11.–18.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][10]
KilpailuaSuomalaista

Gran Canarian golf-kentät; kokemuksia?

Etusivu Foorumit Matkailu Gran Canarian golf-kentät; kokemuksia?

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632278 Ilmoita asiaton viesti
  IXC

  Lähdössä Gran Canarialle Joulun viettoon ja tarkoitus junnun kanssa muutama golf-kierros pelata. Kenelläkään kokemuksia erityisesti seuraavista kentistä: Anfi Tauro, Salobre, Meloneras, Maspalomas? GF-hinnat sesonkiaikaan melko suolaisia, kannattaako ostaa matkatoimiston (Finnmatkat) kautta vai varaukset suoraan klubeilta?

  #637429 Ilmoita asiaton viesti

  Juurikin Gran Canarialta tässä kirjoittelen… kävin eilen pelaamassa Enspanjan vanhimman golfseuran Real Club de golf Las Palmasin kentän. Näkymät ja maisemat olivat melkein kauneimmat pelaamistani kentistä, kentän layout ja kenttä itsessään suoraan sanottuna huono. Ahtaaseen tilaan ängetty, sekava kenttä ja reilusti yli puolet lähestymistä griineille tehtiin niin paljon ylöspäin, että lipun paikkaa ei nähnyt. Klubin miljöö (mikä on sanomattakin selvää) taas huokui historiaa.

  Tänään ajeleskelin saaren eteläpuolella ja kävin tsekkaamassa miltä näyttivät Anfi Tauro ja Salobre. Molemmat näyttivät hyviltä, tarkemmin sanottuna Anfi Tauro näytti suoraan sanottuna ihan mahtavalta! Huomenna olisi tarkoitus se pelata, joten kommentoin kokemuksiani myöhemmin lisää.

  Varauspolitiikasta sen verran, että hotelleilla on parhaat diilit kentille, eli jos ei ole väliä minä päivänä pelaa minkäkin kentän, niin kannattaa odottaa tiiaikojen varaamista paikan päälle. Jos Finnmatkojen kautta varaa, täytyy green feet maksaa etukäteen luottokortilla ja varatuista ajoista täytyy sitten pitää kiinni. Paikan päällä voit hotellin pyytää hotellin respaa tekemään varauksen puolestasi ja pelaaminen maksetaan vasta paikan päällä. Hotelleilla on vielä parammat diilit kenttien kanssa ja alennus tulee suoraan sinun eduksesi.

  #637430 Ilmoita asiaton viesti

  Joku vuosi sitten pelasin Salobren kentän ja ainakin minua häiritsi se, että väylät leikattiin vasta iltapäivällä ja aamulla lähtiessä sai lyödä semi-raffista ja jopa väylältä sai palloa etsiä.
  Toivottavasti ovat muuttaneet työrytmiään, sillä hinta/laatu ei niillä väylillä ollut paikallaan.
  Muuten erittäin mukava kenttä. Tuo Anfi Tauro oli mukavampi kokemus, vaikka olikin silloin vain 9 väylää. Hyvät lomat !

  #637431 Ilmoita asiaton viesti

  Hei

  Olen itsekin lähdössä perheen kanssa joulun viettoon sinne ja perheen ainoana golffarina mietiskelen pelaamista ylipäätään. Hinnat ovat todellakin nostettu tuolle ajalle ja alkaa olla siinä rajoilla. Kyselin itse suoraan ja esim. Salobre golf ja Anfi Tauro molemmilla on 4:n gf nippu hieman jo halvemmalla kpl hinnalla. Ja näitä kenttiä on ainakin jonkin verran kehuttu verrattuna Maspalomaksen kenttään.

  #637432 Ilmoita asiaton viesti

  Paljonko ne greenfeet siellä nykyään ovat? Aikoinaan, kun olin siellä, Maspalomas oli 60€ ja Salobre 80€, mutta siitä on aikaa.

  #637433 Ilmoita asiaton viesti

  green feet jouluna: anfi tauro 103e, maspalomas 99e, meloneras 104e, salobre 116e. http://www.golfholidaysonline.com/green_fees_grancanaria.html

  #637434 Ilmoita asiaton viesti

  Kanarian greenfee-hinnoissa on puolet liikaa, että kiinnostaisi.

