23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Grippien tilaus isommissa erissä

Etusivu Foorumit Välineet Grippien tilaus isommissa erissä

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hei, arvovaltaiset kanssalätkijät!

    Onko teistä kukaan tilannut grippejä isompaa erää? onko tällainen edes mahdollista? Tuntuu että valmistajien sivuilla ohjataan vain jälleenmyyjien omille sivuille jne.
    Eli kysymys pähkinänkuoressa, mistä saisin tilattua järkevään hintaan esim. Golf Priden tour velvet midsize grippejä 40-50 kpl?
    En ole laittamassa mitään bisnestä pystyyn, tykkään vaan näperrellä kaikkea, ja omien grippien vaihdon onnistuttua tuli luvattua lähipiirin golfporukalle, että voisin vaihtaa heidänkin gripit.

    Kokeileppa EBay

    En tiedä onko aihe vielä ajankohtainen, mutta googletapa ”golf club grips”. Sieltä toimittajia löytyy pilvin pimein. Kannattaa pitätyä EU alueen toimittajissa, niin ei tarvitse maksaa tulleja ja alv:ia. Hinnat ovat korkeampia kuin US:ssa, mutta todella säästää alvit ja tullit ja toimituskin maksaa vähemmän. Itse viimeksi ostin firmasta http://www.adoregolfgrips.com. Hinnat olivat mielestäni kohtuullisia.

    #1090484 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos,

    Kyllä aihe on edelleen relevantti. Tässä Ensiviikolla olisi tarkoitus tilailla uudet gripit. Tuttu tilasi Alibabasta gripit, oli ihan naurettavan halvat, oisko ollu 30€ 13kpl. Onko aasia grippien laadusta mitään kokemuksia?

    #1090665 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Semmoinen ilmoitus että jos tilaa ison kasan grippejä niin ne voi napsahtaa tulliin ja sen jälkeen maksat alvit ja tullit. Itselläni on käynyt niin joten tiedän mistä kirjoitin. Yli 22 euron tilauksista pitää maksaa alvit jos tilaa eu:n ulkopuolelta, eli vaikka alibabalta Kiinasta. Ite tilaan muualta pikkuerissä, joten tullia ei kiinnosta pehmeät pikkupaketit. Itse en tilaa alibabalta. Mutta ulkomailta joka tapauksessa. Gripit ovat samaa laatua mitä proshopit myyvät. Tuttu osti gripin putteriin(suoerstroke) proshopista, pakkausmuoveissa luki made in China.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Grippien tilaus isommissa erissä

Etusivu Foorumit Välineet Grippien tilaus isommissa erissä