16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfostoksille nettiin…mutta mihin?

Etusivu Foorumit Yleistä Golfostoksille nettiin…mutta mihin?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ahkerana netin käyttäjänä olen pannut merkille, että Suomen maan golfshopit ovat unohtaneet Internetin käytön mailamyynnissä aika täysin. Luulisi, että nyt kun yhteydet ovat järkihinnoissa ja netistä löytyy loistavia golfsivustoja (esim. http://www.golfreview.com) että välinekauppiaat ymmärtäisivät ’netin voiman’ tässä asiassa. Golfvälineitähän ei pitäisi ostaa testaamatta, mutta kun hyvä tarjous sattuu kohdalle tai jos on voinut testailla esimerkiksi kaverin mailoilla, niin mikä sen kätevämpää kuin pistää tilaus vetämään omalta koneelta (varsinkin jos asuu kehä-3:n ulkopuolella, kuten allekirjoittanut). Ne harvat liikkeet, jotka ovat nettisivut tehneet tai antaneet tehtäväksi, eivät vaivaudu päivittämään niitä kovinkaan usein. Esimerkiksi paljon kehutun Nevada Bobin nettisivujen ’tarjoukset’ alkaa käydä jo vitsistä, kun samat pallot ja bägit ovat olleet tarjouksessa jo pitkälti toista vuotta 🙂 Poikkeuksia tietysti on: esim. Diswest, joilla sivut päivitetään sentään noin kerran kuussa (mikä sekään ei kyllä ole mikään huima tahti). Kuulisin mielellään myös muiden kommentteja asiasta, ja eri mieltäkin saa olla. Otan mieluusti vastaan myös linkkivinkkejä liikkeiden sivuille. Lopuksi vielä muutama linkki niille, jotka eivät ole golfkauppojen nettisivuille löytäneet. Suomi: Savonlinnan Golfshop: http://www.golfshopsavonlinna.fi/
 Nevada Bob’s: http://www.golfkauppa.com
 Diswest: http://www.diswest.fi
 Välinearvosteluja englanniksi: http://www.golfreview.com
 http://www.golfclubreview.com
 http://www.rankmark.com
 Hyvää harjoituskautta kaikille välineistä riippumatta!

    tässä yksi suomalainen linkki…

    Hei,
    Mä ostan kirjat, levyt yms massatuotteet netistä, samoin voisin ajatella ostavan myös palloja, mutta mailat, kengät hanskat. Kyllä ne ostetaan kaupasta.

    Kerrot olevasi kehä kolmisen ulkopuolelta. Jos siellä on golf-kenttiä niin siellä luultavasti on myös pro-shoppeja. Osta mailasi niistä, tai niitäkään ei enää kohta ole.

    siis tässä…

    http://www.golfcorner.fi

    yksi hyvä osoite josta löytyy kaikki uutuudet ja vanhemmat mallit vähän halvemmalla on…
    Ainoa haitta on , että kamat tulevat jenkeistä joten
    tulllit ja suomen alvi nostvat hinnat melkein samalle tasolle kuin suomen kaupoissa.

    Lue lisää: http://www.edwinwatts.com

    Uusi saitti tulossa…
    http://www.proshoppi.com/

    Lue lisää: http://www.proshoppi.com/

    Onneksi on olemassa hyviä golf-liikkeitä ja pro-shoppeja, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Tämä Antin esille tuoma ’nettikauppa’, no joo….

    Ettei vain olisi oma lehmä ojassa…

    Itse olen asioinut tässä proshop-liikkeessä ja sain ihan hyvää ja asiantuntevaa palvelusta.

    Sen pohjalta suosittelen.

    Olen ostanut mailat ja varusteet proshopista mahdollisimman läheltä. Hyvää palvelua sain ainakin Lahden Golfin ja Messilä Golfin proshopeista. Testaaminen onnistui useammalla mallilla, myyjän neuvot olivat hyviä ja hinta ok. Ongelmien ilmetessä asioiden hoito on paljon helpompaa paikanpäällä kasvotusten myyjän kanssa. Ongelmien hoitaminen ’intterinetissä’ voi olla aika vaikeaa…em. paikoissa kaikki on hoitunut ongelmitta 🙂

    Toi golfcorner.fi on mielestäni hyvä ja edullinen nettikauppa Suomessa. Sen sivuja päivitetään melkein joka viikko ja tuotteet sekä hinnat ovat varsin kilpailukykyiset. (ps. eikä tod. ole oma lehmä ainakaan missään ojassa!).

    Lue lisää: http://www.colfcorner.fi

    tosiaan jenkeistähän halvimmat vehkeet saa ja valikoimatkin ovat ihan ylivertaiset. mutta euroopassakin on joitain nettikauppaa harrastavia golfmyyjiä. tällaisen löysin:

    http://www.onlinegolf.co.uk/

    josta toimitus 20 puntaa suomeen. näköjään hinnat ovat silti n. 50% korkeampia jenkkeihin verrattuna. halvempaa siellä kyllä on kuin suomessa. on noita mailoja pirun kiva katsella netissä, mutten kuitenkaan lähtisi sieltä ostelemaan.

    terkkuja.

    jtr

    Kerrot, Kari Oksanen, että nettiostosten päälle tulee tullit ja alvit. Alvin kaikki osaa laskea, mutta kuinka paljon tulee tulleja & rahteja ? Voisko joku antaa esimerkin.

