21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista

H-linnaan pelaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä H-linnaan pelaamaan

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178691 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  niin, tarkoituksena olisi mennä ensi vkonloppuna linnaan vierailemaan; ja ilmeisesti aulanko on ainoana paikkana auki. mutta kyseessä lienee 9reikäinen kenttä, joten ei paljoa kiinnostaisi kommentteja paikasta? ja muita suositeltavia vaihtoehtoja linnan lähistöllä?

  #344211 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Niin, Linnagolf taisikin mennä jo kiinni. Tawastin kenttä lienee vielä auki. Sinne pääset vain lauantaina. Jos valinta jää 9-reikäisten eli Aulangon ja Hattulan välille – mene Hattulaan, voit tavata jopa legendaarisen A.Barckin. Lisäksi voit onnitella itseäsi, jos satut pelaamaan tasoitukseesi.

  #344212 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Vaikka A.Barck on epäilemättä legendaarinen, niin väittäisin vanhan Aulangon kentän olevan silti legendaarisempi. Sinne, kuuluu yleissivistykseen. Tosin eiköhän Tawastiinkin pääse sunnuntaina GF-pelaaja ihan mainiosti tähän aikaan kaudesta, ainakin kannattaa kysyä cadarilta (vaikka griinit lieneekin jo hiekoitetut)

  #344213 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Hämeenlinnassa on kuus ysiä. Ja ensi vuonna kaksi lisää.

  Ainakin kaksi yseistä on jo kiinni, Linna nimittäin suljettiin maanantaina. Aulankon sekä Tawastin ulos-sisään tilannetta en tiedä. Huhuja Tawastin sulkemisesta oon kuullut. Aulanko o yleensä hyvissä ajoin sulettu. Varmaa tietoa tämänhetkisestä tilanteesta minulla ei ole. Kirjoitan kuitenkin. Ninku aina =)

  Pipola ysi (se vaikein) on auki kuun loppuun, tosin säävarauksella luulisin. Caddiemaster on auki klo 16een asti.

  #344214 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Siis kyllähän on niin, että Aulangon 9 reikänen on mainio kenttä, voihan tuon kiertää kahteen kertaan niin tulee reikiä tarpeeksi. Juuri tänään sen kiersin ja kenttä oli loistavassa kunnossa.

  #344215 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä Tawastin pitäisi olla auki viikonloppuna. Kuntokin ihan kohtuullinen. Ja melkeinpä arvelen, että tähän aikaan vuodesta sunnuntain jäsenrajoitustakin voidaan soveltaa…

  #344216 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tawast Golf auki lumentuloon saakka, griinit tosin rei’itetty viime viikolla. Aulanko myös auki, greenit rei’itetään perjantaina. Mutta Aulangon pitkä miinus syksyllä on miljoonat vaahteranlehdet, kierroksella menee tolkuttomasti aikaa pallojen etsimiseen jopa keskeltä väylää!

  Eli jos noiden väliltä pitäisi valita niin suosittelen Tawastia.

  Hattulasta ei faktatietoa, mutta tuskin kentän kunto ainakaan on noussut kesän joskus jopa surkeasta kunnosta…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: H-linnaan pelaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä H-linnaan pelaamaan