Aihe: Hallit - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Hallit

Etusivu Foorumit Yleistä Hallit

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • OB

  Oho ! Planmeca on auki ! Aika perkeleen vastuutonta pelleilyä. Koko golfala helposti leimataan vastuuttoman toimijan vuoksi. Toivottavasti ihmiset käyttävät järkeään ?

  KL1

  Aluehallintovirasto on suuressa viisaudessaan sallinut tiettyjen sisätilojen huvi- ja virkistyskäytön. Ei siis kannata syyttää Planmecaa siitä, että siellä noudatetaan merkittävästi viisaampien ihmisten päätöksiä…

  Ei se ihan menny, niinku elokuvissa.

  Golf on mainittu asiakkaiden yleisissä kysymyksissä AVIn sivuilla termin ”sisägolfradat” alla ja ne voivat olla auki. PGA:n joku satraappi oli GoGolfin mukaan todennut yön kähmyssä lähettämässään kirjeessä, että sisäharjoitteluhallit ja -tilat golfin harjoitteluun voivat olla tämän linjauksen mukaan auki.

  Kun tuota lukee ja on lukenut myös AVIn aviisit, niin olen kyllä mieltä, että vain simulaattori-/mittari bay voi olla auki, mutta kaikki muut sisäranget pitäisi olla suljettu. Linjaus koskee ratagolfia – se on ”pienois-/minigolf”, eikä n-paikkainen range hallissa, joka vertautuu täysin kuntosaliin.

  Oman seuran halli meni pääsäännön mukaisesti kiinni ja pidän sitä oikeana menettelynä, vaikka kelien valossa kyrsiikin. Sen sijaan nämä raha-raha-raha-tahot on vitsi. – Meillä sitä, meillä tätä ja tää on sisäratagolf, vaikka kyseessä on golf-harjoittelutila – ryhmätila.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Hallit

Etusivu Foorumit Yleistä Hallit