    Asia kiinnostaa sillä netistä löytyy esim. Hippo giants
    draiveri 650mk ja Suomessa liikkeen talvitarjous on 2000 mk. Onko ylipäätään kukaan ostanut nettikaupasta mailoja ?

    olen ostanut jenkeistä aiemmin muuta kuin golfkamaa mutta kyselin sitakin (golf) aikoinaan ja muistaakseni tulli oli 2,5% kauppahinnasta(+rahdit). tahan summaan viela alvi paalle niin ollaan aika lahella totuutta. ups:n rahdeilla on kylla suomeen jostain syysta pituusrajoitus, muistaakseni raudat alittivat rajan, mutta taas puumailojen kuskaaminen sielta oli huomattavasti kalliimpaa. itse olen menossa kaymaan jenkkeihin ja onneksi siten valtan tullit ja alvit ja muut turhat maksut….

    Kyllä se on nettikauppa joka kannattaa! Ainakin kuluttajalle. Itse olen ostanut nykyiset mailani, putteria lukuunottamatta, netistä ja olen säästänyt vähintään 50% kotimaan hintoihin verrattuna. Mailat on tuotu kotiovelle viikossa eikä mitään ongelmia ole ollut. Puumailat tuotatin P-Amerikasta ja raudat UK:sta (aiemmin mainittu onlinegolf.co.uk).

    Netissä myydään viime vuotiset (tai vanhemmat) mallit monesti erittäin edullisesti. Jos siis suostuu pelaamaan ns. vanhalla mallilla säästää helposti huomattavankin summan rahaa.

    Uutuudet ovat kaikkialla aika lailla samanhintaisia. Ehkä sillä varauksella, että hinta on jenkeissä sama taaloina kuin UK:ssa puntina. Myöskään ihan huippumerkkejä (Callaway, Ping, Taylor Made…) ei taida saada netistä juurikaan regulaari kaupan hintoja halvemmalla.

    Mielestäni netti soveltuukin nimenomaan tarjousten metsästykseen. Jenkkiläisistä kaupoista löytyy houkuttelevia tarjouksia joka ’kulman’ takaa. Esim golfdiscount.com myy Maxflin Revolution rautoja hintaan 299$ grafiittivarsilla.

    Vaikka tähän lisätään kuljetusmaksu 100$ ja USA:sta tuotavista mailoista peritään tullia 2,7 % tullausarvosta, eli ostohinta + posti yms lähetyskulut ja 22 % suuruinen alv, tullausarvon lisäksi myös tullista, niin hinnaksi jää vielä pohjolan oloissa kohtalainen n. 3.500 mk. Kotiinkuljetettuna.
    Suomen Golflehden välineosiossa (2001) näille mailoille annetaan hinnaksi 9.500 mk!

    Maailmalta löytyy nettikauppoja pilvin pimein hakukoneita käyttämällä. Valitettavasti suomalaiset ovat pahasti jälkijunassa tässä suhteessa. Kukapa ei ostaisi mieluummin kotimaasta, jos saisi mailat samaan hintaan tai jopa vähän kalliimmalla. Kyllä turvallisuudesta ja asioinnin helppoudesta mielellään pikkuisen maksaa.

    minä olen viimeisen parin vuoden aikana ostanut kaikki mailani, bägini, vaatteita… ja muut pienemmät tavarat netistä – nimenomaan http://www.edwinwatts.com – n. kolmen päivän sisällä tavarat ovat seisseet kirjoituspöytäni vieressä töissä. kertaakaan ei ole sattunut mitään. vasurina tämä on minulle usein se ainoa vaihtoehto kun kaupoista ei saa tai sitten kestää viikkoja…
    rahti selviää wattsin sivuilta ja on ollut noin. us$ 50 per koko setti rautoja ja pari puuta. tusinaa palloja ei kannata tilata sillä rahti on noin us$ 30.
    aikojen kuluessa olen säästänyt parin espanjan matkan verran jos vertaan suomen hintoihin.
    valitettavasti dollari on kuitenkin tällähetkellä aika korkealla.
    watts’in alennusmyynneissä löytää aina jotain kuten nyt tuo Hippo Giant jos kehtaa sellaisella kentälle mennä…

    http://shop.golf.se

    löytyy linkkejä mm. Alec’s golf , Dormy, Dimbo ym.ym. ja eikun visa vinkumaan. Hinnat ruotsin kruunuina sekä kysymykset / tiedustelut hoituu ruotsiksi tai englanniksi meilailemalla.

    Lue lisää: http://shop.golf.se/

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Golfostoksille nettiin…mutta mihin?

Etusivu Foorumit Yleistä Golfostoksille nettiin…mutta mihin?