28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

golfpisteen swingit

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu golfpisteen swingit

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Käykää katsomassa paksupekan sivut ja sieltä kauhukabinetti.Omalla vastuulla:) Niin ja ainakin mun swingistä kritiikki ja kehittämis ehdotukset ovat tervetulleita! Kiitos ja kumarrus paksupekalle sivuista! Lue lisää: kauhukabinetti

  Mikäli haluatte omia swingejänne muiden retosteltaviksi, niin voitte lähetellä niitä osoitteeseen swingit (at) paksupekka.com.

  …paksulle

  täähän on mielenkiintoinen idea. Voi tarkastella viestien sisältöjen ja swingin välistä suhdetta.

  eipä oo kameraa, onneks.

  Juu niitä kehittämisehdotuksia svingistäsi. Hieman hankala oli tietysti tuosta filmipätkästä varmuudella mitään sanoa, kun svingin hidastamiseenkin joutui rämpyttämään pause-nappulaa, eikä siltikään hidastus onnistunut ihan niinkuin piti. Mutta asiaan…

  Kannattaa konsultoida vielä ehkä pron apua, eikä pelkästään luottaa palstalaisten vinkkeihin, mutta nämä asiat pistivät hieman silmään:

  -Alkuasento näyttää aika pystyltä. Pieniä vartalonkulmien muutoksia voisi tehdä jos haluaisi. Ei kuitenkaan välttämätöntä

  – Backswingin yläosassa paino näytti jakautuvan myös aika vahvasti vasemmalle jalalle.

  -Näytti että maila olisi tullut ulkoa sisälle. Voisin lyödä vetoa että lyöt feidiä/slaissia.

  – Osumahetkellä osuma-alue on aika ahdas. Näyttää että lantio karkaisi alta pois.

  Kiitoksia, tästä se lähtee.

  Juu, osumahetkellä lantio on jo menossa:)Mitähän haittaa siitä on?

  Hauska juttu kun käyn noissa valmennus hommissa niin pro on melkein suositellut pystympää alkuasentoa;)

  Ja siitä painosta.Etenkin draiveissa paino tuppaa jäämään eteen, sen eteen teen töitä joka viikko.

  Paljosta lyödään vetoa?1000€?2000€?

  Lyön satavarmaa drawta, joka tosin välillä on aika lähellä hukkia:)

  Kuvailen vähän uudempaa materiaalia kun pääsen halliin.Saas nähdä mitä on muuttunut..

  siis nuo pätkät on 2003 alusta…

  Mä näkisin backteen swingin tulevan sisältä hidastuksesta katsoen nimittäin.

  Minusta swingisi näytti kaikista sulavimmalta. Siinä ei ollut mitään repimistä eikä nykimistä mihinkään suuntaa, tasapainoinen suoritus. Kuitenkin noin pitkäksi kaveriksi sinun pitäisi kumartua enemmän pallon päälle. Rautalyönnissä kädet ovat liian lähellä reisiä niin alkuasennossa kuin osuman aikaan, ahdasta on joka suhteessa (näyttää hukilta). Draivissa näyttäisi ettei paino ole kunnolla pallon takana osumahetkellä, vaan liikaa vasemmalla jalalla. Paino on vasemman jalan ulkosyrjällä lyönnin lopussa. Arvaisin että välillä draivi karkaa taivaisiin, jyrkästä tulokulmasta johtuen.

  Noloa on tuupparin arvostella singeliä, mutta ittepähän pyysit 😉

  Nyt ollaan samalla aaltopituudella.Juuri noihin edellä mainitsemisiin virheisiin olen yrittänyt keskittyä, ja niistä päästä eroon.Tuo painon siirtyminen vasemmalle tuottaa eniten ongelmia.

  Käsien paikkaa ihmettelin itsekin, en itseasiassa tiedä miten ne nykyään ovat…

  Otanpa uutta videota ja pistän pienemmät housut jalkaan:)Saattaa tuo ahtaus hieman korostua kun sattu reilummat housut jalkaan:)

  Heitin paksikselle uunituoreet svingikuvat reissusta, ne on varmaan kohta (vielä tänään?) nähtävillä. Joten ei muuta ku parjaamaan…

  Tetsan mukavan ’talviset’ swingit lisätty

  Kivat divotit lähtee!

  Eipä tuossa paljon virheitä näy, ainakaan mun silmään;)

  Tuossa draivikuvassa vasen jalka on hyvin suorana osumassa ja kädetkin näyttävät olevan vähintäänkin hyvässä asennossa.Ainot mikä mua häiritsee on tuo pienoinen varpaille nousu.Sekin on vaan enemmän kosmeettista haittaa.Oletko itse huomannut että saattaisit joskus varvistaa?

