519178 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eikö tässä esimerkissä tarkoiteta tilannetta jossa draiveri ei toimi?:’Kyllä se niin on että unohtakaa NE (HUIPPUDRAIVIT, jotka onnistuvat 1-5 kertaa/v) draiverit kotiin JOS ei ole aikaa harjoitella riittävästi.

    Siis JOS ei ole aikaa harjoitella niin, että draiveri toimisi.

    Näin minä keskustelun ymmärrän. Siitä ei siis ole kyse, että en hyväksy erilaisia pelitapoja.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: helppoa golfia…

Etusivu Foorumit Yleistä helppoa golfia…