  #637435 Ilmoita asiaton viesti
  IXC

  kiitoksia kaikille keskusteluun osallistuneille – odottelen vielä kiinnostuneena Japa the Lapa’ n kommentteja pelaamistaan kentistä…

  #637436 Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Muutama vuosi sitten pelasin siellä Salobren, El Cortijon ja Anfi Tauron par3 -kentän aloittelevan vaimokkeen kanssa. Salobre on ihan ok, hinta on vaan aika kova, mutta lomallahan siellä ollaan. El Cortijo oli yllättävän hyvä, etuysi jopa tosi hyvä ja selkeä. Takaysillä oli pari kikkailua, muttei mitään ihan älyttömyyksiä. Siellä GF maksoi (joulukuun puolivälin nurkilla) siihen aikaan muistaakseni 70€, Salobre oli yli 100€ jo silloin. El Cortijo on lähellä Las Palmasia, joten sinne on vähän matkaa, ehkä siksikin GF on edullisempi. Ruuhkaa siellä ei todellakaan silloin ollut, vaikka mm. salobressa kenttä oli ihan täynnä.

  Anfi Tauron pitch&putt kenttä oli tosi hienosti tehty ja täysimittainen kenttä oli silloin rakenteilla. Se näytti hyvältä jo keskeneräisenä ja kuvissa vielä paremmalta, se kannattaa kokeilla ja kertoa sitten täällä miltä se maistui 🙂

  Meloneraksen kenttä oli myös silloin lähes valmis ja se näytti järkevältä kentältä, testaa sekin, se on ihan siinä turistialueen keskellä käytännössä.

  #637437 Ilmoita asiaton viesti

  Anfi Tauro Golf on sitten pirun hieno kenttä. Maisemat mahtavia, sillä kenttä sijoittuu solaan ja sen rinteille. Ja kenttä on upean näköinen ihan ulkopuolisenkin silmin.

  En voi muuta kuin kehua: väylät edustavat nykyaikaista kenttäsuunnittelua, layout on selkeä, kaikki esteet näkyvät ja väylät ovat pelillisesti hyviä. Sen lisäksi ne olivat erittäin hyvässä kunnossa, griinejä myöden. Kenttä on ns. Arizona-tyyppinen, eli raffia ei ole ollenkaan, vaan hiekka-alue alkaa heti väylän reunalta. Pallo löytyy helposti ja se pelataan ’as it lies’. Tämä seikka, sekä se että keltaiset tiit olivat viety todella eteen, tekivät kentästä aika helpon. Mutta tii-paikkoja taisi olla enemmän kuin perinteiset neljä, joten kyllä tiiboxin valinnalla kentälle mittaa saa.

  Kentällä on myynnissä ns. ’twilight green fee’ joka alkoi klo 15 (vaihtelee vuodenajan mukaan). Varasin tii-ajan samana päivänä puolen päivän aikaan (sunnuntai) kello kolmeksi ja hinta oli 52 € + auto 10 €. Pimeä iski klo 18:30 joten hyvin ehti kiertää kentän valoisassa. Samassa ryhmässä oli pari muutakin. Eli kannattaa hyödyntää ilta-aikatarjousta. Autoa on melkein pakko käyttää, sillä siirtymät on pitkiä ja välillä noustaa todella korkealle vuoren rinteelle.

  Kentän kotisivut on aika persiistä ja sieltä ei ikävä kyllä löydy hyviä kuvia kentästä. Täytyy kattoo jos jossain vaiheessa jaksais kikkailla niitä tänne. Mutta parhaiten sen näkee kun menee sinne pelaamaan 🙂

  #637438 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos kertomuksesta. Eikö ole niinkin, että kenttä on tosi lähellä Puerto Ricon keskustaa jossa hotellimme on? Tuo on myös hyvä vinkki varata ’ilta-aika’. Olen mailitse varannut kyllä jo aamulähdön. Hintaa sille kertyi autoineen ja mailoineen 134€, lisäksi he haluat pantin 50€ mailoista. Koska pelaan vain 1-2 kierrosta en ota omia mailoja mukaan. Kiitos vielä kentän kehuista, valitsikin AnfiTauron kuvausten perusteella, vaikka kentän omat sivut on tosiaankin persiistä 🙂 Pystyykö siis väylän ulkopuolelta lyömään hyvin..?

  #1265629 Ilmoita asiaton viesti

  Hei, Olemme paremman puoliskoni kanssa lähdössä marraskuussa 5.-12.11.2018 Puerto Ricoon Gran Canarialle. Onko tässä 10 vuoden aikana mielipiteet muuttunut golffaamisesta tuolla? Mistä saa green feet halvalla? Onko kenttäsuosituksia nykyaikaan, kun tämä keskustelu tosiaan jo ikääntynyt. Myös peliseuraa etsin, koska puoliso ei jaksa pelata niin paljon kuin minä 🙂