  Vai onko mulla silmissä vikaa?;)Niin ja kuittaahan takasi… 🙂

  Joo toi varvistaminen… Tapahtuu draiverilla tahdon alaisesti jos pitää saada hiukan lisää umpfia palloon. Tossa draivissa piti kantaa bunkkeri jonka takareuna oli noin 240 metrin päässä( +5 metriä pelivaraa). Jos katsot sitä rauta 8 svingiä, niin siinä paino tulee vasemmalle kantapäälle, ja svingi on muutenkin enemmän ’hallinnassa’ siinä kun tarkkuus ajaa pituuden yli.

  Tohon sun svingiin ei mulla ole paljon mitään sanottavaa. Hyvänoloinen tempo ja helposti toistettavan näköinen svingi. Mitä sun svingin mekaniikkaan tulee, niin en lähde sanomaan mitään. Sitä varten on proita… :o)

  Ok, jotain tuon tapaista vähän ajattelinkin 🙂

  btw, pääsitkö bunkan yli?

  Joo kyllä se yli siitä meni.

  Ei ollut kyllä tällä kertaa riskin arvoinen lyönti, toi oli noin 310 metrinen par4, jonka ois ihan yhtä hyvin voinut avata raudalla, mutta birkku villkkui silmissä. Ja lippu oli oikealla edessä bunkkerin takana –> väylän vasen (eli siis bunkkerin suojaama) puoli oli parempi. (Ja ei, en pudottanut birkkua, vaikka löin hyvän pitchin jotain 40 metristä noin 2,5 metriin… stana)

  Backteen tuoreemmat swingit lisätty.

  Samoin simukisan jumbofinaalin urheat, eli Hole In Ten, B_eagle, CH-1, JKO, Näprääjä, PoodriHoo ja Golflady

  Kiitokset jälleeen kerran!

  Kaikkea sitä swingissä muuttuukin vuoden aikana…..huh huh…….

  Akson uusin video julkaistu.

  Kauhukabinettiin vaihteeksi lisätty swingejä.

  Nyt on tarjolla kauhistuttavaa kamaa. Howell lähetti videopätkän bunkkalyönnistään Royal St. Georgesin 4. väylän bunkasta. Bunkka on sen verran hurja, että suosittelen heikkohermoisia jättämään katsomisen väliin.

  ’Lipan korkeus pohjalta on jossain neljässä metrissä ja senkin jälkeen on vielä raffia ennen väylää aika lailla’ toteaa komean noston suorittaja Howell!

  Lue lisää: Kauhukabinetti

  millä ohjelmalla noi videot pyörii?

  ts

  Pyörii esim mediaplayerillä kun tallennat ensin vaikka tempiin ja avaat sieltä. Mulla ainakaan ei auennut suoraan linkistä

  pjs

  Satuinpa katsomaan Kobon lyönnin. Pika-analyysiä:

  – stanssi näyttää liian leveältä (10 cm pois?)

  – näyttäisi siltä että gripissä oikea käsi on kietynyt liikaa vasemmalle .. onkohan kämmen kohteen suuntaan (eikä matto-linjalla)?

  – vasemman jalan vasen reuna nousee backswingissä, johtunee liian leveästä stanssista backswingin pituuteen verrattuna?

  – mailan pää osoittaa vasempaan hartiaan tai jopa vähän yli. Normaalisti kai ainakin miehillä tuo voisi olla stanssin keskellä tai hitusen vasemmalle.

  pjs

  Pari huomiota Henkan lyönnistä.

  Sivusta näytti aika hyvältä, mutta tuli vähän fiilis että kroppa olisi ’kuollut’ lyönnissä; vähän liikettä backswingissä ja muuten vaikuttaisi että liikkuisi vasta osuman jälkeen suht. hienoon loppuasentoon. Eli vähän epäilyttää että tuossa on vähän liikaa käsillä junttausta.

  Takaa näytti vähän huolesuttavammalta. Backswingissä oikea jalka näytti olevan tikkusuorana, vaikka oikeastaanhan sen pitäisi olla (ylhäältä katsottuna) kääntynyt enemmän kellonsuuntaan, ja polvesta taittunut hiukan, niin että vyönsolki osoittelee esim. 45 astetta pois lyöntilinjasta.

  Grippi, stanssi ym. vaikuttivat juuri sellaisilta millaisia niiden oman vajavaisen käsitykseni mukaan pitäisikin olla :). Takaa katsottaessa tuli kyllä vähän sellainen tutina (voi johtua kuvakulmastakin toki) että etäisyyttä palloon voisi olla enemmänkin.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
Vastaa aiheeseen: golfpisteen swingit

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu golfpisteen swingit