23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Hankigolf

Etusivu Foorumit Yleistä Hankigolf

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moro pitkästä aikaa, Aloitinkin golfkauden vähän aiemmin kuin kuvittelin, hankigolfilla! Meikäläisen mielestä todella hauskaa talivhubaa, kun en olo hiitomiehiä. Jämin hiihtokeskukseen on tehty 9 reikäinen täysimittainen rata. Tämän olen nyt pari kertaa kiertänyt. Kysymys kuuluukin, onko eteläisessä suomessa muita hankigolfratoja? Itse en ainakaan netistä etsimällä ole löytänyt. Lunta kuitenkin vielä hetken riittää, joten olisi mukava käydä muuallakin kokeilemassa… Talven jatkoja, Akseli

    Akseli, tässä yksi linkki….

    Lue lisää: Talma Ski lumigolf

    Nimetön

    Outokummussa on myös talvi kenttä…

    Tuon linkin takana ’virtual golfer’

    Lue lisää: Talvi kenttä

    katso muistaakseni http://www.talmaski.fi, ja onhan eerikkilän urheiluopistolla myös hakkapeliitagolfilla rata. taisi olla kisatkin viikonlopulla…

    Forssassa oli viikonloppuna loistava Talvigolf-kisa ysireikäisellä kentällä. Kenttä on vielä auki ja vapaasti pelattavissa ilmoista riippuen. Katso lisätietoja linkistä.

    Lue lisää: Hakkapeliittagolf

    Peugeot Challenge Cup

    Talvi Golf 2005 kenttä tulee sijaitsemaan Linikkalanlammilla, Forssassa

    Talvi Golf 2005 tapahtuman tietopaketti

    Lumigolf – tai jäägolfkentällä golfkilpailua 26.-27.2.2005

    * Kenttä puretaan välittömästi tapahtuman jälkeen. Vain näinä päivinä on ainutlaatuinen mahdollisuus pelata talvigolfia siihen tarkoitukseen rakennetulla kentällä.

    Eli ilmeisesti kenttä ei ole jatkuvassa käytössä :-(?

    Lumigolfaika parhaimmillaan. Käykää ihmeessä Jämillä kokeilemassa ihan oikeanmittaisella kentällä pelaamista. Voittaa mennentullen simut ja jääkaappihallit. Muutenkin Jämin hiihtokeskus hiihtoputkineen ja muine palveluineen on hieno paikka.

    Punaisia palloja mukaan ja pelamaan. Kentällä kolme par 5 väylää. Pisin liki 500 m. Kolme par 3 ja 3 par nelosta. ( tää ei ole mikään mainos. Pelatuissa skineissä joutunut maksajan osaan, mutta hauskaa on ollu)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Hankigolf

Etusivu Foorumit Yleistä Hankigolf