  #1269030 Ilmoita asiaton viesti

  Itse olen varannut kahden viikon loman Maspalomakseen (Gran Canaria) tammikuun puoliväliin. Tarkoitukseni on kiertää muutama kierros omilla mailoilla. Pääosa ketjun sinänsä hyvistä tiedoista ja kenttäkokemuksista on vuodelta 2008, eli yli 10 v vanhoja.
  Voisikohan täältä saada tuoreempia kokemuksia ja vinkkejä. Kenttien laadusta jo mielikuvan saikin, mutta lähtöaikojen varaus on luku sinänsä. Twilight aikoja eräillä kentillä myydään suurpiirteisesti heti iltapäivällä kun normaalivarausten lähtöajat ovat loppuneet (usein tunti ennnen virallista twilight aikaa). Yleensä tämä periaate näyttää koskevan kenttiä, jotka eivät ole täyteen myytyjä.
  Kiitos jo etukäteen.

  #1269066 Ilmoita asiaton viesti

  Kyseiset kentät on tullut pelattua useampana jouluna. Hinta taso on kova mutta joilakin hotelleilla on parempia gf hintoja. Itse pidän erityiseti Anfista. Kunto on hyvä layout hoeno joskin auto on suositeltava. Meloneras on myös upea. Se on arempi tuulille ja Joulun aikaan greenit on viritetty Rafa Cabrera-Bellolle 😉. Hän on ollut parina viimevuonna siellä harjoittelemassa Joulun aikoihin sillä hän on kentän jäsen. Salobren kentistä Sur on miellyttävämpi ja jos kanttia ja palloja riittää niin Norte on kokemus. Vähiiten sykähdyttävä on Maspalomas. Viime vuonna se oli myös yksi kalleimista lienee helpon sijaitinsa vuoksi. Sijaiti ja se että se on helposti käveltävissä on parasta tällä kentällä. Oma rankinon 1.Anfi 2. Meloneras 3. Salobre Sur 4. Salobre Norte ja 5. Maspalomas. Viimevuonna korkean hintatason myötä kentillä oli hyvin tilaa.

  #1269100 Ilmoita asiaton viesti

  JuPRi kirjoitti erinomaisen ja ajantasaisen kuvauksen Maspalomasin alueen kentistä. Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Vielä minua kiinnostaisi pari muuta asiaa.
  Nettikaupoista löytyy tarjouksia yhdelle tai useammalle kierrokselle, hintaero ei ollut merkittävä mutta muutama prosentti siellä oli. Ajanvaraus oli mukana, mutta miten asia toimii ihan paikan päällä lähinnä twilight aikoja varatessa.

  Sitten Las Palmasin lähellä on kaksi kenttää El Cortijo ja Real Club toiseen niistä tarjottiin jopa päivägreenfeetä.

  Liikunta on keskeinen osa Golfpeliäni, pitkät siirtymät pakottavat auton käyttöön, korkeuserot eivät niinkään pahasti haittaa. Kehnoin yhdistelmä on suuri korkeusero pitkällä siirtymällä, siinä sää autopelaajien jalkoihin, vaikka kuinka yrittäisi.
  Salobren uusi ja AnfiTauro ovat kait kenttiä, joissa auto on tarpeen, myös kuntoliikkujille.

  #1269142 Ilmoita asiaton viesti

  Viime Jouluna twilight aikoja sai hyvin paikanpäällä. Anfin henkilökunta tuli tutuksi ja hinnat sekä ajat jousti. Pääsin twilight hinnoilla aikaisemmin jos tilaa oli. Olen kiertänyt sekä Anfin että Salobren jalan. Onnistuu kyllä nousuja on ja muutamat siirtymät Anfilla ovt todella pitkät. Primetime aikoina jalan ei välttämättä pääse menemään twilight kyllä onnistuu. 2012 tilanne oli toinen kun hinnat oli maltillisemmat niin ajat täytyi varata etukäteen. Viimevuonna vain Melonerakselle tein ennakkovarauksen, muutoin soitin edellisenä päivänä tai menin kentälle ja kysyin seuraavaa vapaata aikaa. Ps. Ensimmäinen kierros Anfilla menee maisemien ihailuun ja kuvien ottamiseen. Toinen kierros pelaamiseen. Muutama alamäki väylä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden jopa yli 300m draiveihin 😊

  #1270057 Ilmoita asiaton viesti

  Anfi Tauro vaatii auton, vaikka kestävyyskunto olisi hyvä. Kyllä sen kerran kiertää kävellen, mutta muutama päivä putkeen vie mehut. Meloneras tässä suhteessa mukavampi. Se on enemmän omaan makuun myös merellisten maisemien puolesta.

  Kokemuksia GC:n kentistä https://golfpiste.com/forum/aihe/mihin-gran-canarialla-pelaamaan/page/2/

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Gran Canarian golf-kentät; kokemuksia?