19.–26.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][12]
KilpailuaSuomalaista

Hallit

Etusivu Foorumit Yleistä Hallit

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1332663 Ilmoita asiaton viesti
  OB

  Oho ! Planmeca on auki ! Aika perkeleen vastuutonta pelleilyä. Koko golfala helposti leimataan vastuuttoman toimijan vuoksi. Toivottavasti ihmiset käyttävät järkeään ?

  #1332665 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Aluehallintovirasto on suuressa viisaudessaan sallinut tiettyjen sisätilojen huvi- ja virkistyskäytön. Ei siis kannata syyttää Planmecaa siitä, että siellä noudatetaan merkittävästi viisaampien ihmisten päätöksiä…

  #1332801 Ilmoita asiaton viesti

  Ei se ihan menny, niinku elokuvissa.

  Golf on mainittu asiakkaiden yleisissä kysymyksissä AVIn sivuilla termin ”sisägolfradat” alla ja ne voivat olla auki. PGA:n joku satraappi oli GoGolfin mukaan todennut yön kähmyssä lähettämässään kirjeessä, että sisäharjoitteluhallit ja -tilat golfin harjoitteluun voivat olla tämän linjauksen mukaan auki.

  Kun tuota lukee ja on lukenut myös AVIn aviisit, niin olen kyllä mieltä, että vain simulaattori-/mittari bay voi olla auki, mutta kaikki muut sisäranget pitäisi olla suljettu. Linjaus koskee ratagolfia – se on ”pienois-/minigolf”, eikä n-paikkainen range hallissa, joka vertautuu täysin kuntosaliin.

  Oman seuran halli meni pääsäännön mukaisesti kiinni ja pidän sitä oikeana menettelynä, vaikka kelien valossa kyrsiikin. Sen sijaan nämä raha-raha-raha-tahot on vitsi. – Meillä sitä, meillä tätä ja tää on sisäratagolf, vaikka kyseessä on golf-harjoittelutila – ryhmätila.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Hallit